Yaşadıklarıma utanıyorum :((

İnanin suan bende sizin yerinizde olsaydim benzer yorumlari yapardim yaptigim ahlaksizliktan utaniyorum herhangi tensel bi yakinlasma olmadi ama aklimda da olsa bu iliski bildigin aldatma yani terbiyesizlik yaptim asik oldugum adamla gorusmuyoruz sadece aklimdan cikarmam lazi onuda yapamiyorum :( her aksam onu dusunmemek icin eve girer girmez uyuyorum yada kalabalik
Ortamlarda bulunuyorum yanliz kalmamaya calisiyorum sizden gelen yorumlarla toparlanicam
Biliyorum simdiden cok tesekkurler kizlar :(

Yahu ben anlamadım adama aşığım diyorsun o zaman şimdi ki sevgilinle niye berabersin ?

Ben tam anlatamadim sanirsam 1 yil boyunca ben diger cocukla gorusmuyorum sadece 1 yil once acildim oda sevgilinden ayril ole gel dedi resti cekti. gorusmuyorum onla sadece hala kafamda devam edio yani bi gorusme bulusma yok ortada ayrica ego tatmin etmiyorum inanin ole bise olsa burda kendimi hakli cikarmak icin cumleler sarfederdim ama ole bisi yok akillanmak icin yazdim cunku icten ice gizli platonik ask beni mafediyo silmem lazim aklimdan

Ben tam anlatamadim sanirsam 1 yil boyunca ben diger cocukla gorusmuyorum sadece 1 yil once acildim oda sevgilinden ayril ole gel dedi resti cekti. gorusmuyorum onla sadece hala kafamda devam edio yani bi gorusme bulusma yok ortada ayrica ego tatmin etmiyorum inanin ole bise olsa burda kendimi hakli cikarmak icin cumleler sarfederdim ama ole bisi yok akillanmak icin yazdim cunku icten ice gizli platonik ask beni mafediyo silmem lazim aklimdan

Ha adamala görüşmüşsün ha adamla görüşmemişsin inan sen adama aşığım diyorsan olay bitmiştir.Hepimiz insanız gönlün kaymış bişey olmuştur ama madem öyle bir olay oldu hislerine engel olamadın sevgilinden ayrılman gerekirdi.

1 yıl uzun bir zaman kendi kendine yaşanmaz.. oluruna bırakılmış bir şey olsaydı üstü kapanırdı. İkisiyle de görüştün sanırım. Bunun tanımı nedir? Hangisini kandırdın? Yoksa kendince idare ettiğini mi düşünüyorsun? Senin adına çok üzücü bir durum..arkadaşın olmak istemezdim.

migdem bulanıyo sen ve senin gibilerden bu ne ya bide kendi açılıyo tövbe tövbe kalbin XL heralde :47: sen iki ilişkindede samimi olsan bi tercih yapardın ki 1 sene baya becerikli bi şekilde yürümüş işler bunu burda soracagına kendi içine sor hangisini istiyosan ona geç demicem bence ikisinide terket:53:

1 yıl boyunca aklın başkasındayken 6 yıllık sevgilinle nasıl görüşmeye devam edebildinn , normal şartlarda kişiye işkence gibi gelen bir durumdur bu ,kolay kolay kabullenilmez , hem zaten aklın da gönlünde kaymazdı başkasına aranıza soğukluk girmiş belli yada kopukluklar var bilemiyorum ama 1 yıl önce bir el sıkışıp aşık olduğun bir ay birlikte çalıştığın bir insanı unutamamış olman da enteresan

platonik aşkını kafandan atmaya çalış bence,askerdeki sevgiline odaklan,güzel günlerinizi,yaptıklarınızı,yapacaklarınızı düşün,heves,heyecan gelir geçer
bak gecmiş ve birlikte 6 seneyi devirecek sevgiye bırakmış yerini...
sıkılmışsındır,özlemişsindir,gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye düşünmüşsündür belki ama sana 6 yıl emek veren çocuğu,yaşamadığın bir ilişki için silme ve üzme derim ben...
ha gelir,görüşürsünüz,gerçekten bitecek nedenler olur eyvallah ama unutma sen yalnız bir kız değilsin,askerde ve gelecek olan bir SEVGİLİN var....

hani iliskiler eskiyebilir, arayislar icine girebilirsin diyelim...birseyler hissetsen bile ona acilmaman gerekirdi bana kalirsa...bu sekilde olmus olmasi yasak meyve gibi sadece cazip gelmis...sevgilinleyken baskasina asik olduysan, hadi diyelim sevgilinden ayrildin bu adamla birlikte oldun bu seferde baska birine asik olursun :44::50:

neyseki karsindaki insan evladiymis :34: ama emin ol bunu diyen adam bile seninle ciddi birsey dusunmez bana kalirsa...insan korkar kendi basinada boyle birsey gelmesinden :44:

düştügün bu durum eski erkek arkadasına alıstıgın ve farklı heycanlar aradıgının göstergesi canım 6 yıl az deil seni seven bi erkek yazık eder ah alırsın. bana göre adam dediğin bi kız ona geldiginde sevgilinden ayrıl fln muhabbetlerine grmez. erkek arkadasına yakınlaşmaya farklı etknlklerle kafanı dagıtmaya bak daha mutlu olacagından eminim

platonik aşkını kafandan atmaya çalış bence,askerdeki sevgiline odaklan,güzel günlerinizi,yaptıklarınızı,yapacaklarınızı düşün,heves,heyecan gelir geçer
bak gecmiş ve birlikte 6 seneyi devirecek sevgiye bırakmış yerini...
sıkılmışsındır,özlemişsindir,gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye düşünmüşsündür belki ama sana 6 yıl emek veren çocuğu,yaşamadığın bir ilişki için silme ve üzme derim ben...
ha gelir,görüşürsünüz,gerçekten bitecek nedenler olur eyvallah ama unutma sen yalnız bir kız değilsin,askerde ve gelecek olan bir SEVGİLİN var....

Tesekkur ederimm yorumun kalbime dokundu :(

ben evliyken asker yolu bekledim.hiçbiryer bilmediğim bir yerde çalışıyor bir sürü insanla karşılaşıyordum.ama kafamda sadece eşim vardı yaşım da küçüktü aklımı çelen de olabilirdi.ailem yanımda değil üzerine eşim yokken bebeğimi kaybettim hangi boşluktaydınız?yada bu boşluk nasıl oluşuyor.?sizi kınamıyorum ama şunu bilinki svgiliniz askerde sadece sizi düşünüyor ama siz onun olmamasını fırsat bilip sevgilinin gelmesini bekleyeceğin zamanı bu şekilde değerlendiriyorsun.el sıkışmayla aşk olmaz sen kendini kandırıyorsun aşk sandığın şey vakit geçirmek

Yorumları okumadım ama muhakkak "k.k ağır ceza mahkemesi" kurulmuş ve konu sahibesi infaz edilmiştir.

Aşkın ne zaman nasıl geleceği belli olmaz.
İnsan hangi şartta, hangi noktada olursa olsun aşık olabilir.

Ha pervasız davranabilir mi? Elbette hayır.

2 kişiyle beraber olmak ise, egoistlik, şurrusuzluktur.
Bunun savunalısı bir tarafı yoktur.

O nedenle tercihini yapmalı ve diğeriyle yollarını ayırmalısın.

kusura bakma elimden geldiği kadarıyla içimden geenleri yazıya dökmüycem
ama yuh artık
kendini kandırma bari, kabul et kendine doğruları itiraf et deki ben çok basit, düşüncesiz bir askeri (6 yılını sana vermiş harika bir erkeği) sırtından vurabilecek, başka bir erkeğin elini sıkar sıkmaz başka kanala geçebilecek kadar adi bir insanım de
kendine itiraf et
ayıp sizin gibiler yüzünden toplum ahlakı bozuluyo
sen sevgiyi filan hak etmiyorsun hele o çocuğu hiç haketmiyorsun askeri bırak sana layık olan yani altı yıllık ilişkin olduğunu bile bile lan ben bu kızı istediğim gibi yerim hazır kendi ayağıyla gelip sevgilisi olduğu halde bana yazıyo diye düşünen o p... devam et
siz birbirinize layıksınız
hiç askerdekinin kanına girme helal süt emmiş birini bulsun
ne yani evlendiğindede ilk kavgada başkasının yatağınamı atlıcaksın
aayyyy okuyanlardan özür diliyorum yaaa tutamadım kendimi

Yorumları okumadım ama muhakkak "k.k ağır ceza mahkemesi" kurulmuş ve konu sahibesi infaz edilmiştir.

Aşkın ne zaman nasıl geleceği belli olmaz.
İnsan hangi şartta, hangi noktada olursa olsun aşık olabilir.

Ha pervasız davranabilir mi? Elbette hayır.

2 kişiyle beraber olmak ise, egoistlik, şurrusuzluktur.
Bunun savunalısı bir tarafı yoktur.

O nedenle tercihini yapmalı ve diğeriyle yollarını ayırmalısın.

Kesinlikle sana katılıyorum ama akli sınırlar icerisinde. Hem karnım doysun hem pastam dursunculardan olmamak kaydıyla.

Allah aşkına herkes asker yolu bekliyor. Mükemmel bir sevgiliniz varmış işte nasıl oldu da boşluğa düştünüz. Durup dururken elin adamına ilına aşk eden de sizsiniz, neyse ki gururlu davranmış da rest çekmiş.

Bir zaten konu sahibinin sevgilisi askere gitti onun dışında hiç kimse asker yolu beklemedi mantığa bak hemen boşluğa düş oh ne ala memleket. Siz açıkça bende sadakat duygusu yok öyle iki ilgi gösterene hoş davranana gönlüm kayıveriyor bunu engelleyemiyorum desenize siz de rahatlayın biz de. Aldatmanın hiç bir mazereti olamaz erkek için de kadın için de .Yok karım hamile ,yok bana ilgi göstermedi , süslenmedi püslenmedi yok erkek arkadaşım askerde yok kocam uzak yerlerde çalışıyor bunlar fasa fiso sizin gibilerin içinde sadakat duygusu yok olay bu kadar basit.

hata yaptığının farkındasın madem, dön hatadan, haksızlık etme, aynı şeyi yaşamak ister miydin düşün??

e utanın bi zahmet sevgiliniz varken başka birine açılmak mı pes yani size yapılsa bu durum nasıl olur ayrıl öyle açıl niye diğerini elinde garanti gibi tutuyorsun ve dieriyle de sanırım bir senedir görüşüyorsun(1 senedir hasta oldum diyosun çünkü) seni kabul ettiğini söylüyorsun o kişi de pek genişmiş sevgilinize yazık acıdım aşık olmanıza kızmıyorum 6 yıllık bi ilişki de olsa olabilir gönül ama böyle bişey olduysa hemen ayrılmanız lazımdı

sizi kınamıyorum tek diyceğim doymak bilmeyen nefisleriniz için insanları kurban etmeyin lütfen...o 6 yıllık ilişkiniz olan çocuk için çok üzüldüm onuda bırakında oda kendi hayatına baksın

sakin bir dille yazayim da ban yemeyeyim yine....arkadasim aklinı basina al da nankörlük yapma..kendi sevgilini üzmeden ayrıl ondan..belli bu senin kisiligin simdi aşık oldugun kisi olmazsa nasılsa başka tokalaştıgin kisiye aşık olma potansiyeline sahipsin... ne diyim Allah gonlune gore versin seni sevene de yazık olmus Allah ta onu kurtarsin

Back
X