Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet samanyolundan çalınca böyle oluyor... Off baydınız valla, dert de danışamicaz bu devirde...Ahhh ahhh nerede o sisme bebekli,nü koca konulari...
Ahh ahh nerede o eski fakeler..
Kalite gittikce dusuyor tipki zeka seviyesi gibi
ELİN DOLU OLDUĞUNDANDIRyok senin eline su dökemem![]()
3 lafindan biri hahahha galibahahahha
kaçsam gelir miydinBu kadar rahat umursamazdın da niye evlendin bitanesi?
Kaçaydın kız.![]()
yazarken seni düşündümBaşlık da süper olmuş: "Yasak aşk yaşıyorum "
ELİN DOLU OLDUĞUNDANDIR
muzdan laf yazacak zaman mı bulduk canısı3 lafindan biri hahahha galiba![]()
O zaman bizi çok uğraştırma da hadi ps4 oyna sen ya da muzda yiyebilirsinbu devirde insanlara güvenmek zor tabii, hak veriyorum canısı .))
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımdan bu siteyi duydum gezdim az ve bana yardım edebileceğinize inanıyorum.
benim yeni evlendiğim bir kocam var, evleneli birkaç ay oldu. Hiç sevmiyorum, sevmeye çalışıyorum fakat kalbim başkasına ait. Çocukluğumdan beri sevdiğim biri var, ama ailemin zoru ile bu adamla evlendim. Fakat ben çocukluk aşkımı seviyorum, o da beni... Ne yapmalıyım..... Kendimi çok kötü hissediyorum...... Boşanmak istiyorum ama ailem...... Offff bazen yanlış bir şey yapıp yapmadığımı merak ediyorumgerçekten kafam çok karışık
![]()
çok çelişkili konuşuyosn muzların çürümesinSeninkiler hala boş olduğuna göre çokta mataf değilmiş o çok sevdiğin muzlar !!!
insanlık öldü mü canım doğal ortamına salardım senikaçsam gelir miydin
bildiğin bir acı galibabenim muzsever bacımın muzunu elinden aldılar...
ben öyle haram şeyler oynamamO zaman bizi çok uğraştırma da hadi ps4 oyna sen ya da muzda yiyebilirsin![]()
de get yaaa...işsiz..bildiğin bir acı galiba
Muzlu gunler sana o haldemuzdan laf yazacak zaman mı bulduk canısı