Yasak aş bu olsa gerek ne yapablirim seviyorum

Cocugunuzdan utanin bence yasak iliskinize harcadiginiz zamani evladiniza verin hem kocaniz arkadasiyla ask yasayin hemde onun catisi altinda yasamaya devam edin .BIraz gururunuz varsa beklemeden bosanin o adamin ekmegini yemeyin artik kari koca berbat bir evliliginiz var.
:19::19:

Eşinize acımıyorum da en yakın arkadaşınızın ne suçu var onu bi düşünün?
Yapılması gereken şey belli değil mi?
Eşinden boşan. Arkadaşına herşeyi anlat. Arkadaşının kocasından da ayrıl, sonuçta o da aldatan bir erkek. Sonra hepsinin hayatından çek git.

msn ni açık bırakmış bir den ekranda bi kız nick i ile biri mesaj yazdı ben de karşılık verdim aslında o profildeki de ailece görüştüğümüz benim yakın arkadaşımın eşiymiş o da bayan nicki kullanıyorlarmış

bu ne demek ya? adam neden bayan nicki kullanıyormuş anlamadım. saçmalamışsın artık erkek misin nesin, konu çok ilgi çekici değil. ilgi çekmeye çalışmışsın ama olmamış.

İnsan çocuğundan utanmalı bence kendisinden önce.
Aldatmadır bu ya nasıl arkadaşınızın yüüzne bakabiliyorsunuz merak ettim doğrusu.
Siz kendinizi arkadaşınızın yerine bir koyun bakalım nasıl hissederdiniz kendinizi ?
Allah eşinize de size de doğru yolu göstersin.
Kaç defa eşim ebni aldattı diyorsunuz peki kadınlık gururunuz yok mu boşanın ama yok çocuğum var diyorsanız siz zaten çocuğunuzu düşünseniz çocuğunuzla ilgilenir başka aşklara yelken açmazdınız.

Cem Yılmaz'ın veciz bir sözü geldi aklıma "hani marjinal bizdik!!!!" :27::27::27:
Adam çok doğru tespitler yapıyor helal olsun.:ssz::ssz::ssz:

Şartlar neolursa olsun bence önce boşanın ve sonra gidin baska bi adama asık olun ama bu arkaasjnizin eşi olmasın.. Belki suan psikolojikmen aska sevgiye susamış birisi olarak boşluktasiniz gerekirse psikolojik destek alın bunu asık olduğunuzdan yaptığınızı zannetmiyorum, ama dogru değil.

Gidip arkadaşınızın eşine aşık oluyorsanız, böyle aşk olmaz olsun
elimde değil ne yapayım seviyorum aşığım diyipte aşkın arkasına
sığınmayın aşkın adını kirletmeyin..

ay anlaamdım bende ya adam neden kız nickiyle eşinle konuşuyor. eşini mi deniyor neyin peşinde yani anlamdım gerçekten.

10 yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendik 1 tane de cocuğumuz var her geçen gün zaten olmayan aşk yok oldu gitti . eşimin beni bir çok kişiyle aldattığını biliyorum yapacağım bir şey de yok ben de sormuyorum bile artık ne yaparsa yapsın diyerek yakasını bıraktım .
5 ay önce eşimin msn ni açık bırakmış bir den ekranda bi kız nick i ile biri mesaj yazdı ben de karşılık verdim aslında o profildeki de ailece görüştüğümüz benim yakın arkadaşımın eşiymiş o da bayan nicki kullanıyorlarmış . yazışmlarımdan anladı benim olduğumu biraz konuştuk bana kendi adresini verdi hayata yapmadığım şeyi yaptım günler geçtikçe nasıl bile olduğunu anlamadan arkadaşımın eşine aşık oldum oda eşiyle mutlu değil ama ne yapabiliriz ki ikimizde evli ve çocuklarmız var bu 5 ay ki sürede ilişkimiz ilerle di hayatta yaşamadığım duyguları yaşatıyor bana eşim le her şey bitti aynı evde yaşıyoruz ama iki yabancı gibi aşık oldum bu adama beni mutlu ediyor bugüne kadar gülmeyen yüzüm gülüyor ama yaptığımız çok yanlış ne yapacağım bilmiyorum en yakın arkadaşımın kocasını seviyorum o da beni ben nasıl bi insanım yıllarca aldatıldım şimdi ben yapıyorum ama elimde değil ne yapmalıyım bilmiyorum seviyorum boşanmamız imkansız gizli gizli görüşmemiz ne kadar süreceek bilmiyorum korkuyorum

Burdan benim anladığım eşin ve arkadaşı bayan nicki kullanarak sizleri başka kadınlarla aldatıyorlarmış.Madem
aşkınızı bu denli savunuyorsunuz hiç mi sormadınız niye bayan nicki kullanıyorsunuz diye.Hiç mi aklınıza gelmiyor
ben de artık onlar gibiyim diye.Sizden önce kaç kişiyle aldattı eşini kimbilir tıpkı sizin eşiniz gibi.
Emin olun sizden sonrada devam edecektir bunu yapmaya.Belki şimdi bile sizinle birlikte kaç kadın vardır hayatında.
Yapacağınız en iyi şey çocuğunuzla yeni bir hayat kurmaya çalışmak kendinize.

tam anlamıyla kaşınmışsınız.eşi tarfından sürekli aldatılan bir kadın olarak tehlikeli sularda yüzmemeliydiniz.bence aşık olduğunuzu sanıyorsunuz.sadece dert ortayı olmuşsunuz ve birbirinizde özgüvenizi toplamaya çalışıyorsunuz.zaten tanıdığınız biriymiş.bunca zaman aşık olmadınızda şimdi mi oldunuz.neyini fark etmemişsiniz ki.o adam sizin için tutunacak bir dal gibi.kendinizi ateşe atmayın.aşinizin kulağına gitmesinden korkmamnız zaten ayrı bir tuhaf.eşinizide geçtim evladınız duyarsa ne yapacaksınız.onun psikolojisi nasıl etkilenecek.birileri annen böyle yapıyor derse ne olacak.birde eşiniz onunla kadın olduğunu düşünerek mi konuşmuş.öylese sizi ne kadar düşündüğü ortada.eşinizin sizi aldatması onun umrunda değil.açın gözünüzü.yakmayın kendinizi.

Eşinizin sizi daha önce aldatması, sizin bu yaptığınızı meşru kılmaz veya bahanesi olamaz. Bir de siz ailece görüştüğünüz, eşinizin tanıdığı, daha da ötesi en yakın arkadaşınızın eşiyle bir birliktelik içindesiniz.
Bence ikinizde silkinip bu durumdan kurtulun. Eşiniz ve en yakın arkadaşınız için çok üzüldüm.

Back
X