Yaşadıklarımı eşime anlattım ve Sonrası

Sağolun .. Bu konuda belki güvendiğim için anlatmaya karar verdim zaten ilk tepkisi sen ne istersen ben onu yapıcam şimdi git karşısına çık desen çıkıcam oldu yani yapmaz ... Şuan bu konu ve boşanma konusu dahi konuşmuyoruz herşey normal gidiyor çok şükür zamana bıraktık şuan ilaç kullanımına başladım ve terapi almaya başlıcam inşAllah ..
Siz çok cesursunuz.

Siz çok cesursunuz.
Değilim demicem . Evet çok cesurum hayatın bana verdikleriyle aldıkları karşısında cesur olmam gerekirken sustum,geri çekildim,içime attım bundan sonra evet gerçektende cesurluyum ve istediğim olcak beni bu duruma getirenlerin istediği olduğu gibi benimde istediklerim olcak A Anneyim Ben kızlarım annelerinin böyle bişey karşısında ezilip büzülmemi susmamı bilmicekler.. Kızlarımda hiçbişey karşısında susmayı bilmicekler ve ben en çokda onlar için başladım belkide onlara bu şekilde örnek olmalıyım .. Rabbim biliyor ya içimde gönlümde olanları kimsenin yanına kalmaz hiçbirşey

Şuan bile inanamıyorum anlattığıma .. Hayrolsun inşAllah bizim için .. Buraya yazdıktan 1 gün sonrası akşamına anlattım İlk anlatmaya başladığımda beni dinlemesini birde büyük yeminetmesini söyledim duyduktan sonra bişey yapmayacağına .. Kendiside bilmediğim bişey ne olduğunu söyle ona göre bakarız dedi .. Ve anlattım önce bi anlamadı ağlayarak anlattım çünkü utandım sakin olup tekrar konuşucaz dedi saat 2.5 gibi kalktı anlat dedi o sordu ben söyledim sonunda benden ne yapmamı istiyosan onu yapıcam dedi .. Bende şuan sadece bilmeni istiyorum dedim burda yazdıklarım hariç detayına kadar anlattım oda bende uyumadık bu tepkisinin bu kadar ılımlı olcağını düşünmüyodum şunuda anladım bu olay benim evliliğimide etkiliyomuş ne kadar sorun eşimde desem malesef bi o kadarda bu durumdan dolayı bendede varmış bunu bu kadar çabuk nerden anladın diye soracak olursanız tamamen rahatladığımı hissettim bilmiyorum tepkisi benim yanımda olduğunu gösterdi planlar kurdu annenlere anlatalım sonra gidelim burdan dedi bilmiyorum bi kaç bişey Rabbim hayırlı olanı kılsın inşAllah olabilecek yapabilecek şeyleri söyledi bana yani tamamen yanımda çok üzüldüğünü söyledi sarıldı bundan sonra birlikte hareket ediceğimizi bi sinirle öfkeyle kalkıp bişey yapma dedi. Ki yapsan bu zamana kadar yapardın diye ekledi düşünücem ne yapabiliriz bu konuyu sorma bana önce ne yapabiliriz onu düşüncez dedi ve ben anlattıktan konu biraz kapandığında senin psikolojini bozmuş dedi bu yüzden herşey sana bu kadar zor geliyomuş dedi böyle inanın burda yazdığımda rahatlamıştım eşime anlattıktan sonra daha bi rahatladım ve biliyorum ki bu konuda beni yanlız bırakmıcak..Ben bunu anlattıktan 2/3 gün sonra tedavi olmak amaçlı psikiyatri bölümünden randevu aldık gittim ve başladığım yerden devam ediyorum terapi görmem gerektiğini ilaçla kalmaması gerektiğini söyledi dr. Şuan içimde bi nebzede olsa rahatlama var .. Ama bu bu şekilde kalmıcak.. Ailemin bilmesi için kendiminde buna hazır olmam gerekir herşeyi bi anda yaparsam işin içinden çıkamıcam neyse uzun oldu hakkınızı helal edin ..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yasadiklarimi-esime-anlattim-ve-sonrasi.1127560/

Eski konunuzu bir zahmet ekleseydiniz bu konuya. İnsanlar hicbir sey anlamiyor ve mecbur da degiller eski konuyu arayip bulmaya
Bu ne biçim bi tavır anlamadım .. Kimseyi mecbur bırakmadım zaten merak eden,okumak isteyen girip bakabilir.. Şunları yazmaya gerek yoktu bile .. Sizde mecbur değildiniz yazmaya.

Şuan bile inanamıyorum anlattığıma .. Hayrolsun inşAllah bizim için .. Buraya yazdıktan 1 gün sonrası akşamına anlattım İlk anlatmaya başladığımda beni dinlemesini birde büyük yeminetmesini söyledim duyduktan sonra bişey yapmayacağına .. Kendiside bilmediğim bişey ne olduğunu söyle ona göre bakarız dedi .. Ve anlattım önce bi anlamadı ağlayarak anlattım çünkü utandım sakin olup tekrar konuşucaz dedi saat 2.5 gibi kalktı anlat dedi o sordu ben söyledim sonunda benden ne yapmamı istiyosan onu yapıcam dedi .. Bende şuan sadece bilmeni istiyorum dedim burda yazdıklarım hariç detayına kadar anlattım oda bende uyumadık bu tepkisinin bu kadar ılımlı olcağını düşünmüyodum şunuda anladım bu olay benim evliliğimide etkiliyomuş ne kadar sorun eşimde desem malesef bi o kadarda bu durumdan dolayı bendede varmış bunu bu kadar çabuk nerden anladın diye soracak olursanız tamamen rahatladığımı hissettim bilmiyorum tepkisi benim yanımda olduğunu gösterdi planlar kurdu annenlere anlatalım sonra gidelim burdan dedi bilmiyorum bi kaç bişey Rabbim hayırlı olanı kılsın inşAllah olabilecek yapabilecek şeyleri söyledi bana yani tamamen yanımda çok üzüldüğünü söyledi sarıldı bundan sonra birlikte hareket ediceğimizi bi sinirle öfkeyle kalkıp bişey yapma dedi. Ki yapsan bu zamana kadar yapardın diye ekledi düşünücem ne yapabiliriz bu konuyu sorma bana önce ne yapabiliriz onu düşüncez dedi ve ben anlattıktan konu biraz kapandığında senin psikolojini bozmuş dedi bu yüzden herşey sana bu kadar zor geliyomuş dedi böyle inanın burda yazdığımda rahatlamıştım eşime anlattıktan sonra daha bi rahatladım ve biliyorum ki bu konuda beni yanlız bırakmıcak..Ben bunu anlattıktan 2/3 gün sonra tedavi olmak amaçlı psikiyatri bölümünden randevu aldık gittim ve başladığım yerden devam ediyorum terapi görmem gerektiğini ilaçla kalmaması gerektiğini söyledi dr. Şuan içimde bi nebzede olsa rahatlama var .. Ama bu bu şekilde kalmıcak.. Ailemin bilmesi için kendiminde buna hazır olmam gerekir herşeyi bi anda yaparsam işin içinden çıkamıcam neyse uzun oldu hakkınızı helal edin ..

Çok sevindim içini döküp ferahlamana, eşini de takdir ettim, bir yarayı deştin ve irini akıttın, gör bak iyileşeceksin bundan sonra

Çok iyi yapmışsınız bu yük size zarar veriyordu.Acikcasi ben anlayacağınızı düşünmüyordum bir üye de size anlatma herşey kötü olur demişti o andan sonra anlatmaz diye düşündüm.Ama bence en doğrusunu yaptınız inşallah zamanı geldiğinde ailenize de anlatırsınız oğullarının nasıl bir pislik olduğunu gorürler.Yengeniz öğrenecek diye sakin endişe duymayın öğrensin ki çocuk yapmasın hatta böyle hasta beyinli bir adamın yanında bile durmasın.
Inşallah bundan sonrası sizin için çok daha rahat ve güzel olacak terapilerle yaranızı saracak ve iyileseceksiniz.

Yaşadıklarınız çok ağır, çok üzücü. Bu yükü hafifletmenin en iyi yolu paylaşmak. Eşinizin tutumunu çok beğendim, çok şanslısınız. Umarım ele ele hafifletirsiniz bu acıyı. Tedavinizi de aksatmayın. Aileyle paylaşırsanız, sanırım o pisliği sülaleden aforoz ederler. Çoktan hak etmiş pislik.

Eski konunuzu da okudum. Ne çok şeyler yaşamışşınız.. O abiniz olacak pisliğin de yanına kalmasın inşallah. Eşinize anlatmışsınız ne güzel olmuş. Belki bundan sonrası evliliğiniz için de bir dönüm noktası olur, oradan başka yere gider ve yeni bir hayata başlarsınız inşallah neden olmasın🙏 herşey hayrıyla ve güzel olsun hakkınızda 🌸

Bir kadının tek başına taşıyamayacağı bir yüktü sırtınızdaki. Çok iyi yapmışsınız anlatmakla.

Eşinin böyle tepki vermesine, tedavi olmana ve rahatlamana sevindim. Ama ailene de mutlaka anlat, sen anlatınca taşlar yerine oturacaktır onların farketmemesi imkansız, belki konduramadılar yada o zaman ağır geldi bilemeyiz ama mutlaka anlat eşin de yanında olsun.

Çok büyük adımlar atmışsınız tebrik ediyorum.
Eşinizle paylaşarak çok büyük bir adım atmışsınız eşinizin sizin yanınız da olması boşanmayı erteleniz çok güzel çok çok güzel.
Psikolojik Desteğe de başlamışsınız inanın siz dik durdukça hayatınız yoluna girecek sizin ve aileniz için her şey cok daha güzel olacak.
Ama kendinizi hazır hissettiğiniz de muhakkak ailenizle paylaşın çünki abinizin zihniyeti pis Allah korusunu ama çocuklarına da zarar verebilir.

Eski konunuzu görmüş ama yoğunluktan okuyamamıştım.

O zaman da olsa ailenizin bilmesi hiç bir fayda sağlamaz direk gidip ya o pislikle yüzleşin ya da savcılığa şikayette bulunun yazardım.
Hala aynı şeyi düşünüyorum.

Ailenizle konuştuğunuzda olacak şeyi söyliyeyim. Dinleyecekler, inansalar da kimse bilmesin duymasın diye korkup size yine baskı uygulayacaklar. Bu da sizi yine geriye düşürecek. Çok kötü hissettirecek.

Sizin yaşadığınızı bir akrabası tarafından yaşayıp yetişkin olduktan sonra şikayette bulunan birini tanıyorum.
Evet tepki gösteren de var destek veren de. Ama ne oldu kimsenin yaptığı yanına kalmadı, o kadının da buhranları son buldu..

Ben de ilkokuldayken bir akrabamız tarafından tacize uğradım. Galiba sizden 2-3 yaş büyüktüm. Daha küçük olsam anlamayabilirdim.
Çok şükür ki daha ilerisi olmadı çabuk toparladım durumu. Önlemimi aldım.
Geberdi gitti. Çok yakın! olmasına rağmen cenazesine gitmedim. Hala aklıma geldikçe umarım kabir azabı çekiyordur diye düşünüyorum..

sizin adınıza çok sevindim :KK200:
iyiki eşinize anlatmışsınız, yanınızda olmasına çok sevindim
hakkınızda hayırlısı, inşallah bütün herşeyi geçmişte bırakıp yepyeni bir sayfa açarsınız.
eşinizle çocuklarınızla çok çok mutlu olun :KK74:

yaşadıklarınıza çok üzüldüm ..
Ama içinizi dökmeye biryerden başlamanıza çok sevindim . Eşler bunun için var . Ona anlatmanız bile ne kadar ferahlatmış yüreğinizi . Eminim ki terapilerden de çok fayda göreceksiniz ve o pisliğin açtığı yaralar tek tek kapanacak . Kendinizi hazır hissettiğinizde diğer aile bireyleriyle de paylaşın yaşananları kesinlikle .

Eski konunuzu bir zahmet ekleseydiniz bu konuya. İnsanlar hicbir sey anlamiyor ve mecbur da degiller eski konuyu arayip bulmaya
bu nasıl tepki sende yorum yazmaya mecbur değilsin kadın mutluluğunu paylaşmış tepkiye bak aç oku çok merak ediyorsan mecbur değilsen aramaya bulmaya yorum yapma

Back
X