- 26 Ekim 2015
- 8.467
- 20.458
- 348
- Konu Sahibi tukenmiskalem
-
Neden el kadınından bu kadar ilgi bekliyorsunuz?
Anneninz babanız sağ, eşiniz ve çocuğunuz var bunlar mutlu olmanız için yeterli
El kadınından anne olmaz. El kızından da öz evlat olmaz beklentinizi düşürün.
Türk kadınlarının çoğunun problemli olduğunu düşünüyorum artık. Görümce saysın kv sevsin kp peşimden koşsun...kendi hayatınıza bakmak bu kadar mı zor?
Belli ki kv de kp de sizi takmıyor. Sırtıma çivi yedim yazmışsınız hala buraya gelip kv diye konu açmışsınız. Daha ciddi bir şeyiniz olmadığına dua edin evladınıza sarılın.
Arkadaşım inan bu kadar dertlencek bi şey yok. Eşimin ailesine maddi manevi kendi çocuklarından fazla koştum fakat hiçbi rahatsızlığımda kötü günümde bi nasılsın bile demediler. Özel günlerde hediyelerini alıp gittim doğum günümde hatırlanmadım bile.. Ve dedim ki eveeettt elime koz geçti özel günlerde asla aramam ciddi sağlık sorunları dışında kılım kıpırdamaz. Bu kadar bitti gitti. Yani kendini yıpratcak hiçbi şey yok.
Faydası dokunmadıkları gibi habire huzurumuzu kaçırıyolardı çok edepsiz insanlar ne yazık ki. Şimdi benim mesafemden dolayı benden daha çok nefret ediyolar ve ortalığı rahatça karıştıramıyolar :)) umrumda bile değil. Herkes ederi kadar yoksa bu hayat çekilmez yaşanmaz.. Bu ömür bitmez..
Ilgi açlığı oldugunuda nerden çıkardınız? Bunlar insani2 vasıflar ananelerimiz hastaya geçmiş olsun denmesi önceki konuma bi nebze gondermeydi .+10000000000000000000000000000000
ben yetim ve öksüz olmama ragmen mustakbel KV 40 sene aramasa fark etmem... nasil bir ilgi acligi anlamadim.
Bende nerde kaldiniz diyordum . Bakicaklar efendim torun torun deyip bakıcaz deyip beni bu yola sokup zaten 1 yıl hic gormeyerek gösterdiler asıl yüzünü kimseden kendim için bisey beklemiyorum . Benim için degil oğullarının kızı diye bakacaklar . Çünkü baştan beri çocuğum olursa yabancı birine baktiramam demistim. Siz neden böyle sürekli hayata böyle zorluklarla karsilasmamis relax insan modunda cevaplar yazıyorsunuz. Reelde yapamadıklarınizi burda mı tatmin ediyorsunuziyi de beğenmiyorsanız çocuk baktırmayın siz de.
Babaannesi diye bakmak zorunda mı? Çocuk yap diye kafanıza silah mı dayadilar? Nedir yani.Bende nerde kaldiniz diyordum . Bakicaklar efendim torun torun deyip bakıcaz deyip beni bu yola sokup zaten 1 yıl hic gormeyerek gösterdiler asıl yüzünü kimseden kendim için bisey beklemiyorum . Benim için degil oğullarının kızı diye bakacaklar . Çünkü baştan beri çocuğum olursa yabancı birine baktiramam demistim. Siz neden böyle sürekli hayata böyle zorluklarla karsilasmamis relax insan modunda cevaplar yazıyorsunuz. Reelde yapamadıklarınizi burda mı tatmin ediyorsunuz
Bende nerde kaldiniz diyordum . Bakicaklar efendim torun torun deyip bakıcaz deyip beni bu yola sokup zaten 1 yıl hic gormeyerek gösterdiler asıl yüzünü kimseden kendim için bisey beklemiyorum . Benim için degil oğullarının kızı diye bakacaklar . Çünkü baştan beri çocuğum olursa yabancı birine baktiramam demistim. Siz neden böyle sürekli hayata böyle zorluklarla karsilasmamis relax insan modunda cevaplar yazıyorsunuz. Reelde yapamadıklarınizi burda mı tatmin ediyorsunuz
Yok gelmesinler aklımi iyice başıma getirdikleri için minnettarimda . Esim her serde var bi hayır. Gor de bunları artik onlar gibi ol diye hep kızardı zaten. Kv işi olunca bi alışveriş kuafor başka bisey sabahtan çikip saatlerle gelmez çünkü kizim uyumludur kalir dedesiyle de. Yanı bunlar bahane edilmezdi. Ama inanin derdim bile degiller bu Ameliyat oldukça acılı ve sıkıntılı . Kendime geldim.E kadın çocuğa bakıyormuş ya nasıl gelsinler hastaneye. 2 yaşında çocuk annesini öyle görse üzülür kötü olur.
Ama geçmiş olsun demedigi için ayip etmiş. O kadar da takmayin çok mu önemli? Kendi aileniz gelmiş zaten. Benim aklıma bile gelmezlerdi.
Biliyor musunuz aynen öyle torun bakıcam artik falancanın gelini de hamileymiş deyip bayginliklar geçirirdi kv.B
Babaannesi diye bakmak zorunda mı? Çocuk yap diye kafanıza silah mı dayadilar? Nedir yani.
Yanlış düşünüyorsunuz bence. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil.
Ve hatta dün bi yakinlarini2 aratmis çünkü onun istihbaratcisidir o. Kadın bana bi durumda 2.çocuk için problem var mi dedi. Daha geçmiş olsun demeden. Sanırım kuluçka makinesi olarak goruluyorum sadece.Biliyor musunuz aynen öyle torun bakıcam artik falancanın gelini de hamileymiş deyip bayginliklar geçirirdi kv.
Teşekkür ederim inanin bilenmiyorum beklentim de yok. Ama böyle vicdansizliklar bana göre değil. Onların başına gelirse ilgilenir miyim sanmam. Ama kuru bi geçmiş olsun u esirgmemem .geçmiş olsun.
ama torununa bakmaları her şeye bedel. bak biz bakıcılarla uğraşıp duruyoruz.
fazla bilenmeyin bence.
Kimsenin lafiyla çocuk yapmak zorunda değilsiniz. He deyin geçin.Ve hatta dün bi yakinlarini2 aratmis çünkü onun istihbaratcisidir o. Kadın bana bi durumda 2.çocuk için problem var mi dedi. Daha geçmiş olsun demeden. Sanırım kuluçka makinesi olarak goruluyorum sadece.
Ilgi açlığı oldugunuda nerden çıkardınız? Bunlar insani2 vasıflar ananelerimiz hastaya geçmiş olsun denmesi önceki konuma bi nebze gondermeydi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?