Yasak aş bu olsa gerek ne yapablirim seviyorum

eserli35

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
6
0
16
İzmir
10 yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendik 1 tane de cocuğumuz var her geçen gün zaten olmayan aşk yok oldu gitti . eşimin beni bir çok kişiyle aldattığını biliyorum yapacağım bir şey de yok ben de sormuyorum bile artık ne yaparsa yapsın diyerek yakasını bıraktım .
5 ay önce eşimin msn ni açık bırakmış bir den ekranda bi kız nick i ile biri mesaj yazdı ben de karşılık verdim aslında o profildeki de ailece görüştüğümüz benim yakın arkadaşımın eşiymiş o da bayan nicki kullanıyorlarmış . yazışmlarımdan anladı benim olduğumu biraz konuştuk bana kendi adresini verdi hayata yapmadığım şeyi yaptım günler geçtikçe nasıl bile olduğunu anlamadan arkadaşımın eşine aşık oldum oda eşiyle mutlu değil ama ne yapabiliriz ki ikimizde evli ve çocuklarmız var bu 5 ay ki sürede ilişkimiz ilerle di hayatta yaşamadığım duyguları yaşatıyor bana eşim le her şey bitti aynı evde yaşıyoruz ama iki yabancı gibi aşık oldum bu adama beni mutlu ediyor bugüne kadar gülmeyen yüzüm gülüyor ama yaptığımız çok yanlış ne yapacağım bilmiyorum en yakın arkadaşımın kocasını seviyorum o da beni ben nasıl bi insanım yıllarca aldatıldım şimdi ben yapıyorum ama elimde değil ne yapmalıyım bilmiyorum seviyorum boşanmamız imkansız gizli gizli görüşmemiz ne kadar süreceek bilmiyorum korkuyorum

en yakın arkadaşına bunu nasıl yaparsın bi an önce görüşmeyi kes o adamla aynı şeyi arkadaşın sana yapsa hoşuna gider miydi

Ben de 30 yaşındayım cok yalnış utanıyorum ama ne yapayım aşık oldum gözüm bi şey gçrmüyor ki aradığım aşkı çok geç buldum çok denedim ama olmuyor her han aklımda delirecem

Ben de 30 yaşındayım cok yalnış utanıyorum ama ne yapayım aşık oldum gözüm bi şey gçrmüyor ki aradığım aşkı çok geç buldum çok denedim ama olmuyor her han aklımda delirecem

bu yaptiginiz esinize,arkadasiniza ve her seyden önce kendinize büyük bir saygisizlik. esinizin de daha önce sizi aldatiyor olmasi sizin yaptiginizi affettirmez. bir de cocugunuz var onun yüzüne bakarken hic vicdaniniz sizlamiyor mu?
amacim kesinlikle sizi yargilamak degil.sadece bazi duygular gözünüzü kör etmis olacak ki,gercekleri bir kenara itmissiniz.biraz olsun bunlari göstermek istedim.

güclü olup onu hayatinizdan cikarmali ve gerekirse de esinizle ayrilip yeni bir hayat kurmalisiniz.sevgisiz bir ortamda büyüyen cocuk hata yapmaya daha meyilli oluyor,bunu da hatirlatmak isterim...

eşinizin msnınden tesaduf uzerıne konusuyorsunuz

bellı kı bu adam esınızınde arkadası

sonra o adama kendı msnınızı verıyorsunuz

hem de bu adam sızın arkadasınızın eşi

kısaca iğrenc bır durum.yapma etme ayrıl desekte

yazdıklarınızdan anlıyorum kı bıldıgını okumaya devam edeceksın

o adamın sıze asık oldugunu fılan sanıyorsunuz dımı ?

ozur dılerek soyluyorum kı,adamın tek derdı fantazı .

.

Ayrılacam zaten eşimden olmuyor artık bitti ama o beni bırakmayacaktır bunu cok ıyı biliyorum . daha önce ben boşanmak istediğimi mutlu olmadığımı söyledim ve bi ara şiddet gördüm nefret ediyorum ondan ama diğer tarafta benim olmayacak cunku o da ne kadar eşini sevmese de onun cocukları var ve cocuklarını her seyden cok sevıyor eşinede cocukları ıcın katlanıyor onun esıde onu aldatmıs zamanında ama cocukları ıcın affetmıs bizim her ne olursa olsun hıc bır zaman beraber olamayız bunu ıkımızde cok ıyı bılıyoruz. ben yuva bozan biri değilim kabul edıyorum cok yanlış yaptıgımız oldu ıkımızde hayattan koptugumuz bır anda kader bızı bırleştirdi ben boyle biri değildim hayatımda ıkıncı erkek ve bır bırlerınden tamamiyle farklılar. eşimde dunya zından cehennem onunlayken saniyeler bile çok guzel piskolojimmi bozuk yoksa aşk mı bilmiyorum ama yenıden doğmuş gibiyim.
deliriyorum

Hadi kullara rezil olmaktan korkmuyorsunuz, Allahdan da mı korkunuz yok. Sizin yaptığınız zinadır. Kendinize biraz saygınız varsa bu işi boşandıktan sonra yapın. Hiç değilse çirkin davranışını bir nebze örtmüş olursunuz.

Her halukarda bu olayda zarar gören sen olursun. Yaşadığın şey aşk değil, o kişi de sana aşık değil. Msn de kız nicki kullanıyormuş. Senin yakın arkadaşının eşi tabiki eşinden ayrılmayacaktır. Erkekler bırakmaz pek ilişkilerini ayrıca evliyken başka birinin evli eşiyle ilişki yaşayan bir erkek elbette ki güvenilir değil sizin güvenilir olmadığınız gibi. Anlıyorum eşiniz ilgisiz, aranızda sevgi vs yok bir an önce ayrılın ve bunu ciddi bir şekilde uygulayın. Ayrıldıktan sonra yaşadığınız ilişkileri kim sorgulayabilir. Bu şekilde tabi size cazip geliyor karşı tarafada aynı şekilde. Günah insana güzel görünüyor. Bence bir an önce ayrılın. Yolunuza bakın artık.

anlamıyorsunuz içinde bulunduğum durumu seviyorum başka türlü olmuyor işte yılda 1 defa görmek dahi olsa ayrılamam o benim her şeyim oldu.

10 yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendik 1 tane de cocuğumuz var her geçen gün zaten olmayan aşk yok oldu gitti . eşimin beni bir çok kişiyle aldattığını biliyorum yapacağım bir şey de yok ben de sormuyorum bile artık ne yaparsa yapsın diyerek yakasını bıraktım .
5 ay önce eşimin msn ni açık bırakmış bir den ekranda bi kız nick i ile biri mesaj yazdı ben de karşılık verdim aslında o profildeki de ailece görüştüğümüz benim yakın arkadaşımın eşiymiş o da bayan nicki kullanıyorlarmış . yazışmlarımdan anladı benim olduğumu biraz konuştuk bana kendi adresini verdi hayata yapmadığım şeyi yaptım günler geçtikçe nasıl bile olduğunu anlamadan arkadaşımın eşine aşık oldum oda eşiyle mutlu değil ama ne yapabiliriz ki ikimizde evli ve çocuklarmız var bu 5 ay ki sürede ilişkimiz ilerle di hayatta yaşamadığım duyguları yaşatıyor bana eşim le her şey bitti aynı evde yaşıyoruz ama iki yabancı gibi aşık oldum bu adama beni mutlu ediyor bugüne kadar gülmeyen yüzüm gülüyor ama yaptığımız çok yanlış ne yapacağım bilmiyorum en yakın arkadaşımın kocasını seviyorum o da beni ben nasıl bi insanım yıllarca aldatıldım şimdi ben yapıyorum ama elimde değil ne yapmalıyım bilmiyorum seviyorum boşanmamız imkansız gizli gizli görüşmemiz ne kadar süreceek bilmiyorum korkuyorum

Madem ailecek görüşüyormuşsunuz bu aileyle,msn de yazışıncamı aşık oldunuz birbirinize..

Çok enteresan yani......

vay arkadaş
o adam en yakın arkadaşının eşi ve aynı zamanda kocanın da arkadaşı ki msninde ekli.kocan seni aldatıyor sen de o adamla hem kocanı hem arkadaşını aldatıyorsun.o adam da karısını senle aldatıyor ve onun karısı da zamanında onu aldatmış.
kimin eli kimin cebinde belli değil.iyice suyu çıkmış zaten,alan razı veren razı,üçüncü kişiler kendi alemlerinde..nasıl ilişkiler bunlar yahu benim aklım ermiyor.oldu olcak grup olaydınız tövbe yarabbim ya resullallah..

yanlış anlamadıysam iki aile var
birinci ailenin erkeği karısını defalarca aldatmış karısıda(konu sahibi) adamı aldatıyo şimdi
ikinci ailede de kadın adamı aldatmış zamanında adam çocuklar için affetmiş, şimdide kendisi aldatıyo:53:
yine cem yılmazın ''hani marjinal bizdik''cümlesi geldi aklıma
not:yeni üyelik ilk msjlar olduğunu söylemeden edemiyciim

Yeni üyelik ve ilk konu...

Hemde böyle bir konu...

Yüksek ihtimalle dalga geçilmek için açılmış bir hesap... Cok dıkkate almayın arkadaslar vaktınıze yazık.

Yok artık valla kusucam artık şuracıkta..

Hergün böyle bi konu çıkıyo.. Ne kadar türedi bu ahlaksızlık silsilesi.. Kimin eşi kimin kolunda belli değil..

Hepte bahane hazır , eşimle mutlu değildik.. Eee boşan o zaman ?

Bir de piyasada bekar erkek bitmiş gibi hep te kendileri gibi evli kimselerle aldatmıyorlar mı tepem atıyor

Ne çocuğunu, ne kendini düşürdüğün hali, ne de hala arkadaşım ? diyebildiğin o kadını düşündüğün yok.. Seni aldattığını iddia ettiğin eşinden de bi farkın yok..

Hadi açıklama olarakta en azından ben dürüstüm size ne de ? Lütfen.. Modaya uydun madem devamı da aynı olsun..

O kadar dürüstsünüz ki bilmesi gereken herkesten saklayıp sanalda cesur yürek kesiliyosunuz :34:

defalarca aldatılan bir kadın şimdi ayn şeyi başka bir kadına yaşatıyor..ne büyük ironi!!

bu hikayede üzülecek tek şey ortada kalan çocuklar...

Back
X