- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.129
- 548
Ister evlenirsin
Ister evlenmezsin
Ister erkenden evlenirsin(ki ozaman adin; erkek delisi hemen kapaklandi birine olur)
Ister hic evlenmezsin(o zaman da; ay kiz kurusu o, evde kalmis. Kocalarimiza asilmasa bari olur)
Kisacasi milletin lafi bitmez
Ve maalesef ki bunlar aile uyelerimizden bile olabilirler.
Cozum olmek mi?
Tabikii de hayir, kim evlenmedi diye olmek
ister ki? Az mantikli ol yaa!!
Toplarsin esyalarini, madem sana yukleniyorlar
Evde kaldi diyorlar,
"Evet evde kaldim ben ve daha da kalicam ama sizin evinizde degil artik kendi evimde kendi kendime evde kalicam" dersin ceker gidersin bir goz oda da olsa tutar calisir tek basina yasarsin!
Madem seni bir meta olarak goruyorlar, evlenmek zorundasin madem, seni bir aile uyesi, kizlari, kardesleri vs gibi gormektense "evlenip de gitse artik" gibilerinden bir yuk olaral goruyorlar; topla esyalarini tek basina yasa kardesim!
Hayatta hicbisey senden kiymetli degil!
Bir daha asla canina kast etme!
Ister evlenmezsin
Ister erkenden evlenirsin(ki ozaman adin; erkek delisi hemen kapaklandi birine olur)
Ister hic evlenmezsin(o zaman da; ay kiz kurusu o, evde kalmis. Kocalarimiza asilmasa bari olur)
Kisacasi milletin lafi bitmez
Ve maalesef ki bunlar aile uyelerimizden bile olabilirler.
Cozum olmek mi?
Tabikii de hayir, kim evlenmedi diye olmek
ister ki? Az mantikli ol yaa!!
Toplarsin esyalarini, madem sana yukleniyorlar
Evde kaldi diyorlar,
"Evet evde kaldim ben ve daha da kalicam ama sizin evinizde degil artik kendi evimde kendi kendime evde kalicam" dersin ceker gidersin bir goz oda da olsa tutar calisir tek basina yasarsin!
Madem seni bir meta olarak goruyorlar, evlenmek zorundasin madem, seni bir aile uyesi, kizlari, kardesleri vs gibi gormektense "evlenip de gitse artik" gibilerinden bir yuk olaral goruyorlar; topla esyalarini tek basina yasa kardesim!
Hayatta hicbisey senden kiymetli degil!
Bir daha asla canina kast etme!