yani şimdi ayıp olacak ama kaç paraya gitsen annen memnun olacakmış?
bi fiyatın mı varmış? kadınların fiyatı mı vardır?
Çulsuz çaputsuz ona göre bir şeye yaramayan birine gittim ya ondan şakayla da olsa her zaman laf sokar işte öyle kocayı napıcaksın der durur.Bugün bile doktora gittiyimi biliyor ya bir şey anlatmıyorsun ne dedi doktor neden böyle kendimden bir şey anlatmıyorum ondan şikayetçi en sonunda durdu durdu ben bir köyle baş ettim zamanında babamın tarafı için diyor sense bir kaç kişiyle baş edemiyorsun söylenecek laf mı sanki benim derdim sadece o,bu şu başetmek için saç başa kavga etmemi falan bekliyor sanırım ama ben artık hepsinden çok sıkıldım işte
Eşimin ailesinin sorumsuzca kendine müslüman bencil tavırları,gelinleri hizmetçi olarak kullanmak isteyişleri bana uymayışları ama benim bunları hep takıntı haline getirmem..eşimin zaman zaman onlara hak verip zaman zaman bana karşı anlayışsızlığı.kaba saba tavırları, yeni bir işe geçip hala başarılı olamayışı,Annemin eşimin ailesini diline dolayıp iki de bir bana onları kötülemesi yetmeyip kocamı hiç sevmediğini palavracı olduğunu doğru dürüst işi olmadığını bir türkü varya'' kız asiye asiye tütün koydum......Baban seni veriyor da bir bağ pırasaya,'' orda ki asiyeden bile ucuza gittiğimi söylemesi:)Üstelik onun evini işgal ettiğimizi söylemesi bir şekilde ona hep yük olmamız hala o evde oturmamız.Kimsenin çocuğuma bakmayı kabul etmemesinden dolayı çalışamamam; eşittir bütün yükler sonucu anksiyete bozukluğum olduğunu söyledi (Kaygı boz.)doktor ve ilaç verdi.bu durumlar düzelmeden bu sorunum nasıl halolacak benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ilaç kullanmak istemiyorum ama nasıl atlatırım offf bilmiyorum
hastalığı okuyunca kendime teşhis koydum ama asıl sorunu olanlar sizi bu duruma getirenler bence insanı annesi bile anlayıp destek olmazsa. kızının doktora gitmeye kadar morali bozuk ve kendini kötü hissederken kendini övüp sen beceremiyosun diyosa nasıl gelecek kaygın olmasın. nasıl insanlara güvenesin. o hastalık hayatı çok yolunda olup kendine sorun yaratan kişiler için iyi bir teşhis. ama anladığım kadarıyla senin sorunun ilaçla çözülecek bir sorun değil. çevrendekilerle ilgili.
bende de olmuştu bu rahatsızlık depresyon ile birlikte. ilaç kullandım düzeldi. doktor en az altı ay demişti ama ben altı aya varmadan bir buçuk ay kadar kısa bir sürede atlattım. ilaçlarınızı kullanın mutlaka. düzenli olarak ve de doktor kontrolünde. asla aksatmayın. bunlar herkesin başına gelebilir. eğer zamanında tedavi olmazsa ilerleyebilir. o yüzden kendinizi ve tedavinizi bırakmayın. ayrıca benim kayınvaldemler de öyle. inanın insanı hırpalıyor bu tip problemler ama her sıkıntının ferahı var. bol bol dua edin. Allah yar ve yardımcınız olsun.
hayat hepimizi farklı sınıyor canım bazen bende kendimi çok berbat hissediyorum kimseye tahammülüm yok.Allah yardımcımız olsun canım ilaçlarını ihmal etme inşallah en kısa zamanda maddi sorunlarınızda çözülür herşey yoluna girer
Canim,doktorunun verdigi ilaclari mutlaka kullan,cok faydasini goreceksin...anksiyete boz.bendede vardi,ilaclarimi duzenli kullandim sonra biraktirdi doktorum,tabi yavas yavas birakiyorsun birden bire kesilmiyor bu antidepresanlar...kafan rahatlar,dunya yansa umrunda olmaz,takintilarindan kurtulursun,gereksiz suphelerlede kendini yiyip bitirmezsin..hatta doktorum biraktirdiginda uzulmustum,ne bileyim cok rahatlatiyor iste insani, hicbirseye kolay kolay sinirlenemiyorsun.. Ya simdi bu yazdiklarimda antidepresana ozendirir gibi oldu,,ama doktorun vermis sonucta mutlaka kullan....
Eşimin ailesinin sorumsuzca kendine müslüman bencil tavırları,gelinleri hizmetçi olarak kullanmak isteyişleri bana uymayışları ama benim bunları hep takıntı haline getirmem..eşimin zaman zaman onlara hak verip zaman zaman bana karşı anlayışsızlığı.kaba saba tavırları, yeni bir işe geçip hala başarılı olamayışı,Annemin eşimin ailesini diline dolayıp iki de bir bana onları kötülemesi yetmeyip kocamı hiç sevmediğini palavracı olduğunu doğru dürüst işi olmadığını bir türkü varya'' kız asiye asiye tütün koydum......Baban seni veriyor da bir bağ pırasaya,'' orda ki asiyeden bile ucuza gittiğimi söylemesi:)Üstelik onun evini işgal ettiğimizi söylemesi bir şekilde ona hep yük olmamız hala o evde oturmamız.Kimsenin çocuğuma bakmayı kabul etmemesinden dolayı çalışamamam; eşittir bütün yükler sonucu anksiyete bozukluğum olduğunu söyledi (Kaygı boz.)doktor ve ilaç verdi.bu durumlar düzelmeden bu sorunum nasıl halolacak benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ilaç kullanmak istemiyorum ama nasıl atlatırım offf bilmiyorum
cnm bazı yönlerden aynı durumdyız ki keza bende 1,5 sene içinde anksiyete olarak gelişti panik atağa dönüştüdikkat derim çok zor bi durum Allah yardım etsin ilçlarnı aksatma ilerlemesin
Canım çok saolisayenizde moral buluyorum.Çok sersemletiyor bu ilaç ya alışacak sanırım bünye ama yan etkisi çok oluyor.Sana da çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi..
Teşekkür ederim ailem ilaca başlamam konusunda çok ısrarcı annem,kardeşim alışkanlık yapar sen kendin atlat çık dolaş daha iyi gelir diyip duruyorlar diyorum nereyi dolaşayım kafam benle olduktan sonra dünyanın ucuna gitsem ne olur başlayayım ilaca aslında lohusalık dep tedaviye başlamıştım 1 sene önce yine anksiyete demişti doktor sonra birden kestim ilacı zaten ücreti çok olduğu içinde bir daha oraya gidemedim.Şimdi gittiğim doktor devlete bağlı h,zmet eden bir kuruluştaydı ama kadın çok tuhaftı nasıl anlatayım korktum resmen benim suratıma bakıyor donuk donuk dik dik hiç hoşuma gitmedi ama bu parasızlıkta başka bir yere gitmek de zor acaba masus mu o şekilde bir tavır sergiledi anlamadım
kendime hobiler edindim cnm düşünmemeye çalışıyorum düşündkçe tetkliyor böle iyiym şükürlerolsun ilaçlar mahvedio insanı ama napalım sağlık
Gecmis olsun canim yazdiklarinin aynisini hic olmadi daha beterini bende yasiyorum. Su kafama az dusunmeyi bir turlu ogretemedimBana da 2008 yılında anksiyete teşhisi kondu biri bir şey desin acayip kafama takarım, içimi yer durur gece gündüz düşünürüm.. Hala da böyleyim, yıllardır değiştiremedim kendimi bir türlü.
Bir şey oldu, olacak, kötü bir haber gelecek, o ses nereden geldi vs. bir dolu şey yaşadım bu durum yüzünden.
Her gece annemle, babamın öldüğünü düşünüyordum durup durup kötü şeyler aklıma geliyordu ve ben bu düşüncelerime engel olamıyordum bir türlü sonucu ağlama krizleri..
Ne zaman öleceğim? Anneme bir şey olsa? Babama bir şey olsa? Sevgilime bir şey olsa..
İki dakika da senaryo yazardım bu konuda üzerime yoktu.
Babam veya annem ölüyor vs. ben gece ağlama krizlerine giriyorum..
Bir yerden bir ses gelse, onun bana bir işaret olduğunu bile düşünüyordum.
En son bir yakınımda misafirlerinin gelmesi sonucu bir anda bunaldım, kalp atışlarım hızlandı, titremeye başladım bu yaşadığımı doktora anlattığımda panik atak demişti. Evde de aynı şeyi yalnızken yaşadım bir kaç kez, gerçekten çok zor bir durum..
Yarın randevum var tedavi gerçekten şart..
Allah yardımcımız olsun..
bu ataklar bende annem vefat ettikten sonra cıktı. Acile kaldırıyorlaardı sonra tahlillerimde hormanlarım hafif yükselme olunca tiroid dediler sonraki tahliller normal cıktı ama bu carpıntı ve diger belirtiler devam ediyor maalesefGecmis olsun canim yazdiklarinin aynisini hic olmadi daha beterini bende yasiyorum. Su kafama az dusunmeyi bir turlu ogretemedimBenim ataklar aglamadan ziyade hizli kalp atisi titreme ve kontrollu nefes alamama ne kadar zormus dogru duzgun nefes almak. Panik atak
kendime hobiler edindim cnm düşünmemeye çalışıyorum düşündkçe tetkliyor böle iyiym şükürlerolsun ilaçlar mahvedio insanı ama napalım sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?