Yaşadıklarım

Ister evlenirsin
Ister evlenmezsin
Ister erkenden evlenirsin(ki ozaman adin; erkek delisi hemen kapaklandi birine olur)
Ister hic evlenmezsin(o zaman da; ay kiz kurusu o, evde kalmis. Kocalarimiza asilmasa bari olur)
Kisacasi milletin lafi bitmez
Ve maalesef ki bunlar aile uyelerimizden bile olabilirler.
Cozum olmek mi?
Tabikii de hayir, kim evlenmedi diye olmek
ister ki? Az mantikli ol yaa!!
Toplarsin esyalarini, madem sana yukleniyorlar
Evde kaldi diyorlar,
"Evet evde kaldim ben ve daha da kalicam ama sizin evinizde degil artik kendi evimde kendi kendime evde kalicam" dersin ceker gidersin bir goz oda da olsa tutar calisir tek basina yasarsin!
Madem seni bir meta olarak goruyorlar, evlenmek zorundasin madem, seni bir aile uyesi, kizlari, kardesleri vs gibi gormektense "evlenip de gitse artik" gibilerinden bir yuk olaral goruyorlar; topla esyalarini tek basina yasa kardesim!
Hayatta hicbisey senden kiymetli degil!
Bir daha asla canina kast etme!

Başka bir üyenin açtığı konu da, lavanta isimli arkadaşımıza yaptığı çirkin tavrı gerçekten tahammül edilemezdi.
O konu da da yazdım zaten kendisine yazacağımı.
Bugün de aynı şekil de tepkimi belirttim.
Özür dilediğini söylemiş ama ben o konuyu görmedim
Ben konu sahibinin yerin de olsaydım, bir süre siteye gelmez, psikolojimi toparlar
Olaylar durulana kadar konu açmazdım
Bu sebepten bana samimi gelmedi açtığı konu

Çok sevdiğim bir söz vardır

Eğer bir gün aklın ile vicdanın arasın da kalırsan; Vicdanını seç. Çünkü aklın çıkarlarını korur, vicdanın ise insanlığını.

Umarım anlaşılmışımdır.
B.kunu cikardiniz artık Cui Bono Cui Bono 'tan Özür Diledim ve bitti o konu napmamı bekliyorsunuz secde mi edeyim beni affet diye, ben yine söylüyorum evet hatalıydım hatamı kabul ediyorum ama hiçbiriniz de masum değilsiniz, Cui Bono Cui Bono 'a o kelimeyi kullanmamalıydım evet ama ya o benim derdim sıkıntımla ilgili "gelinle kafayı bozup kendini fenomen yaptın tebrik ederim epey güldük eylendik" diyerek çok mu masum sizce? Ben perdenin tek bir yüzünü görmüyorum şimdi ama ya siz? Burda çeteleşme var diyen kişi çok haklı çeteleşme var kesinlikle çünkü bir insanı bu kadar savunurken karşıdaki insan Özür dilerim dediği halde onun üstüne bu kadar gidilmez

B.kunu cikardiniz artık Cui Bono Cui Bono 'tan Özür Diledim ve bitti o konu napmamı bekliyorsunuz secde mi edeyim beni affet diye, ben yine söylüyorum evet hatalıydım hatamı kabul ediyorum ama hiçbiriniz de masum değilsiniz, Cui Bono Cui Bono 'a o kelimeyi kullanmamalıydım evet ama ya o benim derdim sıkıntımla ilgili "gelinle kafayı bozup kendini fenomen yaptın tebrik ederim epey güldük eylendik" diyerek çok mu masum sizce? Ben perdenin tek bir yüzünü görmüyorum şimdi ama ya siz? Burda çeteleşme var diyen kişi çok haklı çeteleşme var kesinlikle çünkü bir insanı bu kadar savunurken karşıdaki insan Özür dilerim dediği halde onun üstüne bu kadar gidilmez
Ben ozrunu kabul ettim, helallik istedin onu da verdim ve senden helallik de istedim, haşa ne secdesi?
Cetelik degil bu ela, ben cogu arkadasimi o konuda destek verince (sağolsunlar) tanidim.. Ortada bi dogru varsa ve onu savunanlar varsa, ona cetelesme denmez..
Artik yeter bence de, cok uzadi bu kavga, bi suru kisi gidecek polemikten..

B.kunu cikardiniz artık Cui Bono Cui Bono 'tan Özür Diledim ve bitti o konu napmamı bekliyorsunuz secde mi edeyim beni affet diye, ben yine söylüyorum evet hatalıydım hatamı kabul ediyorum ama hiçbiriniz de masum değilsiniz, Cui Bono Cui Bono 'a o kelimeyi kullanmamalıydım evet ama ya o benim derdim sıkıntımla ilgili "gelinle kafayı bozup kendini fenomen yaptın tebrik ederim epey güldük eylendik" diyerek çok mu masum sizce? Ben perdenin tek bir yüzünü görmüyorum şimdi ama ya siz? Burda çeteleşme var diyen kişi çok haklı çeteleşme var kesinlikle çünkü bir insanı bu kadar savunurken karşıdaki insan Özür dilerim dediği halde onun üstüne bu kadar gidilmez[/QUOTE

Bu üslup bile çok belli ediyor niyetinizi
Yazdığımı gören gözlerle anlayarak okuyun
Ben sizin hiç bir konunuza yorum yapmadım
Bu konu hariç.
Sizinle dalga geçen, eğlenen, alay eden tek bir mesajımı bulun
Şu an özür dileyeceğim siz den
Lütfen bulup ispatlayın bekliyorum.

Hadi itiraf et
Aklınca dalga geçerek belirttiğin ' dul ' yaftasını almak isteyipte alamadığın için çıldırıyorsun değil mi ?
Bel altı vurmak istedin, aklınca canını acıtacaktın öyle mi ?
Asıl sen acınacak haldesin, insanlar gururları, şerefleriyle yaşar, o doğrultuda kararlar alırlar.
Senin gibi hadsizler gelip, laf vursun diye boşanmazlar.
Hiç sevmediğin bir adamla sırf evlenmiş olmak için bile evlenmek isteyen sen
Gelmiş burda başkalarına bel altı vurmaya çalışmışsın ya
Sana 2 beden bol gelmiş, boyunu aşmış, oturmamış
Bir daha deneme istersen, rezillik diz boyu çünkü yaptığın her harekette.
Buyur

Ben ozrunu kabul ettim, helallik istedin onu da verdim ve senden helallik de istedim, haşa ne secdesi?
Cetelik degil bu ela, ben cogu arkadasimi o konuda destek verince (sağolsunlar) tanidim.. Ortada bi dogru varsa ve onu savunanlar varsa, ona cetelesme denmez..
Artik yeter bence de, cok uzadi bu kavga, bi suru kisi gidecek polemikten..
sen cidden bir sabır taşısin

Bu senin açtığın konu değil
Lavanta ya yaptığın çirkinliğin cevabı
Bu ispat değildir *
Senin kendinle alakalı açtığın konu da seninle alay eden, dalga geçen tek bir lafım var mı ?
Bul onu getir bana, bel den aşağı vurduğun üyenin karşılığın da aldığın cevabı değil.

Back
X