Yaşadıklarımın sonucu Anksiyete bozukluğu oldu

yani şimdi ayıp olacak ama kaç paraya gitsen annen memnun olacakmış?

bi fiyatın mı varmış? kadınların fiyatı mı vardır?

yani şimdi ayıp olacak ama kaç paraya gitsen annen memnun olacakmış?

bi fiyatın mı varmış? kadınların fiyatı mı vardır?

Çulsuz çaputsuz ona göre bir şeye yaramayan birine gittim ya ondan şakayla da olsa her zaman laf sokar işte öyle kocayı napıcaksın der durur.Bugün bile doktora gittiyimi biliyor ya bir şey anlatmıyorsun ne dedi doktor neden böyle kendimden bir şey anlatmıyorum ondan şikayetçi en sonunda durdu durdu ben bir köyle baş ettim zamanında babamın tarafı için diyor sense bir kaç kişiyle baş edemiyorsun söylenecek laf mı sanki benim derdim sadece o,bu şu başetmek için saç başa kavga etmemi falan bekliyor sanırım ama ben artık hepsinden çok sıkıldım işte

hastalığı okuyunca kendime teşhis koydum ama asıl sorunu olanlar sizi bu duruma getirenler bence insanı annesi bile anlayıp destek olmazsa. kızının doktora gitmeye kadar morali bozuk ve kendini kötü hissederken kendini övüp sen beceremiyosun diyosa nasıl gelecek kaygın olmasın. nasıl insanlara güvenesin. o hastalık hayatı çok yolunda olup kendine sorun yaratan kişiler için iyi bir teşhis. ama anladığım kadarıyla senin sorunun ilaçla çözülecek bir sorun değil. çevrendekilerle ilgili.

Canim,doktorunun verdigi ilaclari mutlaka kullan,cok faydasini goreceksin...anksiyete boz.bendede vardi,ilaclarimi duzenli kullandim sonra biraktirdi doktorum,tabi yavas yavas birakiyorsun birden bire kesilmiyor bu antidepresanlar...kafan rahatlar,dunya yansa umrunda olmaz,takintilarindan kurtulursun,gereksiz suphelerlede kendini yiyip bitirmezsin..hatta doktorum biraktirdiginda uzulmustum,ne bileyim cok rahatlatiyor iste insani, hicbirseye kolay kolay sinirlenemiyorsun.. Ya simdi bu yazdiklarimda antidepresana ozendirir gibi oldu,,ama doktorun vermis sonucta mutlaka kullan....

hayat hepimizi farklı sınıyor canım bazen bende kendimi çok berbat hissediyorum kimseye tahammülüm yok .Allah yardımcımız olsun canım ilaçlarını ihmal etme inşallah en kısa zamanda maddi sorunlarınızda çözülür herşey yoluna girer

bende de olmuştu bu rahatsızlık depresyon ile birlikte. ilaç kullandım düzeldi. doktor en az altı ay demişti ama ben altı aya varmadan bir buçuk ay kadar kısa bir sürede atlattım. ilaçlarınızı kullanın mutlaka. düzenli olarak ve de doktor kontrolünde. asla aksatmayın. bunlar herkesin başına gelebilir. eğer zamanında tedavi olmazsa ilerleyebilir. o yüzden kendinizi ve tedavinizi bırakmayın. ayrıca benim kayınvaldemler de öyle. inanın insanı hırpalıyor bu tip problemler ama her sıkıntının ferahı var. bol bol dua edin. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Evet canım çevremdekiler bencilliği bırakmadığı sürece çok zor ama onları değiştiremem ne yazıkki kendime başka çareler arıyorum işte

Teşekkür ederim.Ben geçen sene de bebeğimi sütten kesince başlamıştım depresyon tedevisine yarım bıraktım şimdi ise anksiyete devam edicem ilaca başladım ilk günler ağırlaştırıyor sanırım iki gündür bir esneme mide bulantısı hali var bende alışacak inş. bünye..Evet dün yine eşimle kavga ettik geçmişe takılmışsın sen kendi kendine bunu yapıyorsun diyor Bir de sevgili ailesine nefret duyuyomuşum adamın derdine bak,ben görüyorum diyor onların neler yaptığını ama hala benim nefret duyuyormuşum.Eşinde seni anlamayınca işte sanki haksızlığı bana yapıyorlar başta sana yapıyorlar sen olmasan benim onlarla işim ne..

Teşekkür ederim,Allah razı olsun güzel dilekleriniz için inş. düzelir de her şey huzurlu bşr hayat yaşayabilirim çok saolun..

Teşekkürler öncelikle,evet daha önce de kullandım birden bırakmıştım etkisini görmedim ama bu daha iyi bir ilaç sanırım iki gündür içiyorum midem falan bulanıyor ağırlık oluyor yan etkisi sanırım .İnşallah iyi gelir canım saol..

cnm bazı yönlerden aynı durumdyız ki keza bende 1,5 sene içinde anksiyete olarak gelişti panik atağa dönüştü dikkat derim çok zor bi durum Allah yardım etsin ilçlarnı aksatma ilerlemesin

cnm bazı yönlerden aynı durumdyız ki keza bende 1,5 sene içinde anksiyete olarak gelişti panik atağa dönüştü dikkat derim çok zor bi durum Allah yardım etsin ilçlarnı aksatma ilerlemesin

Canım çok saolisayenizde moral buluyorum.Çok sersemletiyor bu ilaç ya alışacak sanırım bünye ama yan etkisi çok oluyor.Sana da çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi..

Canım çok saolisayenizde moral buluyorum.Çok sersemletiyor bu ilaç ya alışacak sanırım bünye ama yan etkisi çok oluyor.Sana da çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi..

kendime hobiler edindim cnm düşünmemeye çalışıyorum düşündkçe tetkliyor böle iyiym şükürler olsun ilaçlar mahvedio insanı ama napalım sağlık

Sakin olun kimseyi fazla dikkate almaın.Eşinizle halledebilirsiniz sorunlarınızı konuşarak ses yükseltmeden.Kim olursa olsun karşınızda ki asla sıkıntılarınız onlarla paylaşmayın.Gün gelir başınnıza kakarlar.Hatta psikologa gittiğinizi ilaç kullandığınızda söylemeyin gün gelir insanın canını yakar halde bunuda malzeme ederler.Cahil insan çok zamanla kendi kendinizin ilacı olursunuz en güzel şey eşinizle ortak noktalarda konuşarak bulışabilmeniz zamanla o da olacaktır.

Bana da 2008 yılında anksiyete teşhisi kondu biri bir şey desin acayip kafama takarım, içimi yer durur gece gündüz düşünürüm.. Hala da böyleyim, yıllardır değiştiremedim kendimi bir türlü.
Bir şey oldu, olacak, kötü bir haber gelecek, o ses nereden geldi vs. bir dolu şey yaşadım bu durum yüzünden.
Her gece annemle, babamın öldüğünü düşünüyordum durup durup kötü şeyler aklıma geliyordu ve ben bu düşüncelerime engel olamıyordum bir türlü sonucu ağlama krizleri..
Ne zaman öleceğim? Anneme bir şey olsa? Babama bir şey olsa? Sevgilime bir şey olsa..
İki dakika da senaryo yazardım bu konuda üzerime yoktu.
Babam veya annem ölüyor vs. ben gece ağlama krizlerine giriyorum..
Bir yerden bir ses gelse, onun bana bir işaret olduğunu bile düşünüyordum.
En son bir yakınımda misafirlerinin gelmesi sonucu bir anda bunaldım, kalp atışlarım hızlandı, titremeye başladım bu yaşadığımı doktora anlattığımda panik atak demişti. Evde de aynı şeyi yalnızken yaşadım bir kaç kez, gerçekten çok zor bir durum..
Yarın randevum var tedavi gerçekten şart..
Allah yardımcımız olsun..

Son düzenleme:
kendime hobiler edindim cnm düşünmemeye çalışıyorum düşündkçe tetkliyor böle iyiym şükürler olsun ilaçlar mahvedio insanı ama napalım sağlık

Evet canım ılaclar mahvedıyor ıkı uc gundur yarısını ıcıyorum agırlastırıyor ınsanı bende gecene kadar yan etkısı aksam ıcıyorum napım:

Konu sahibi canimcim ahh senin halinden en iyi ben anlarim
Anksiyete bozuklugu panik atak ne ararsan hepsi bende mevcut. En son iki sene once stresli bir donemde tanistim bu lanet sorunla..
Ilk baslarda ilac tedavisine basladim sakinlestirici ama sadece gerektiginde kullaniyordum.. doktor bana antidepresant yazdi ama hic bir zaman baslamadim cunku farmakoloji bolumunde okudugum bu ilaclari bildigim icin kafami hic uyusturmak istemedim.
Psikologa gitmeye basladim ve oonun bana tavsiye ettigi yontemlerle dogru nefes almayi ve sakinlemeyi ogrendim. Bu sene hersey guzelken en son agustosta dusuk yaptigimdan beri hergun anksiyete ve panik atakla ugrasiyom. Artik nasil kurtulucam bilmiyorum ama kesinlikle ilacsiz yine bunu atlatmaya calisicam. ilac kokten cozum degil bu sorunu ancak kendi kafamizda cozebiliriz. Allah yardimcin olsun ilk once psikolojik tedaviye basla derim daha sonra cok ilerlerse ilaca baslarsin.

Gecmis olsun canim yazdiklarinin aynisini hic olmadi daha beterini bende yasiyorum. Su kafama az dusunmeyi bir turlu ogretemedim

Benim ataklar aglamadan ziyade hizli kalp atisi titreme ve kontrollu nefes alamama ne kadar zormus dogru duzgun nefes almak. Panik atak

bu ataklar bende annem vefat ettikten sonra cıktı. Acile kaldırıyorlaardı sonra tahlillerimde hormanlarım hafif yükselme olunca tiroid dediler sonraki tahliller normal cıktı ama bu carpıntı ve diger belirtiler devam ediyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…