Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimseyle polimiğe girmeyeceğim anlasılmayıda acıkcası beklemıyordum kararımı verdım esimden ayrılacagım.
haklı sınız evlı olarak bunu yapmam dogru degıl.
cocugumu bır sekılde mahkeme bana vermesı gerekıyor avukatla gorusup bu işi artık bitiriyorum .
kendı ayaklarımın uzerınde durabılırım belkı baska bır sehıre yerlesırım. benı burada tutan bır sey var mesafaler sorun degıl zaten .
Mutlulugu yakalamışken kaybetmek istemiyorum ...
vay arkadaş
o adam en yakın arkadaşının eşi ve aynı zamanda kocanın da arkadaşı ki msninde ekli.kocan seni aldatıyor sen de o adamla hem kocanı hem arkadaşını aldatıyorsun.o adam da karısını senle aldatıyor ve onun karısı da zamanında onu aldatmış.
kimin eli kimin cebinde belli değil.iyice suyu çıkmış zaten,alan razı veren razı,üçüncü kişiler kendi alemlerinde..nasıl ilişkiler bunlar yahu benim aklım ermiyor.oldu olcak grup olaydınız tövbe yarabbim ya resullallah..
güldürdün beni canım, ALLAH da seni güldürsün inş.![]()
amin canım inşallah:)
ama yalan mı yahu bihterle behlül masum kalıyor bunların yanında:))
size ve sevginize layik degil demekki zamani gelince anlayacaktir kiymetini ama o zaman is isden gecmis olacak tabi uzme kendini öyle bi adama deymez üzülmek kolay bisey degil ama cocugunu düsün .tuylrım dıken dıken oldu okurken benım ınsanlara guvenım azalıyor demek kı esımı herksdn sakınırken cok samımı olmasını ıstemıyoken kımseyle haksız degılmısım ne ınsanlar var ınanamıyorum aldatılıyor olsam ceker gıderım benım bı aılem var onları utandırmam bı vıcdanım var kendımı aldatamam en onemlısıde yukarda bı goren bı bılen var ve bıgun sana bunun hesabı sorulunca ne dıceksın aman kıme ne soyluyorum bu konuyu nasıl acabıldın anlamıyorum bıde bebegın var senı ıdol yapcak bı bebek yazık gercekten ha bıde sıkaytcısın hakaretlerden yorumlardan ne beklıyodun cok merak edıyorum alkıs tutmalarını mı allahım sana yardım etsın ama bebegın ıcın dılıyorum bunu sadece kadınlıgımdan utandım desem abartmıs olmam sanırım