Yaşadıklarıma utanıyorum :((

Kızlar öncelikle merhaba burda yeniyim aslında işin doğrusu derdimi kimseye anlatamadığımdan sizle paylaşıyorum :( derdim büyük ve uzun oyüzden kısaca anlatıyım objektif bi görüş benim için çok önemli :( 6 senelik mükemmel bir ilişkim vardı herşey çok güzel gidiyordu taki geçen sene bu ay iş değiştirene kadar. yeni iş yerimde biriyle tanıştım ve ilk el sıkışmada olan oldu bi anda aşık oldum çok alakasız bi şekilde :( 1 ay kadar platonik olarak sadece ona uzaktan bakarken benim ilk ayımın sonunda bu işten ayrıldı ve asıl sorun burda başlıyo çok üzülmüştüm ve ayrıldıktan 1 hafta sonra çıkış işlemlerini halletmeye işe geldi ve orda bi bahaneyle ben buna açıldım ona ilk görüşte aşık olduğumu ama durumumun umutsuz olduğundan bahsettim herşeyi eğrisiyle doğrusuyla biliyodu herşeye rağmen oda beni kabul etti aşık oldu bana :( işin kötü tarafı sevgilimde de bu arada beni çok seviyor bende onu seviyorum ama aklım fikrim diğerinde aşık oldum ona :( sevgilim dünyanın en mükemmel erkeği sayılcak kadar harika biri ama aşık oldgumda zor birisi üzer biliyorum beni 1 senedir kafam darmaduman hastalandım üzüntüden en yakın arkadaşıma bile anlatamadım çok utanıyorum çünkü napcam bilmiyorumm yardım edin lütfen kızlar :(

Allah yardim etsin size..

6 senelik ilişkinde evliliğe dair herhangi bi adım atılmadı mı onu sorcam:26:
bi adım yoksa sıkılman normal, umudu kestiğin için olabilir belki. duygusal boşluk anında da aşık oldun açıklaması bu..
bence kesinlikle sevgilinden ayrılmalısın, onu kandırarak nasıl devam etceksin:6:

Seni yargılamak benim haddim değil ama sevgilinin ne günahı var ? Hemde 1 seneden beri süren bir durummuş.Seni bilemem ama ben burda sevgiline üzüldüm yazık 6 yılını vermiş sana.1 yıldır süren bir durum benim aklım almadı neden sevgilinden ayrılmadın ?

Son düzenleme:
bir senedir nasıl ikisini birden idare ettin yahu !!!!
bir de neden yazdın ki şimdi bunu buraya ne diyelim sana.
aklın yolu bir çoğu kişi 6 senelik ilişkinde bunu yaptığın için kızacak ve mükemmel dediğin insanı rahat bırakmanı söylicek

Açılmak için biraz bekleyip, mantıklı düşünüp bir sonuca varsaydınız şuan bir sorun olmazdı.
1 aydır zaten düşünüyormuşsunuz o adamı, madem başka biri girdi aklınıza o zaman erkek arkadaşızla görüşemesiniz ve herşey adil olurdu bu kadar basit bişey aslında..

Bunu yapan erkeklere kızdığım gibi kadınlara da kızıyorum

Çok aşık oldun ama öbürünü cepte tutuyorsun, ben bunda sevgi falan göremedim

İnsan başka birine aşık olabilir bunda yadırganacak birşey yok ama aldatmak niye ??

Eğrisi doğrusu belli, bekle ilahi adalet tecelli eder, aldatılan arkadaşlarımıza da bunu diyoruz, Allah'a havale ediyoruz.

Ikısını bırden ıdare etmeye calısmanız cok yanlıs ayrıca asık oldugunuz kısı de nasıl bır gurur varsa sızı sevgılınız oldugunu bıldıgı halde sızı reddetmemıs.

Sevgılnıze uzuldum acıkcası lutfen durust davranın ona bır ıyılık yapıp ondan ayrılın ve asık oldugunuz adama koşun.
Sevglınız sızı sevıyor anladıgım kadarıyla o bunu haketmıyor.Bunları ogrenırse sıze şoyle bır şarkı armagan edebılır.:)
Beta - Aldattın Değil Mi? - YouTube

Son düzenleme:
bu kadinlar kulubundeki üyeler hepsi cok mükemmel insanlar galiba, seni bukadar yargiladiklarina göre. biz insaniz hepimiz ve hersey insanlar icin. hic ummadigimiz birseyle karsilasa biliriz. erkeklerin 60 % evliyken bile baskasina asik oluyor, ozaman kadin bakimsiz oldugu icin asik oldu deniyorda, bi kadinin basina gelince bukadar yadirganiyor.

canim senin konuna gelince, bence biraz mantiginla hareket etmelisin. ask gecici oluyor.

Öncelikle yazdiklariniz icin tesekkur ederim kimseye anlatamadigimdan bu durum bukadar kafama dank etmemisti :( sizi slkmamak adina herseyi uzun uzuna anlatmadim ama yeni tanistigim insanla gorusmuyoruz resti cekti bana onla ayril bana ole gel die soylendii. Zaten yasadigim ask suan benim beynimde. Diger cocukla gorusmuyorum konusmuyorum msjlasmiyorum sadece aklimda fikrimden
Bi turlu cikmiyoo :( virus gibi sokup atabilsem
Kendimi sevgilime verebilcem ama evet duygusal bosluktayim cunku sevgilim askerdeyken oldu bu duygusal bosluk :(

Bir kere şu an seninle birlikte olan adam karaktersizin ahlaksızın önde gideni sevgilisi olduğunu bile bile bir kadınla beraber olacak kadar da iğrenç . Siz de anlık heveslerin peşinden koşan birisiniz sadece . Şu an yapmanız gereken ikisinden de ayrılıp yeni bir düzen kurmak ama bu mantıkta birisi illa yalnız kalmamak için birini mutlaka yedekte tutacaktır ve adım gibi eminim eğer yakalanmazsanız 6 yıllık sevgilinizle ilişkinizi sürdüreceksiniz bu sonradan hayatına aldığınız iğrenç adam da sizi bir gün aldatacak yarı yolda bırakacak siz de gidip gayet de büyük bir pişkinlikle 6 yıllık sevgilinizle mutlu, mesut aşk yuvanızı kuracaksınız ama eğer ki foyanız meydana çıkarsa o zaman neler olur orasını bilemeyiz. Herkes hak ettiği şeyi yaşıyor eninde sonunda siz böyle bir hayatı, ilişkiyi ve erkekleri kendinize layık görüyorsanız yapacak bir şey de yok.

Son düzenleme:
1 senedir ikisiyle de görüşüyor musun,pes doğrusu :53:
6 senelik ilişkinde heycan kalmadığından başka sevdalara yelken açmışsın ama yanlış yapıyorsun,
bence ikisinden de ayrıl ve ruhunu temizle, sonra yoluna devam edersin.

Öncelikle yazdiklariniz icin tesekkur ederim kimseye anlatamadigimdan bu durum bukadar kafama dank etmemisti :( sizi slkmamak adina herseyi uzun uzuna anlatmadim ama yeni tanistigim insanla gorusmuyoruz resti cekti bana onla ayril bana ole gel die soylendii. Zaten yasadigim ask suan benim beynimde. Diger cocukla gorusmuyorum konusmuyorum msjlasmiyorum sadece aklimda fikrimden
Bi turlu cikmiyoo :( virus gibi sokup atabilsem
Kendimi sevgilime verebilcem ama evet duygusal bosluktayim cunku sevgilim askerdeyken oldu bu duygusal bosluk :(

Allah aşkına herkes asker yolu bekliyor. Mükemmel bir sevgiliniz varmış işte nasıl oldu da boşluğa düştünüz. Durup dururken elin adamına ilına aşk eden de sizsiniz, neyse ki gururlu davranmış da rest çekmiş.

üçüncüyü bulup ikisini de unutmalısın

yapabilir misin bence yaparsın !

yolun açık olsun ne diyim

aynı anda hem birini sevip hem diğerine nasıl aşık olunabiliyor?

:30:

Bir gonulde iki sevda olmaz.

Bu duygusal boşluklar nasıl oluyor ya ınsanlara neler yaptırıyor sasırıyorum.
Allah askına yapmayın cogu kısı duygusal boşluga dusmutur ama sızın boyle bır hataya suruklenmenız cok yanlıs.

ben sevgilimi seviyorum deyip nasıl aynı duygularını başka birine daha beslersin ki aşk deyip :44::44:

ben onu anlayamadım.. aynı duygular 2 kişiye de hissedilebiliniyor mu cidden :19::19:

bir de siz duygularınızı karşı tarafa söylediniz o da sonra size aşık oldu :44::44: bana o kısım çok saçma geldi.

bir ipte iki cambaz oynamaz

Benim anladığım 6 yıllık süren ilişkinde; ilk yıllarda sevgiline karşı olan hayranlığın bitmiş. başka birini görünce ona hayran oldun ve aşık oldun. Yuva yıkanın yuvası olmaz bu bir gerçek bunu unutma. bugün sen eski sevgilini bırakır yenisine gidersin yarın başka bir kız senin elinden onu alır. Bu dünya böyle bir dünya :)
Seni seven değer veren yıllardır huyunu suyunu bildiğin adamı bir köşeye atma çok pişman olursun. Çünkü diğer taraf bana pek sağlam pabuç gelmedi. :ssz:

Back
X