Şuan okullarımız var bitmedi yani kızabilirker kızarlar da benim ailem de çok eski kafalı maalesef ama saklamak çok zor çok yıpratıcıBenim annem daha çok "eski kafalı" diyebiliriz. Onun icin evlenme teklifi aldıktan sonra, yani istemeye gelmek istediklerinde anlattilar. Anlattilar diyorum çünkü benim yerime ablalarım konuştu. Biraz aile yapıya bağlı bir durum. Bence ciddi düşünüldüğünde söylenebilir, ama aileniz nasıl bilmiyorum
benim çok zor geçmişti . Hadi anne sorun olmuyorda ,babaya anlatrken çok çekinmiştim.. en çok hangisiyle anlasiyorsan ilk ona açıl cesaret et :)Merhaba hanımlar
Erkek arkadaşımı ailem bilmiyor şuan ikimizde üniversite okuyoruz okul bitmeden sevgili olayına ailem karşı. Ama bir şekilde tanıştık çok aşık olduk ve çok düzgün Biridir ailem de tanısa çok sever ama gizli görüşüyoruz şuan. Bir şekilde öğrenecekler ama sonsuza kadar gizleyemem. Siz erkek arkadaşınızı ailenize ne zaman anlattınız ya da aileniz öğrendiyse bu sorunları nasıl çözdünüz? Biraz fikir verebilir misiniz
Valla evlensigjm kişiyi zaten taniyodular uzun yıllardır .Merhaba hanımlar
Erkek arkadaşımı ailem bilmiyor şuan ikimizde üniversite okuyoruz okul bitmeden sevgili olayına ailem karşı. Ama bir şekilde tanıştık çok aşık olduk ve çok düzgün Biridir ailem de tanısa çok sever ama gizli görüşüyoruz şuan. Bir şekilde öğrenecekler ama sonsuza kadar gizleyemem. Siz erkek arkadaşınızı ailenize ne zaman anlattınız ya da aileniz öğrendiyse bu sorunları nasıl çözdünüz? Biraz fikir verebilir misiniz
Şimdiden anlatıp hiç huzurunu kaçırma derimMerhaba hanımlar
Şuan okullarımız var bitmedi yani kızabilirker kızarlar da benim ailem de çok eski kafalı maalesef ama saklamak çok zor çok yıpratıcı
Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?