• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarım

Bak bakalim konularıma o bana neler dedi kimseye durupdururken bişey demedim ben
"Insanlara her lafi diyeyim, kimse bana bi sey demesin" istiyorsun ama yok oyle bi dunya..
Ne hata, ne cirkin hareket yaparsan yap hep baskalari suclu.. E o zaman ben de simdi sana agzima geleni sayayim canimi acittin diye? Senin mantigina gore bunu yapmam gerek ama merak etme, yapmam..
Kafani onune al dusun lutfen artik..

Baktim canm o zamanda hepsini okumuatum zaten
Ama abin yapınca sana yahut başkaları yapınca sen kırılıyorsun da sen yapınca kimse kırılmiyormu??
Üstelik o zaman da sen dururp dururken satastn

Bi tek kalp senxe yokki herkes kırılıyor
Burda ne dertler okuduk kadınlar neler yaşamış
Öz abisi/amcasi/dayisi tarafından tecavüze ugrayanlar bile burda kimseye saldirmadi

Ağır şeyler yaşamış olabilirsin
Benim hayatimin 1 gününü yasa bakalım kolaymi??
Herşey sende başlıyor sen hatalarının farkına varıp kendini düzeltirsen kimse sana kötü davranmaz
Ben o üyeye durup dururken bişey demedim, ilk o bana bi konumda "koca delisi" , "gelini kıskanıyor bariz " falan demişti (üyelik iptal edilince heralde mesajlar silinmiş yoksa kopyalayacaktım buraya) sonra bana yapılan eleştirilere gülücük koyuyor falan. Bilmiyorum içerledim o sözlerini "koca delisi" nasıl bir söz sizce masumane mi, yine söylüyorum o gün o kadar ağladım ki, tanımadığım gormedigim insanların mesajı beni aglattı. Yaptığım yorumları takip ediyor, bana yapılan eleştirileri beğeniyor gülücük koyuyor, dedim bu üye kim çok mu mükemmel bir hayatı var çok mu mutlu bir evliliği var kendine mesaj attım bak sen busun senin de bu sıkıntıların var diye (açtığı konuları okudum yalan yok) bana kufretti sonra ikimizde bir süre engellendik. Ben hakkınızı helal edin dedim o zaman mesaj yazdı biliyorum bir süre sonra üyeliğini iptal ettirmiş belli benle alakalı bi durum değil anlayacağın

Benim ablam da aynısını yaşadı, tek fark intihar gibi sonu berbat birşey yapmadı . Ablama kimse evde kaldın demedi ama o kadar çok istedi ki evlemmeyi bir zaman sonra takıntı haline geldi. Ve sonunda kendinden küçük biriyle evlendi sırf evlenmek için ve istemeyerek. Bizlerde sorun görmedik damatta hissetmedikte ama ablam hissediyorum diyordu. Sanki bir sağlık sorunu var beni itiyor . Nişan takıldı ve ablam stresten sinirden reflü oldu 5 Kg zayıfladı eridi bitti. Ama evlenmek isediği içinde bir türlü vazgeçmedi. Neyse tellı duvaklı gelin oldu , bir kaç ay sonra öğrendi ki :(
Hayvan , ağır madde bağımlısıymış. Hep uzun kollu giyerdi takıntı zannetmiştik, meğerse kollarını parçalamış jiletle. Sonu hüsran . O arada takılan bütün takı ne var ne yoksa borç diyerek beyaza vermiş. 4 yıl oldu boşandı ablam ama hala depresyonda hala mutsuz ve yeni bir yuva kurmak istiyorum diyor. Tabi en doğal hakkı. Dua ederken hayılı yuva derdi ama bazen yeter artık evlenmek istiyorum ne olursa oldun derdi demek o ara duası kabul oldu. Bizler de çok örselendik. Demem o ki, insan birşeyi ister ama bilemez o kendisi için hayır mı şer mi. Sizde bardağın dolu tarafından bakın. Okuyun gezin ne bileyim kafanızdan atın evliliği, tam o zaman olacak inşallah. Ablam şimdi Ünv mezunu kurslara gidiyor elhamdülillah . Bu olaylar oldu ve kendini okula verdi. Sizde herkese inat hayatınızı yaşayın. Ölümden sonrası asıl mesele burda hava hoş ;)

beyrul beyrul her doğru her zaman söylenmez daha bunu anlamadın mı :) sana bir gun gıcık olurlar , ertesi gün sana saldıranların mesajlarını beğenirler, konuyu sabote ederler. Kaçınılmaz son banlanmak ama göz ardı butonu bunun için var. Sen de dene ...
Zeynepp20 Zeynepp20 ilk sayfadaki mesajım her zaman geçerli . Durumunla dalga geç. Millete diyecek laf bırakma canım.

Ben o üyeye durup dururken bişey demedim, ilk o bana bi konumda "koca delisi" , "gelini kıskanıyor bariz " falan demişti (üyelik iptal edilince heralde mesajlar silinmiş yoksa kopyalayacaktım buraya) sonra bana yapılan eleştirilere gülücük koyuyor falan. Bilmiyorum içerledim o sözlerini "koca delisi" nasıl bir söz sizce masumane mi, yine söylüyorum o gün o kadar ağladım ki, tanımadığım gormedigim insanların mesajı beni aglattı. Yaptığım yorumları takip ediyor, bana yapılan eleştirileri beğeniyor gülücük koyuyor, dedim bu üye kim çok mu mükemmel bir hayatı var çok mu mutlu bir evliliği var kendine mesaj attım bak sen busun senin de bu sıkıntıların var diye (açtığı konuları okudum yalan yok) bana kufretti sonra ikimizde bir süre engellendik. Ben hakkınızı helal edin dedim o zaman mesaj yazdı biliyorum bir süre sonra üyeliğini iptal ettirmiş belli benle alakalı bi durum değil anlayacağın
O arkadaşı iki yıldır burda tanıyorum ve bi tek seninle böyle bir durum yaşadı
Ve seninle cok alakası var

Şimdi sen kırıldın diye kirmssin
Doğru mu bu yaptığın sence? ??

Ki ona söylediğin sözlerde öyle küçük Şeyler degildi ela

Sen kocasina söz geciremeyince çocuğunu suçsuz yere dövenler gibi yapıyorsun

Tek ben değil neden kk daki herkes senin için iyi bi his olurturmamjs??
Birine dul demişsin ((hakaret etmek için bu bariz))
Öbürüne başka bir şey

Bence sakinles,dünyaya güzel bakmaya çalış
Iyilik yap iyilik bul
Inan ben doğduğum günden bu yaşıma kadar hickimsenin kaldiramayacagi cok ağır şeyler yaşadım
Ama daha kimseyle kavga etmedim kalbini kirmadim

Istemediğim insanlari bana zarari olanlari hayatimdan cikardim bu bana yetti

Ohoo yine mi cete muhabbeti arkadas, hic mi ayni fikirde olamayacagiz, kimsenin mesajlarini begenemeyecegiz artik daha neler.. hayir daha onceden kil kaptiginiz konu da su Turkce yi duzgun yazin dememiz mi? Saka mi bu? Bu kadar mi yalnizsiniz yahu bu kadar mi kimse yok etrafinizda iki mesaja katilmayi cete olarak yoruyorsunuz? Eger suradaki ici uc kisiyi cete olarak goruyorsaniz siz bu forumda cete gormemissiniz demektir.. bak ne guzel goz ardi tavsiyesi gelmis yapin, ama ne yazmis diye merak edip bakmayin da.. sinirlerinize yazik :)

Bu derdim topiğinde dalga geçmeler alay etmeler oluyor bunu hangi üye yapıyorsa üyeliği askıya alınmalı sonra yetmiyor kankalarınıda çağırıyorlar en son konu kapanıyor neticeye varmıyor yani en nefret üyeler

evlilik bir kısmet işidir..

kimse evlendi diye daha başarılı ya da evlenmedi diye başarısız veya ezik değildir..

siz elinizden geleni yapın, çıkan kısmetlerle görüşün, duanızı edin, gerisi Allaha kalmış.

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben de 33 yaşında evlendim. geç olsun güç olmasın..

erkenden evlenip anlaşamayıp genç yaşta boşanan bir sürü kişi de var, onları düşünün..

kaderde ne varsa o olur, intiharı filan bir daha asla düşünmeyin, insan evlenmedim diye intihar eder mi?? canınıza yazık..

kendi adıma bu üyeyle hiçbir zaman dalga geçmedim,
sadece başka bir üyeye "sen dulsun değil mi :KK53:" diyip tepki aldığında, dul hakaret değil ki, boşanana dul denir, bana da evde kalmış dediler dediğinde biri sana sen evde kalmıştın dimi yazıp sonra da evde kalmış hakaret değil ki dese, bu insanın iyi niyetli olduğunu düşünür müsün demiştim. bakın orda bile bunun ne kadar kötü niyetli bir söz olduğunu vurgulamıştım.

ama bütün gelinler nankördür değinde ciddi olarak sinirlendim,
bütün gelinler nankördür demek, direk bütün evli kadınlara nankör demek oluyor, ne hakla, ne hadle kadınlara böyle genel bir hakaret edilebilir, hem de bir kadın sitesinde... zaten deliriyorum kadınların, kadınlar nankördür, dedikoducudur vs vs genellemelerine.

aman neyse, arada bikaç arkadaş herkes yapıyor demiş de, açıklama gereksinimi duydum, ne bu sitede ne başka bir platformda, bir kadına sen dulsun dimi, çocuğun olmuyor dimi, cücesin, şişkosun, tipsizsin dimi diye vurmaya çalıştığım tek bir mesajımı kimse görmemiştir, göremez, hayatımın hiçbir döneminde o kadar kötü bir insan olmadım.

Bende yeni ogreniyorum zaten normal hayatta guclunun zayifi ezmesine otekilestirmesine her zaman karsiydim. Dikkat etmemistim. Ama dedigin hersey dogruymus ne olacak peki hep goz ardimi edilecek bu duzen.. A AklinYolu1

Daha önce gelininizle ilgili her konuya yorum yaptım. Her konuda seni haksız ve fesat buldum. Ama senin sorunun fesatlık değil senin sorunun mutsuzluk. Mutsuz olan bir insanın etrafına ışık saçmasını nasıl bekleyebiliriz ki? Sen her evliliği peri masalı sanıyorsun. Hiç evlenmemiş olmayı isteyen ne kadar isteyen insan olduğunu bir bilsen..
Bir de galiba 84 doğumlusun. Bu ne çaresizlik yahu?bu yaşta bu ne karamsarlık. Hayatının baharındasın lütfen bi an önce kendine gel ve ışık saç etrafına

Daha önce gelininizle ilgili her konuya yorum yaptım. Her konuda seni haksız ve fesat buldum. Ama senin sorunun fesatlık değil senin sorunun mutsuzluk. Mutsuz olan bir insanın etrafına ışık saçmasını nasıl bekleyebiliriz ki? Sen her evliliği peri masalı sanıyorsun. Hiç evlenmemiş olmayı isteyen ne kadar isteyen insan olduğunu bir bilsen..
Bir de galiba 84 doğumlusun. Bu ne çaresizlik yahu?bu yaşta bu ne karamsarlık. Hayatının baharındasın lütfen bi an önce kendine gel ve ışık saç etrafına

beyrul beyrul her doğru her zaman söylenmez daha bunu anlamadın mı :) sana bir gun gıcık olurlar , ertesi gün sana saldıranların mesajlarını beğenirler, konuyu sabote ederler. Kaçınılmaz son banlanmak ama göz ardı butonu bunun için var. Sen de dene ...
Zeynepp20 Zeynepp20 ilk sayfadaki mesajım her zaman geçerli . Durumunla dalga geç. Millete diyecek laf bırakma canım.
Herkesi göz ardı ettiğini her konuda yazmak zorunda mısın?Ya da hep ben lafımı ortaya gorum alınan üzerine alınır diyen Dilber hala misali herkese laf sokmak zorunda mısın? Valla irrite ediyorsun beni. Göz ardı etmek de önemsemek diye kimseyi göz ardı etmiyorum. Ama ilk sen olacaksın anlaşıldı.

Herkesi göz ardı ettiğini her konuda yazmak zorunda mısın?Ya da hep ben lafımı ortaya gorum alınan üzerine alınır diyen Dilber hala misali herkese laf sokmak zorunda mısın? Valla irrite ediyorsun beni. Göz ardı etmek de önemsemek diye kimseyi göz ardı etmiyorum. Ama ilk sen olacaksın anlaşıldı.
Peki:)

İşte tam da soyledigim şeyin görünen kanitisin. Buzdaginin görünen yüzü olduğun için teşekkürler. Ben göz ardı etmeyecegim seni hem değişiklik hem de yesillik olsun :)

Nasil gelinli konulari da okudum. Daha doğrusu usenmeyip bu uyenin tum konularına bi goz attim. Gelinin yerine nick acip gelinmis gibi cevap mi vermis :))))))
İkinci üyelikle açmıştı o konuyu. Gelinin kendisi gibi davranmıştı. Başlığı tam hatırlamıyorum ama bilen bir üye vardır kesin :)

İşte tam da soyledigim şeyin görünen kanitisin. Buzdaginin görünen yüzü olduğun için teşekkürler. Ben göz ardı etmeyecegim seni hem değişiklik hem de yesillik olsun :)
Çeteyiz biz seni de düşman belledik yardımcı kuvvet beni çağırdılar. Bütün sırrı bozdun mutlu musun?

Back
X