Yasak aşk

faarketmezki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
50
-19
98
39
Çok yakın arkadaşım iş yerinde ki yönetici konumunda biri ile aşk yaşıyor ikiside evli ve ben defalarca kez uyardım ama hep inkar edip benimle sen bana nasıl böyle birşry sorarsın sürekli aynı şeyler diyerek konuşmuyor ve defalarca kez kavga ettik artık öyle birşry ki ondan nefret ediyorum ve yakalanmalarını istiyorum yanlış mı düşünüyorum ve buna şahit olan neden kimse birşey anlatamaz

Sanane.
Neden bu kadar taktın ?
Madem yakalanmalarıni istiyorsun : Soyle arkadaşının esine.
Yönetici için şikayet maili at misal.
İnsanların üzerine vazife olmadığı için anlatmaz.
Zaten nefret ediyorum demişsin,sohbetini kes,olup bitsin.
Yani öyle bir icerlemissin ki ; bu yasak aşkı yaşamak isteyen senmissinde arkadaşını kiskaniyormussun gibim

Ben de takardım gözümün önünde yaşanan ahlaksızlığa.
Birilerine de söylerdim yani bi şekilde.

Söyleyin arkadaşınız gelsin buraya, hiç zevkli değil böyle.

Demi mesela; sanane.. Anlamıyorum böyle milletin özel işlerine neden burun sokulur. Kardeşin mi? Hayır. Çocuğun mu? Hayır. Anne-baban mı? Hayır. Eee be kardeşim sanane ozaman milletin yatak ilişkisinden! Anlamıyorum gerçekten de..

Edene bir şey olmaz da diyene olur diye bir şey duydunuz mu ? Devir eskisi gibi dürüst namuslu insan devri değil sizi ilgilendirmeyen şeylere karışmayın herkes iyi siz kötü olursunuz zaten eninde sonunda ortaya dökülür

Söyleyin arkadaşınız gelsin buraya, hiç zevkli değil böyle.
İyice ısınsın yani ortam..
Severiz
Ancak kadın sallamiyor konu sahibini. Hatta terslemek suretiyle üzeri kapalı olarak işine bak bile demeye getirmiş.
Yani zor..
Çok ütopik olur gelse ama zor

İyice ısınsın yani ortam..
Severiz
Ancak kadın sallamiyor konu sahibini. Hatta terslemek suretiyle üzeri kapalı olarak işine bak bile demeye getirmiş.
Yani zor..
Çok ütopik olur gelse ama zor
içimizden biri yeni üyelikle metres taklidi yapsın .onu linçleyelimm.çok sıkıcı bugün bdv konuları

Siz konuşmayın ama birilerinin öğrenmesini istemeniz falan çok abartı. Ne olursa olsun başkalarının hayatı sizi ilgilendirmez. Siz iletişimi kesin istemiyorsanız, hırs yapmaniza gerek yok.

içimizden biri yeni üyelikle metres taklidi yapsın .onu linçleyelimm.çok sıkıcı bugün bdv konuları
O bize gelmez.
Alismadik kicta don durmaz.
İstesek de yapamayız.
Zaten nefret edilesidir metres..
Ne kendisini ne taklidini sevmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…