- 26 Şubat 2019
- 567
- 920
- 33
- 33
- Konu Sahibi A n n e y i m
ben sizin için çok sevindim demek ki anlattıkça iç döktükçe az da olsa rahatlıyorsunuz. Eşinizde yanınızda çok şükür her şey gönlünüzce olsun daha çok mutlu huzurlu olun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yapmışsınız bu yük size zarar veriyordu.Acikcasi ben anlayacağınızı düşünmüyordum bir üye de size anlatma herşey kötü olur demişti o andan sonra anlatmaz diye düşündüm.Ama bence en doğrusunu yaptınız inşallah zamanı geldiğinde ailenize de anlatırsınız oğullarının nasıl bir pislik olduğunu gorürler.Yengeniz öğrenecek diye sakin endişe duymayın öğrensin ki çocuk yapmasın hatta böyle hasta beyinli bir adamın yanında bile durmasın.
Inşallah bundan sonrası sizin için çok daha rahat ve güzel olacak terapilerle yaranızı saracak ve iyileseceksiniz.
Yaşadıklarınız çok ağır, çok üzücü. Bu yükü hafifletmenin en iyi yolu paylaşmak. Eşinizin tutumunu çok beğendim, çok şanslısınız. Umarım ele ele hafifletirsiniz bu acıyı. Tedavinizi de aksatmayın. Aileyle paylaşırsanız, sanırım o pisliği sülaleden aforoz ederler. Çoktan hak etmiş pislik.
Eski konunuzu da okudum. Ne çok şeyler yaşamışşınız.. O abiniz olacak pisliğin de yanına kalmasın inşallah. Eşinize anlatmışsınız ne güzel olmuş. Belki bundan sonrası evliliğiniz için de bir dönüm noktası olur, oradan başka yere gider ve yeni bir hayata başlarsınız inşallah neden olmasınherşey hayrıyla ve güzel olsun hakkınızda
![]()
Bir kadının tek başına taşıyamayacağı bir yüktü sırtınızdaki. Çok iyi yapmışsınız anlatmakla.
Eşinin böyle tepki vermesine, tedavi olmana ve rahatlamana sevindim. Ama ailene de mutlaka anlat, sen anlatınca taşlar yerine oturacaktır onların farketmemesi imkansız, belki konduramadılar yada o zaman ağır geldi bilemeyiz ama mutlaka anlat eşin de yanında olsun.
Çok büyük adımlar atmışsınız tebrik ediyorum.
Eşinizle paylaşarak çok büyük bir adım atmışsınız eşinizin sizin yanınız da olması boşanmayı erteleniz çok güzel çok çok güzel.
Psikolojik Desteğe de başlamışsınız inanın siz dik durdukça hayatınız yoluna girecek sizin ve aileniz için her şey cok daha güzel olacak.
Ama kendinizi hazır hissettiğiniz de muhakkak ailenizle paylaşın çünki abinizin zihniyeti pis Allah korusunu ama çocuklarına da zarar verebilir.
Eski konunuzu görmüş ama yoğunluktan okuyamamıştım.
O zaman da olsa ailenizin bilmesi hiç bir fayda sağlamaz direk gidip ya o pislikle yüzleşin ya da savcılığa şikayette bulunun yazardım.
Hala aynı şeyi düşünüyorum.
Ailenizle konuştuğunuzda olacak şeyi söyliyeyim. Dinleyecekler, inansalar da kimse bilmesin duymasın diye korkup size yine baskı uygulayacaklar. Bu da sizi yine geriye düşürecek. Çok kötü hissettirecek.
Sizin yaşadığınızı bir akrabası tarafından yaşayıp yetişkin olduktan sonra şikayette bulunan birini tanıyorum.
Evet tepki gösteren de var destek veren de. Ama ne oldu kimsenin yaptığı yanına kalmadı, o kadının da buhranları son buldu..
Ben de ilkokuldayken bir akrabamız tarafından tacize uğradım. Galiba sizden 2-3 yaş büyüktüm. Daha küçük olsam anlamayabilirdim.
Çok şükür ki daha ilerisi olmadı çabuk toparladım durumu. Önlemimi aldım.
Geberdi gitti. Çok yakın! olmasına rağmen cenazesine gitmedim. Hala aklıma geldikçe umarım kabir azabı çekiyordur diye düşünüyorum..
Sizin adiniza cok sevindimallah evlatlatinizi muhafaza etsin
sizin adınıza çok sevindim
iyiki eşinize anlatmışsınız, yanınızda olmasına çok sevindim
hakkınızda hayırlısı, inşallah bütün herşeyi geçmişte bırakıp yepyeni bir sayfa açarsınız.
eşinizle çocuklarınızla çok çok mutlu olun![]()
yaşadıklarınıza çok üzüldüm ..
Ama içinizi dökmeye biryerden başlamanıza çok sevindim . Eşler bunun için var . Ona anlatmanız bile ne kadar ferahlatmış yüreğinizi . Eminim ki terapilerden de çok fayda göreceksiniz ve o pisliğin açtığı yaralar tek tek kapanacak . Kendinizi hazır hissettiğinizde diğer aile bireyleriyle de paylaşın yaşananları kesinlikle .
Anlatıp rahatlamanıza çok sevindim. Yaralarınızı sarmak için bir adım atmışsınız. Devamı çok güzel olur umarım.
Bundan sonraki adımlarınızı pskiyatristiniz/psikoloğunuzla beraber belirlersiniz zaten.
Utanmayın, çekinmeyin, kendiniz için doğru olanı yapın. Pisliği yapan pisliğinde boğulur inşallah.
Konuyu okudum ama yaşları mı yanlış söylüyorsunuz anlayamadım. 2 oğlum var,yeğenlerim hep erkek. 9 10 yaşlarını düşünüyorum da saçma geliyor. O yaşta o davranışlar bilemiyorum.12 13 yaş deseniz bir nebze anlayabilirim de...
Neyse insallah bundan sonra herşey daha güzel olsun herkes için.
Konunuzu okumuş ama yazamamıştım benim nutkum tutuluyor böyle durumlarda ama beni çok etkilemiştiŞimdi rahatlamış olmanıza sevindim umarım herşey güzel olur sizin ve aileniz için...