• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarım

İnsanın konuşa konuşa zorla başını yiyorlar yahu:KK57:

Benim akrabalarım da aynı bul artık birini sen de bul bir mehendis(ağız yaya yaya) usandım artık. Cevap bile vermiyorum artık burnumdan bir soluk koyuveriyorum

Usandım yeminle sırf milletin çenesini kapatmak için bu yıl evlenicem akciğeri olsun yeter modundayım

Zeynepp20 Zeynepp20 , uzaktan demesi kolay geliyor biliyorum ama artık etrafınızdakilerle, etrafınızdaki insanların ne dediği, ne yaptığıyla ilgilenmeyin.
Evlenmek hayatın zirvesine ulaşmak değil, evlenipte mutsuz olan, aldatılan, şiddet gören onca kadından çok daha şanslısınız.

Benden size tavsiye kulak tıkayın o evde kaldı diyenlere, o laf çirkin zaten ama sizi böyle incitmelerine izin vermeyin ve tedavinizi ihmal etmeden ama bir yandan da kendinizi oyalayacak hobiler edinin, yepyeni bir arkadaş çevresi oluşturun, mesela seviyorsanız ilginizde varsa dans kurslarına gidin, bir sürü insan tanır hem kafanızı dağıtırsınız ya da resim, dil kurslarına kayıt olun, yürüyüş gruplarının aktivitelerine katılın, çevrenizden uzaklaşın.

Değişik insanlar tanımak, farklı bir çevreye girmek, sizi oyalayacak hem de vaktinizi değerlendirmenize yardımcı olacak bir uğraş bulursanız göreceksiniz ki insanlar sizin canınızı daha az acıtır hale gelecek gözünüzde.

İnsanoğlu gariptir, evlenmezsiniz evlenmediniz diye, evlenirsiniz çocuk ne zaman diye, çocuk olur, 2.,3. çocuk ne zaman diye sürekli birşeyler der dururlar, hayatı el alem ve onların söylediklerine göre yaşamayın ve el alemin sözleri yüzünden kendinize zindan etmeyin yaşamı.

İnsanın konuşa konuşa zorla başını yiyorlar yahu:KK57:

Benim akrabalarım da aynı bul artık birini sen de bul bir mehendis(ağız yaya yaya) usandım artık. Cevap bile vermiyorum artık burnumdan bir soluk koyuveriyorum

Usandım yeminle sırf milletin çenesini kapatmak için bu yıl evlenicem akciğeri olsun yeter modundayım
Miss,
evlenince rahat bırakılacağını mı sanıyorsun? Evlendim hemen de hamile kaldım, kız doğdu, tüh tüh oğlu olmadı neyyssse üzülme 2. erkek olur dediler, birkaç sene sonra baktılar ben doğurmuyorum ayyyy yazık yoksa çocuğun olmuyor mu demeye başladılar, meğer bu meraklı hanımların kendi aralarında bir hurafeleri varmış, ilk çocuğu kız olanın bir daha çocuğu olmazmış:KK70:bir kere saflık yapıp biz istemiyoruz dedim yok yok doğruyu söyle kürtaj mı oluyorsun, düşük mü yaptın, ama biz öyle duyduk demeye başladılar, beni benden iyi biliyorlarmışta haberim yokmuş, hangi doktora kürtaj olmuşum isim soyad adres versenize diyesim geldi o kadar komiktiler :-) kız büyüdü e ama artık yeter yap bir tane daha, hiii yoksa eşin mi istemiyor, ay yoksa aranızda sorun mu var, kocan seni aldatıyor mu, kız çocuk oldu diye soğudu mu, sende mi bir problem var gibi gereksiz, onları hiç alakadar etmeyen, fazlaca meraklı bir o kadar da patavatsızca bir sürü soruya maruz kaldım, aynı sorular sizlere de sorulur :KK70::KK70:

O yüzden boşverin gitsin, kim ne derse desin, el alemin söylediklerine kulak tıkayalı çok oldu, hatta ben artık dalga geçer hale gelmiştim, çocuğun olmuyor mu dediklerinde olmuyor doğurtcan mı, eşin aldatıyor mu diyenlere heee sorma kardeş aldatıyor her gece biriyle, dövüyor da nüfusuna mı alcan, çek kurtar beni bu hayattan diyordum:confused:

Son düzenleme:
Elanur böyle yaparak anneni ve seni sevenleri üzme asla. Kocaya gidince ne oluyor. Bende 84luyum. Daha yeni nişanlandım. Tesadüf tanıştık. Olmasaydı olmazdı yani ben gayet memnundum hayatımdan. Tatile gidiyordum geziyordum tozuyordum. Geceyarisi cikip arkadaşlarımla sehirdisina gidiyorduk. Şimdi hesap vermek zorunda olduğum biri var ve bu beni kasıyor bazen. Ben babama bile hesap vermiyorken. Ama yinede mutluyum. Demek zamanim gelmis. ALLAH sana birini yazdıysa bu er yada geç karşına cikacak. Istesende istemesende. Ben istemiyorken karşıma çıktı mesela :) bidaha intihar falan saçmalama sakın

Bian korktum canikim acaba bndemi koti yorum yaptim die ama baktim yapmamisim yapsaydim vicdan azabindan ölurdum.hem emin ol evlilerin %99 bekarlik sultanliktir keske evlenmeseydik diolar.gec olsun guc olmasin sen yeterki dogru insani bul evlenip 1 ay sonra bosanacak kisi zaten hic olmasin hakkinda hangisi hayirliysa o olsum sıkma canini

Ah be canım kendı kendının efendısısın bu durumun tüm negatıflıgı senı sarmıs. Kiii ne kadar sanslı oldugunu gormuyorsun. Saglıklısın.. suan acıktan okuyup calısabılır bır sosyal ortam olusturabılır kendını geliştirebilir, hobıler edınebılır, dısa acılarak bu kompleksten kurtulabılorsın.
Benım cok mutlu evlılıgım var ama cocugumuz olmuyor dıye bı yanımız yarım.
Bugun evlenemedi derler , yarın kısor derler, evlendıde yası var derler, gozunun üstundede kaşı var derler. Derlerde derler.. sen hayattakı durusundan haber ver?? Sen kendın ıcın ne yapıyosun yada ne yapmalısın.. bu psıkolojı ıle evlenmemelısın mesela.

Şurada açılan konuları hiç mi okumuyosun? Evli olup aldatılan, şiddet gören, ezilen, mutsuz olan kadınların konularını. Evlilik kimine nimet, kimine mihnet. Kimsede kabahat yok ki, kabahat evliliği bir hedef olarak gören sende. Sen izin vermedikçe kimse seni yaralayamaz. Evde mi kaldın, kal ne olacak? Nasip kısmet meselesidir evlilik belki hiç yok kaderinde evlenmek ne yapacaksın? Kalan ömrünü evlenemedin diye heba mı edeceksin?

Duygu kasmaya gerek yok.
Burada sana denilenler için sabaha kadar ağladım diyorsun da peki ya senin dediklerine kimse incinmedi mi ?
Kıza resmen boşandığı için yazdığın şeyi unutmadın değil mi ?
Bilerek yazdın yani, canını acıtma maksatlı.
Ben sana daha doğrusu açtığın hiç bir konuna inanmıyorum, iyi niyetine de inanmıyorum.
Neden mi ?
Buradan vedalasarak gittin eh geri dönmek için ve şurada yaptığın bazı şeyler için milleti saf yerine koyarak gelinin agzindan actigin konuyu egale etmek icin dramatik bir hikaye lazımdı.

Neyse benden bu kadar.

Bende evliyim nerdeyse bir bucuk yıldır banada sen evde kalırsın dyen cok oldu ama hıc beklemedıgım anda tanıstm evlendm smdilerde cocuk olmuyor dunyanın imtihanı bitmiyor maleseff ama bu kısacık hayatta hıc bsy uzulmeye degmıyor inanın herkesn var skntısı allah gönlüne göre versin insallah en kısa zamanda kardesim allaha sığınn vardır biyerlerde nasibin seni bekliyordur insallah sende hayırlı hır yuva kurarsın vee cok mutlu olursun cnm allaha emanet ol ...

Evlilik hayatın tek gayesi değil, bak evliyim ama mutsuzum, evlenmeden tamam olduğunu hissedememek bir eksikliktir, evliliği hedefe koyarsan böyle olur of harbiden gınalar geliyor şu yorumlardan.
Hayatta herşeyin bir fıtratı var. Hayatın fıtratında da yalnız kalmamak, tamamlanmak var. Vücutlarımızın anatomisi bile bu tamam olmaya göre evrilmiş. On parmağımızdan biri olmazsa adımız sakat oluyor ama kimse üzülme yaa daha dokuz parmağın var bak diye teselli vermiyor.
Öncesinde ne yaşanmış kim kime ne demiş neden demiş bilmem. Yaşadığınız sıkıntıyı hissedebiliyorum. Benim verebileceğim tek tavsiye sakin olmanız olacak. Zira telaşınız hissediliyordur muhakkak. Ve bu telaş karşı cins üzerinde itici bir güce dönüşebilir.

Evlilik rüya gibi oluyor ya sonrası..
Bekarlık sultandır onlar evde kalmış diyenlerin varya ağzını bir kopart.
Bende keşke evlenmeseydim diyorum heves bu işte. İnsan gelin olmak düğün yapma hayal ediyor sorasi hüsran...
Boşver bekarlık iyidir ayrı eve cikamazmisin sen
İşiniz varken

Şu hayatta yapılacak onca güzel şey varken neden hayat amacını evlilik olarak görüyorsun?Evli olup şu ankinden daha mutsuz da olabilirdin.Bunun garantisi yok.

Bdv yorumlarına gelince,hiç alakasız yerlerde bile ters tavırların oluyordu.Karşılığında da sert cevaplar aldın.Sen de incitme onlar da incitmesin.Kimse senin özel hayatında ne yaşadığını bilemez elanurcum.Burada nasıl bir elektrik verirsen o şekilde karşılık alman normal bu yüzden.

31 yaşındayım 10 yaşında oğlum var ama bana da evde kalmış diyorlar. 6 yıldan fazla oldu bosanali
31 yaşındayım 6 yaşında oğlum var.Esimden ayrılalı coook oldu millet utanmasa bana evde kaldı diyecek ben bile tribe girdim:KK70:
Hayır evlenmek zorunda değiliz.Istemiyorum evlenmek diyip geçin.

Duygu kasmaya gerek yok.
Burada sana denilenler için sabaha kadar ağladım diyorsun da peki ya senin dediklerine kimse incinmedi mi ?
Ben sana daha doğrusu açtığın hiç bir konuna inanmıyorum, iyi niyetine de inanmıyorum.
Neden mi ?
Buradan vedalasarak gittin eh geri dönmek için ve şurada yaptığın bazı şeyler için milleti saf yerine koyarak gelinin agzindan actigin konuyu egale etmek icin dramatik bir hikaye lazımdı.

Neyse benden bu kadar.
Burda yaptığım hiçbir yorumda kimseyi kırmadım ben (en azından ben böyle biliyorum) evet son zamanlarda hırçınlaştım o bayan'a dediğim için de özür dilemiştim gerekirse yine dilerim, bana inanmamışsın canın sağolsun

Duygu kasmaya gerek yok.
Neden mi ?

Neyse benden bu kadar.

+++++1
şu hayatta insanlara nasil davranirsan karşılığını ayni sekilde aliyorsun.

Evlenenler çok mu mutlu deyip evlenmicem asla der kesersin muhabbeti gereksiz bi intihar sebebi. Evlenip dayak yiyen çocuğunu manyak eşinden kurtarmaya çalışanlar var bu forumda sen dalga geçiyorsun galiba. ONlar ne yapsın hemen intihar mı etsin?
Mesleki durumun nasıl? Varsa bi iş bul farklı bir şehirde yaşamaya başla o evden çık. Öyle depresif modda gezersen zaten kimsenin ilgisini çekmezsin.
Ayrıca hemen evlenmem lazım deyip birini buldun diyelim hadi evlendin de. Adam psikopat çıktı seni dövüyor ediyor diye eve kaçtın boşandın. Sonra da bir evliliği beceremedi diyecekler.

Yani diyecekler de diyecekler. Kendine yapacak işler bul kurslar bul evdekilerle de muhatap olma.

Duygu kasmaya gerek yok.
Neden mi ?

Neyse benden bu kadar.

Herkes teselli vermişte, o gelin ağzından yazılan konu efsane nasıl bir düşünce tarzı dehşete kapılıyorum.
Konu sahibi tek doğrun tedavi görmen.
Gerçekten korkunç şu yazdıkların
Eğer abin ve kardeşin evlenmemiş olsaydı eminim bu konuya hiç takılmayacaktın.
Şimdi buraya geri dönmek için bu konuyu açmışsın yapma. Biraz dikkatli üyeler inanmaz inanmayacak.

Sevgili elanur, beni 23 yaşıma geri döndürseler asla evlenmezdim biliyor musun... şuan senin yerinde olmak için neler vermezdm. İnan bana yanlış kişiyle yapılan evlilik seni tüketir. O zaman etrafındakilerin söylediklerini mumla arayacaksın.. hiç acele etme, kıymetini bilecek, sana değer verecek, tek amacı senin mutluluğun olacak bi adam çıkana kadar karşına herkese kulağını tıka ve en güzell yıllarının tadını çıkar =)

Kimse benim hassas noktama vurmadı haaaa :KK48::KK48: ben burdakilere karşı boşu boşuna tırnaklarımı çıkarmadım yani :KK67::KK48: burda aklına gelebilecek en vicdansız eleştirilere maruz kaldım ben( sen bile, bak bakalim bana neler yazmışsın) . Ama varya hayatın gerçek yüzünü gösterdiler bana; biri benim canımı mı acıtmak istiyor, ben daha fazla acıtıyorum :KK71: . Şimdi masum rollerine girme sende , benim ailem de bu aralar bu konu yüzünden sıkıntılar yaşadı bende burda paylaştım (Gerçek yüzünüzün ne olduğunu bilmeyerek) sen dahil neler yazıldı bana, o yüzden masumu oynama masum değilsin çünkü :stop:

bilmem ne kadarını anlatabilirim yaşadıklarımın, bilmem beni anlar mısınız, duygularımı hissedebilir misiniz?

Niye anlattım bunları, bana acıyasınız diye değil evlenememiş yada evlenmemiş birine bi söz söylerken daha dikkat edin diye çünkü onda açtığı yarayı hiçbiriniz bilemezsiniz...

Şimdi bizden ne yorum yapmamızı bekliyorsun?
Sen ztn konuyu çözmüşsün daha çok can acıtırsın olur biter.

Back
X