Yaşadıklarımın sonucu Anksiyete bozukluğu oldu

Geçmiş olsun canım umarım sende bir an önce kavuşursun sağlığına

Canım sana da çok geçmiş olsun bela illet anksiyete,panik atak Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben ilaca başladım 15 gün olacak daha sakinim ama evde olduğum sürece bu burhanlı halim devam edicem işe başlama gücüm gelmeden ve gerekli ortam sağlanmadan işe başlamam için ilacı bırakamam sanırım ne bilim ya hayatımı iyice karışık hale getirdir

ilaç kullanman gerekır, yoksa beter olursun, doktor ne dedıyse o , beme aynı sebeplerdn basladım devam edıyorum, kullandıktan 10 gun sonra takıntılaeın azalacak rahatlıycaksın ne deseler gulceksın emın ollll mutlaka kullan, vucudun dolmus boşalt hemen

Evet başladım kullanıyorum daha az takıntı yapıyorum ama bazı sorunlar maddi ve manevi düzelmeden tam düzelemem de bu işte bir adım.Çok saol..

sevgili konu sahibi. ben de bu hastaliga esimin ailesi yuzunden yakalandim. tabi ayni sizinki gibi benim annem d"dul kadin misin sen? hic bisey almadilar" gibi dirdirlarla yedi beni evlilik arifesinde. tabi yasimizda kucuk o zamanlar herseyi taktim. kayinpeder dugun isini konusmak icin bizim eve geldiginde aileme cidden buyuk terbiyesizlik yaptiktan sonra yavas yavas hastalanmaya basladim farkinda olmadan. evlendikten 2 ay sonra hastalandim. ilk krizdi. 2 ay hastane hastane gezdik. yanis teshisler yanlis ilaclar. ancak 10 ay sonra dogru teshis kondu: anksiyete bozuklugu. 5 ay ilac ictim. hamile kalinca ilaci kestim. doktorum superdi. ancak ne yazik ki dusuk yaptim. kafayi yememek icin doktoruma geri gittim. ancak ilaca ihtiyacim olmadigini soyledi. hem de isimi birakmistim bebek icin. sonuc: bu yenebilecegin bir hastalik. sakin ümitsizlige dusme. ancak her zaman esinin ailesini takacaksin tipki benim gibi. cunku onlar hep hayatinda olacaklar. ben de dusunmek istemiyorum. ama olmuyor. aklima her geldiklerinde sinirlerim oynuyor hatta suan bile ( allah yar ve yardimcimiz olsun.

not:ben de kucuk bir yardim istiyorum. özellikle kayinvalidemi gormek sesini duymak, hatta resmini bile gormek istemiyorum. surekli bana yaptiklari aklimda. ozellikle dusuk yaptiktan sonra cok acildi aramiz. gerginiz hep. takmadn yapamiyorum. bi diyorum konusayim kendisiyle bi diyorum bosver. bana da akil verir miniz. tekrar hasta olmak istemiyorum.

teşekkür ederim öncelikle umut veren mesajınız için.Söylediğiniz gibi eş aileleri her zaman maalesef hayatımızda olacaklar ve bizlerde sevmediğimiz,anlaşamadığımız bu aile fertleriyle istemeden zaman zaman bir araya gelicez ne yazık ki.Ben şu anda kaçıyorum hepsinden mümkün olduğunca az görüşüyorum aylardır görüşmüyorum bile bu da en hayırlısı sizde eğer uzak otuyorsanız sürekli görüşmek zorunda değilseniz hazır hastalığınızıda yenmişsiniz boşverin laf söyleyeceksiniz de ne olucak sanki kim anlayacak.Bir gün bir yerde karşılaşırsanız söz açılırsa söylersiniz öbür türlü boş verin gitsin

öncelikle geçmiş olsun diyorum bu anksiyete rahatsızlığı ben de de var bir ara sıkıntılı zamanımda dr gitmiştim ilaç verdi pek kullanmadım sonra işe başladım bu arada genel anlamda heyecanlı sabırsız bir yapım var şu an çalışmıyorum çalıştığım dönemde biraz dikkatsizdim küçük hatalar yapıyordum sonrada neden nasıl yaptım diye kendi kendimi suçluyordum geçen hafta dikkatsizlik yapıp küçük bir kaza yaptım arabayla şükür sadece maddi hasar oldu sadece kaldırıma çarptım sürekli iç hesaplaşma yapıyorum öyle içime kapanıkda değilim dısarıdan bakan neşeli samimi buluyor beni ben se kendi dünyamda özgüven eksikliği olan biriyim neden dikkatsizim diye üzülüyorum hata yapmaktan korkuyorum tekrar piskiyatriye gitmeyi düşünüyorum evdeki ilaçlara da başladım yeni bir işe başlamadan şu illet den kurtulmak istiyorum

sana da geçmiş olsun canım aynı anlattığın gibi benim de durumum sanırım boş zaman bol oldukçada tam anlamıyla düzelmiyor bu illet.Sende tekrar yardım al bence de kendi başına ilaç kullanma doktor versin öyle kullanırsın.Allah yardımcımız olsun sevgiler..

bugün devlet hastanesindeki piskiyatri ye gittim bana citoles 5 mg verdi sonra da piskoloğa yönlendirdi piskolog için de 26 şubat a randevu aldım insallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…