- 30 Ekim 2015
- 100
- 7
- 11
- 34
muz oynanmaz yenirDoğru sen muzlarla oynarsın dimi?!
Dikkat et helal! olsun oynadığın muz.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muz oynanmaz yenirDoğru sen muzlarla oynarsın dimi?!
Dikkat et helal! olsun oynadığın muz.![]()
ay kız bu denmişti 2 kere gülüyim bariiiŞimdi elindeki o muzu yavaşça yere bırak
Sana güvenemediğimi söylemiştimmuz oynanmaz yenir
hmm bildiğim iyi oldu yarrakçaya mı geçtinizevet o yüzden başka dile geçtim ..
beni düşünmem ne güzel kendine de ayır ama :))Hay hay.Muzsuz birakmam seni .s
götünüzden başka bir şeye güvenmiyorsunuz ki efendimSana güvenemediğimi söylemiştim![]()
hmm bildiğim iyi oldu yarrakçaya mı geçtiniz
Olur mu muptelasi sensin.beni düşünmem ne güzel kendine de ayır ama :))
şlsakdlsşadjlkasdjklasdhkjashkjsdahakjsdhkashdkashaksdhakshaskdhasjkhsadkhasdkashdkashdkashdkashkashdkasjdhaksd masumİnanmıyorum bu siteye üyelik mutlaka gözden geçirilmeli böyle itler kopuklar nasıl olabilir ,Allah seni kahretsin pislik ..
mütevazı olmayalım :))Olur mu muptelasi sensin.
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımdan bu siteyi duydum gezdim az ve bana yardım edebileceğinize inanıyorum.
benim yeni evlendiğim bir kocam var, evleneli birkaç ay oldu. Hiç sevmiyorum, sevmeye çalışıyorum fakat kalbim başkasına ait. Çocukluğumdan beri sevdiğim biri var, ama ailemin zoru ile bu adamla evlendim. Fakat ben çocukluk aşkımı seviyorum, o da beni... Ne yapmalıyım..... Kendimi çok kötü hissediyorum...... Boşanmak istiyorum ama ailem...... Offff bazen yanlış bir şey yapıp yapmadığımı merak ediyorumgerçekten kafam çok karışık
![]()
şkşlassklsdjklsad sonunda ben ve masum duygularımı düşünen biriAçılın ben Firdevs'im.
''Aptallık etme ! Bunun için hayatını karartamazsın, bu adama değer mi? Akıllı ol, kocanın yanında dur. Sen muzsever'sin ! Kendine gel!''
ama adam boşanma için fidye istiyor muz lazımaldatma kadın da erkekte de aynı iğrençlikte, boşanman lazım
Canımm en başından anlamadın mı?İnanmıyorum bu siteye üyelik mutlaka gözden geçirilmeli böyle itler kopuklar nasıl olabilir ,Allah seni kahretsin pislik ..
Canımm en başından anlamadın mı?
Nicki bile aklı şeyinde olan ergen olduğunu ele veriyor![]()
Bişey sorucam.şkşlassklsdjklsad sonunda ben ve masum duygularımı düşünen biri
ne şeyi diyorsunuz efendim yarrak demek varken hem hazır yarrakça öğrenmeye başlamış pratik olur :)Canımm en başından anlamadın mı?
Nicki bile aklı şeyinde olan ergen olduğunu ele veriyor![]()