- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
İnciden falan geldiği için cümle sonuna a*k eklemeden anlayamıyorlar, dilimiz yabancı geliyor sanırımne konuşuyorsunuz anlamadım ama hayırlısı hahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnciden falan geldiği için cümle sonuna a*k eklemeden anlayamıyorlar, dilimiz yabancı geliyor sanırımne konuşuyorsunuz anlamadım ama hayırlısı hahaha
ahahah pekiKıskanıyorum da
pek konuşmuyoruz sert biri.... yüzüne bakmaktan çekiniyorum.Yeni evlendigin kocan ne diyo bu duruma![]()
ahahahhahaBütün bunlar başınıza muz sevdasından geliyor da ondan![]()
Yazarak anlatin o halde.pek konuşmuyoruz sert biri.... yüzüne bakmaktan çekiniyorum.
ne konuşuyorsunuz anlamadım ama hayırlısı hahaha
inciden değil arkadaşımın önerisi ile geldim efendim, daha önce kimlerle karşılaştınız bilmem ama ön yargılı yaklaşmayın lütfen :)İnciden falan geldiği için cümle sonuna a*k eklemeden anlayamıyorlar, dilimiz yabancı geliyor sanırım![]()
evde muz kalmadıBol bol muz ye, geçer Cınım yha.
kocamMuzu kim seviyor daha çok peki ?
Bilmem buralarda kimlerle karşılaştınız ama dalga geçmek gibi bir amacım yok, size güvendiğim için buraya geldim.Hahahahha![]()
Ya tamam anladik aklinizca!? bizimle dalga gececeksinizde adam akilli soyle inandiriciligi yuksek ve ayni zamanda bol entrikali konular bulsaniza ya..
Ya da bosverin siz fakeler takilin boyle biz sizi izleyip gulelim![]()