- 20 Haziran 2017
- 91
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi optimist9696
-
teşekkur ederim üstüne gittikçe ve hastalıgı düşünmeyerek yenerim değil mi?Panik atak olmuşsun.Bence cok güçlü birisin.bunu yenmek senin elinde.bol bol yürüyüş yap.bir kaç gün sonra;ilaçlar fayda etmeye baslar.daha rahatlarsın.atak geçiririm korkusuyla eve kendini kapatma.gecirirsemde geciririm diyip;üzerine üzerine git.muzik Dinle.bol dua oku.gecer kısa sürede.
teşekkur ederim üstüne gittikçe ve hastalıgı düşünmeyerek yenerim değil mi?
şizofren değilim değil mi ya da akıl hastanesinde yatacak durumum yok? benim de tek destekçim annem atak geldiğinde yanına gidiyorum .Seni bir anan anlıyor gerisi yalan anlıyor maalesef.Babam azarladı beni, yeter ne yapıyorsun diye kardeslerim deli damgası yapıştırdı rol yapıyorsun bişeyin yok dediler cok canım yanıyor tek isteğim şifa bulmak dışarı cıkamıyorum tek başıma dizlerimin bagı çözülüyorAh ah ah sorma canım. Bu gibi durumda yanında birinin olması şart. Aynı ben. Ama ben beynime hükmetmeye çalışıyorum, ben daha güçlüyüm hiçbir şey olmayacak diyorum. Gelen atağı engelliyorum. Allah şifa versin. Bu konuda eşim çok destekçim. Atak geldiği zaman nerde olsa geliyor elimden tuttuğu an geçiyor. Bana çok güçlü olduğumu, Harika göründüğümü söylüyor ve böyle böyle yavaş yavaş atlatıyorum. Sen de bir şeye sarıl mesela atak gelince bir ayıcık vs varsa sarıl geçer inşallah. Hep güçlü olduğunu düşün. Hayat çok güzel. Çok iyi anlıyorum seni ama öldürmez bu hastalık ve sadece beynimizde bitiyor bunu bil yeter.
çok dua etmek zararlımı ben baya ediyorum da? bir de ne gibi mesguliyetler bulmalıyımCanım geçiyor, geçicek..
Hiç geçmeyecek gibi gelse de sana.
Yaşayan ben dahil bir dünya insan var.
Sen yıne dua et, ama başka meşguliyetler de bul kendine.
Cok dua etmek zararli degil. Elin yatkinsa cok guzel resim yaparsin bence. Hassas insanlarin kesfetmedikleri bir yetenegi olduguna inaniyorum ben.çok dua etmek zararlımı ben baya ediyorum da? bir de ne gibi mesguliyetler bulmalıyım
Hastaneye yatirmadigina sukret konu sahibine bile doktor prozac yazip yollamis1hafta once psikiyatriye gittim herseyi kqfayi takiodum ugrascak biseyimde yok cocugum var 3yasinda yaramaz gecelerim uykusuz 3senedir ama cokta kotu deilim sadece sakinlesmek istedim neyse anlattim bole aman allahim bana bir ilac vermis 1hafta mumya gibi dolastim kesintilide olsa uyuyordum ilacla beraber oda gitti yan etkisinde intihara egilim uykusuzluk falan kendimi kaybettim resmen cocugu falan girmedi gozum buraktim 3gum ictigim halade hemde 50gr vermis okadar agir hastamiyim ben manyak doktor velhasıl kendi kendinin doktoru olcan ilacin etkileri hastaliktanda agir ons iyilesir kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?