Herkesin hayatında kendini böyle hissettiği zamanlar vardır.Herkesin gibi benimde oldu.Ama inanın hepsi geçici.Hayatta hep şunu düşünmüşümdür ( gerçekten de öyle oluyor ): '' hayatta her zaman karşıma bir öncekinden çok daha mutlu olacağım,beni daha çok sevip,saygı gösterecek kişi çıkacak.Er ya da geç.Ama bir gün mutlaka olacak '' .Gerçekten de böyle oluyor.Şuan kendini yorgun hissediyorsun,bir ilşkiden yeni çıktın.Kafan çok dolu,yıprandın.Biraz zaman lazım.Zamanın geçiremeyeceği şey yoktur.İnsanoğlu ölüme bile alışıyor ne yazık ki.Hiç beklemediğin bir anda bir bakacaksın ki seni el üstünde tutan seni çook seven birisi girmiş hayatına ve çook mutlusunZamanla acılarında hafifleyecek.Umarım doğru zaman = doğru insan bu şekilde yeni bir başlangıcın olur.Tabi zamanı geldiğinde.Sizin kıymetinizi çook daha iyi bilecek,mutlu olacağınız güzel günlere...
bakın beni tamamiyle yanlış anladınız ben şimdi veya yakın zamanda yeni bir sevgili istemiyorum ki.. bir başkasının derdini de çekemem zaten ki sevemem de.. benim tek derdim bu hep böle mi devam edecek yani onu sevdiğim sürece gözüm başkasını görmeyecek yolda birini görüyorum aaa diyorum bu ceketten onda da vardı veya aa diyorum arkadan tıpkı o vs gibi. yani ben tamamiyle onu kafamdan atmak istiyorum. yoksa şu an illa bi başkası girsin hayatıma tabiki istemiyorum ki kaldıramam da zaten. çünkü kime baksam onu görüyorum. hani kör ölür badem gözlü olur derler ya benimkide o hesap sanki o adam bana hiç bir kötülük saygısızlık yapmadı hep mutluymuşuz gibi hep ii şeyleri hatırlıyorum ya çıkarken şimdiki hatırladıklarımı kendimi zorlasam gene hatırlayamazdım o derece yani.
Geçmişe dair iyi şeyler hatırlamadan psikolojini dinç tutar, bence nefis, şahane bir özellik bu :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?