neye güldünüz bana söyleyin bende güleyim
2. sayfadaki yorumuma:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neye güldünüz bana söyleyin bende güleyim
10 yıllık evliyim eşimle görücü usulu evlendik 1 tane de cocuğumuz var her geçen gün zaten olmayan aşk yok oldu gitti . eşimin beni bir çok kişiyle aldattığını biliyorum yapacağım bir şey de yok ben de sormuyorum bile artık ne yaparsa yapsın diyerek yakasını bıraktım .
5 ay önce eşimin msn ni açık bırakmış bir den ekranda bi kız nick i ile biri mesaj yazdı ben de karşılık verdim aslında o profildeki de ailece görüştüğümüz benim yakın arkadaşımın eşiymiş o da bayan nicki kullanıyorlarmış . yazışmlarımdan anladı benim olduğumu biraz konuştuk bana kendi adresini verdi hayata yapmadığım şeyi yaptım günler geçtikçe nasıl bile olduğunu anlamadan arkadaşımın eşine aşık oldum oda eşiyle mutlu değil ama ne yapabiliriz ki ikimizde evli ve çocuklarmız var bu 5 ay ki sürede ilişkimiz ilerle di hayatta yaşamadığım duyguları yaşatıyor bana eşim le her şey bitti aynı evde yaşıyoruz ama iki yabancı gibi aşık oldum bu adama beni mutlu ediyor bugüne kadar gülmeyen yüzüm gülüyor ama yaptığımız çok yanlış ne yapacağım bilmiyorum en yakın arkadaşımın kocasını seviyorum o da beni ben nasıl bi insanım yıllarca aldatıldım şimdi ben yapıyorum ama elimde değil ne yapmalıyım bilmiyorum seviyorum boşanmamız imkansız gizli gizli görüşmemiz ne kadar süreceek bilmiyorum korkuyorum