- 25 Ağustos 2014
- 21.456
- 51.718
- 798
Ispat eder misin derdini anlattigin konuda "epey eglendik" diye alay ettigimi? Yalan söylüyorsun şu an, her seyin kayitli oldugu bi sitede ustelik, hic cekinmeden..Cui Bono biliyorum o yazdığım cümle ile canını acıttım senin bile bile yaptım bunu "epey eğlendik güldük sana" tarzında bi cümle kurmuştun bana, ben burda benim ailemin yaşadığı sıkıntıyı derdimi paylaşıyorum sen ve bir kaç kişi daha epey güldük eğlendik diyebiliyorsun. Benim açtığım konulara bişey yazmak zorunda değilsin, benim ve ailemin yaşadığı sıkıntı için epey güldük eylendik diyen senin canını acıtmak için yazdım onu evet ama ben o mesajımda bile sizin kadar vicdansız olmadım, (intaar ettim diyorum sen hiç ölümle burun buruna geldin mi? Dilerim ki gelmezsin)Burda bile bana hak ettin, bana bunları yazmıştın, şu üyeye şunu yazmıştın diyebiliyorsunuz ya insanliginizi sorgulayın bence
Sahte uyelik alip gelininizin agzindan sacma sapan bi konu actin ve ifşa edildin, rezil oldun, banlandin, geri döndüğünde "epey eglendik" dedim o rezilligi kastederek, bana "dul
"Siz de benim acilarimla dalga gectiniz" diye uydurup yaptığın cirkinliklere bahane bulma bence.. Asil azmaz, bal kokmaz derler, bilmem hic duydun mu?
O kadar kin dolmussun, o kadar tetiktesin ki, insanlarin hareketlerine anlamlar yukluyosun, niyet okuyup saldiriyosun..
Kendine ediyorsun..
Demagojiyi de birak.. Insanlarin acilarina topla tufekle saldiran birinin acisi kimseye samimi gelmiyor.. Yine de asla ve asla senin yarani kanatmayacagim, vicdan izin vermez..
Son düzenleme: