Yasak aş bu olsa gerek ne yapablirim seviyorum

Bu işte grup şeysi var.. Boşverin tv de dallas var onu izleyin.

seviyorsunuz.......
elbette bu sizn en doğal hakkınız
fakat evliisiniz !
ve başkasına karşı bu duyguları besliyorsunuz

boşanırsınız hayat sizin
kimle isterseniz onunla olursunuz
fakat evliyken bunu yapmanız çok yanlış

çok büyük bi yanlıştasınız eşiniz sizi yıllarca aldattı diye şimdi siz onu aldatıyorsunuz

erkeğe bişi olmaz fakat olan size olur
ne eşiniz ne aşık olduğunuz adam bişi kaybetmez

sizin kaybınız en büyüyüğü olur

umarım bir an evvel hayatınıza çeki düzen verirsiniz

Kimseyle polimiğe girmeyeceğim anlasılmayıda acıkcası beklemıyordum kararımı verdım esimden ayrılacagım.
haklı sınız evlı olarak bunu yapmam dogru degıl.
cocugumu bır sekılde mahkeme bana vermesı gerekıyor avukatla gorusup bu işi artık bitiriyorum .
kendı ayaklarımın uzerınde durabılırım belkı baska bır sehıre yerlesırım. benı burada tutan bır sey var mesafaler sorun degıl zaten .
Mutlulugu yakalamışken kaybetmek istemiyorum ...

bu durumda bana en saçma gelen durum o kişinin kız nicki kullanması oldu. nası yani adam oturup kız nicki kllanıyor senin eşini ekliyor sende onun msn sinden onunla yazışırken senin olduğunu anlaıyor. baya ilginçmiş gerçekten. seni yargılamak değil amacım ama sende şuan ona aşık değilsin bence sadece sana cazip geliyor. içinde bulunduğun psikolojiden kaynaklanıyor. acilen bi uzmandan destek almalısın. çünkü daha sonra çok şeyi kaybettikten sonra farkına varırsın. çocuğun varmış evli değilim evlat sevgisini bilmem ama onlardan daha değerli hiçbir şey yoktur hayatta. tekrar söylüyorum seni yargılamıyorum ama yol yakınken vazgeç. bence o adamdan sana kesinlikle hayır gelmez. kendin yazmışsın kız nicki kullanıyor diye daha sağlıklı karar vermelisin.

Kimseyle polimiğe girmeyeceğim anlasılmayıda acıkcası beklemıyordum kararımı verdım esimden ayrılacagım.
haklı sınız evlı olarak bunu yapmam dogru degıl.
cocugumu bır sekılde mahkeme bana vermesı gerekıyor avukatla gorusup bu işi artık bitiriyorum .
kendı ayaklarımın uzerınde durabılırım belkı baska bır sehıre yerlesırım. benı burada tutan bır sey var mesafaler sorun degıl zaten .
Mutlulugu yakalamışken kaybetmek istemiyorum ...

bı an once bıtırmen gereken bısey bence anlasılcak bı durum yok burada baslı basına bı yanlıs buolmayacak duaya amın demek gıbı bısey yazıktır kendıne gelecegıne cocuguna ıyı dusunmelısın bence:17:

Kınamıyorum... seni anlamaya çalışıyorum büyükte konuşmak istemiyorum bu konularda ama AŞK mı sence bu ?
Bence değil...
İçinde bulunduğunuz durumdan dolayı bu çarpık ilişkiyi aşk sanıyorsunuz...Büyük bi boşluktasınız ilgiye sevgiye açsınız ve karşınızdaki kim olursa olsun siz bunu aşk sanıcaktınız...
Ama aşk değil bence...
Eşinizin yaptığı bi yanlışa başka bi yanlışla cvp vermek ne kadar doğru...
Aldatmak kişilik meselesidir...Karı koca ve diğer kişi bu kadar mı karaktersizsiniz?
Evli olabilirsiniz eşinizle aranız iyi olmayabilir çocuklarınız olabilir...
Ama bu demek değildir ki mutsuz evliliklerin sonu aldatmak olsun...
Mutlu değilseniz bi evlilikte her şey bittiyse sırf çocuklar için bi evlilik devam ettirilmemeli...
Bu evliliğe devam ederek çocuklara iyilik yaptığınızı mı sanıyorsunuz? eğer öyle düşünüyorsanız gerçekten yanılıyorsunuz...
Siz kendinizi tatmin etmek için başka bi evliliği de yıkmayın sizin evliliğiniz çoktan bitmiş...Boşanın ve bekar erkeklerde arayın sevgiyi ilgiyi...

Rezilsin .
Nasıl en yakın arkadaşın yüzüne bakıyorsun ! vicdanın da mı yok senin .

Anlaşamıyorsanız ayrılın kardeşim ya :ssz: seni o evde silah zoru ile mi tutuyorlar sanki .

Son düzenleme:
çırpın durr bunu hak ediyosunn
eşinin aldatması senin aldatmanı gerektirmez
aldattın
haklı da yapmaz bu durum seni
eş olmak istemiyorsun anlaşıldıı
tavsiyemm
anne ol

vay arkadaş
o adam en yakın arkadaşının eşi ve aynı zamanda kocanın da arkadaşı ki msninde ekli.kocan seni aldatıyor sen de o adamla hem kocanı hem arkadaşını aldatıyorsun.o adam da karısını senle aldatıyor ve onun karısı da zamanında onu aldatmış.
kimin eli kimin cebinde belli değil.iyice suyu çıkmış zaten,alan razı veren razı,üçüncü kişiler kendi alemlerinde..nasıl ilişkiler bunlar yahu benim aklım ermiyor.oldu olcak grup olaydınız tövbe yarabbim ya resullallah..

güldürdün beni canım, ALLAH da seni güldürsün inş. :1:

Böyle şeyler duyunca içim içimi yiyiyor. İşin içine aldatma girdi mi nedendir nasıldır soruları bile gereksiz, bu yaptığının hiçbir izahı olamaz.
Kocan seni aldattı diye ilgisiz diye seninde onu aldatman mı gerekiyor resmen eşine çocuğuna ihanet ediyorsun? Boşandığında aşık olduğun adamın sana döneceğini mi sanıyorsun, adamın niyeti belli neden görmekte zorlanıyorsun?

bi cok konuda haklı olabilirsiniz ben yolumu cızdım boşanıyorum . evlı olarak bu ılıskının surmesı ızdıraptan baska bı sey degıl .
sevdıgım adamın bosanmasını beklemıyorum zaten ben onu boyle kabul ediyorum.
yabacak bı sey yok bı daha da yazmayacagım kımsenın kımseye hakaret etmeye hakkı yok . ben boyle mutlulugu yakaladım ve bozulmasını istemitorum .
kafam karısık tı o yuzden konuyu acmıstım. toplumun tepkisini anlıyorum her kesın bı yasam tarzı var ve hayatı var kımsenın kımseye kucumsemesı veya aşğalamaya hakkı olmadığını dusunuyorum

Lan havuz problemi gibi he. Kim kimi kimle nasıl aldatmış?? Çalışmadığım yerden çıktı iyi mi:6:

zaten evli erkeklerde hep karılarına çocuk için katlanır olur bu hikayelerde
ama bunda tek fark var kadında evli ....
Allah kimseyi şaşırtmasın
Allah ıslah etsin

tuylrım dıken dıken oldu okurken benım ınsanlara guvenım azalıyor demek kı esımı herksdn sakınırken cok samımı olmasını ıstemıyoken kımseyle haksız degılmısım ne ınsanlar var ınanamıyorum aldatılıyor olsam ceker gıderım benım bı aılem var onları utandırmam bı vıcdanım var kendımı aldatamam en onemlısıde yukarda bı goren bı bılen var ve bıgun sana bunun hesabı sorulunca ne dıceksın aman kıme ne soyluyorum bu konuyu nasıl acabıldın anlamıyorum bıde bebegın var senı ıdol yapcak bı bebek yazık gercekten ha bıde sıkaytcısın hakaretlerden yorumlardan ne beklıyodun cok merak edıyorum alkıs tutmalarını mı allahım sana yardım etsın ama bebegın ıcın dılıyorum bunu sadece kadınlıgımdan utandım desem abartmıs olmam sanırım

tuylrım dıken dıken oldu okurken benım ınsanlara guvenım azalıyor demek kı esımı herksdn sakınırken cok samımı olmasını ıstemıyoken kımseyle haksız degılmısım ne ınsanlar var ınanamıyorum aldatılıyor olsam ceker gıderım benım bı aılem var onları utandırmam bı vıcdanım var kendımı aldatamam en onemlısıde yukarda bı goren bı bılen var ve bıgun sana bunun hesabı sorulunca ne dıceksın aman kıme ne soyluyorum bu konuyu nasıl acabıldın anlamıyorum bıde bebegın var senı ıdol yapcak bı bebek yazık gercekten ha bıde sıkaytcısın hakaretlerden yorumlardan ne beklıyodun cok merak edıyorum alkıs tutmalarını mı allahım sana yardım etsın ama bebegın ıcın dılıyorum bunu sadece kadınlıgımdan utandım desem abartmıs olmam sanırım
size ve sevginize layik degil demekki zamani gelince anlayacaktir kiymetini ama o zaman is isden gecmis olacak tabi uzme kendini öyle bi adama deymez üzülmek kolay bisey degil ama cocugunu düsün .

Siz yıllarca aldatılan durmundaymışsınız

Ya şimdi karşı tarafın eşi?

Karısı da onu aldatmış felan filan

Dallas gibi

Siz de onu aynı duruma düşürdünüz. Sizi hiç söylemiyorum ikiniz de evli çocuk sahibisiniz....Kendinize saygınızı geçtim çocuklarınıza nasıl bakıyorsunuz....

İkinizde boşanın ne yapıyorsanız yapın.....

Back
X