Yasak aşk

başka insan ların aptal yerine konmalarına razı gelemiyorsun vicdanın el vermeyor. çoluğunun çocuğunun rıskını başka kadına yedirmek insana ters geliyor. bazen . inş aynı durumda kalmam . banane diyemezdim

Bende diyemiyorum mükemmel bir yalancıymış kaç yoldur tanıyamamışım elde edilemeyecek erkek yoktur demişti gülüp geçmiştim ama böyle bir ruha sahip birine nasıl güvenmişim aklım ermiyor

Çoluk çocuklarının rıskını, eşlerinin onurunu onlar kendileri düşüncek. Bizlere burda söz hakkı düşmez. Yakanırlarsada yakalanmazlarsada sorumluluk onların. Şimdi mesela kalkıp yüzlerine vurdunuz; dedilerki size ; sanane, sana giren çıkan bişey varmı? Seninlemi oynaştık ; hayırdır nerde söz hakkın var deseler ne derdiniz? Yada gidip eşlere söylediniz, evlilikleri bitti, oh olsun diyemezdiniz bence, yada namus cinayetine döndü mevzu; yasak aşk yaşayanları değilde sebep olanları konuşurdu büyük ihtimal herkes(sizi yani).. Bizde işyerinde böyle bi olay oldu, işin içine girenleri girdap gibi içine çekti, giren çamura bulandı çıkamadılar; sonra ne oldu ? Yasak aşk yaşayanlar değilde olayın yanlışlığını servis eden arada kaynadı; hatta adamda gözü vardı kıskançlığından böyle iftiralar atıldıya geldi konu; herkes aklandı bi konuya karışan arkadaş(yanlışlığı servis eden) aklanamadı. Bu tarz mevzulara karışmamak en iyisi…

Son düzenleme:
Eminim başbaşa gördüm yazılmış Notlar birbirlerine bakış ve sözler ve daha bir sürü şey

Ne gördünüz veya ne gördüğünüzü düşünüyorsunuz ? En basitinden dudak dudağa ateşli bir şekilde öpüşürken mi gördünüz ?

36 yaşındaymışsınız , verdiğiniz cevaplara bakarak 16 yaşında bir genç kız yazmış gibi duruyor.

Tam olarak ne gördünüz? 3 cift olarak gorustugunuzu yazmışsınız.Bu durumda aldatan adamın karısı da arkadaşınız oluyor,dallas gibi...sizin kocanızda hedefte olabilir,tabi tek suçlu kadın değil,adam da ahlaksız idealarınız dogruysa Belki de 2 çifttin de haberi var bu durumdan ve swinger takılıyorlar nerden bilebilirsiniz ki. Siz sınır cizin ve görüşmeyin en iyisi...ille de açığa çıkarıcam diyorsanız,delil varsa,bunu siz yapmayın piyon kullanın kadına anladığınızı önceden ayiktirdiginiz için ilk hedef siz olacaksınız her halukarda buna da hazır olun.

bende söylemem ama etrafımdakilere anlatırdım , korkardım başıma bela almaya . inş öyle bi durumla karşılaşmam.

Piyon derken

Tam olak ne gördünüz? belki de yanılıyorsunuzdur. Üstelik bu ortaya çıkar mı diye ısrarla soruyorsunuz da bu neden hayatınızın merkezine koyacak kadar önemli sizin için? Ne yaparlarsa yapsınlar, uzak durun, arkadaşlığı kesin olsun bitsin.

2016 dan bu yana yazmadığınız foruma , bu konuyu açarak 6 yıl sonra geri dönmüşsünüz.

Konuyu biz açmışız gibi davranmayıp sorulara cevap vermeye ne dersiniz ?

Bu kadar mesaj arasından ilginizi sadece "Piyon kullanın" yazan mesajın çekmesi ve nasıl uygulayabileceğinizi merak etmeniz insanı şüpheye düşürüyor.

Kadına bilendiğiniz ve aranız bozulduğu için inşallah insanların günahına girmiyorsunuzdur.

Düzenli yazmak mı gerekiyor anlamıyorum neyin hesabı soruyorsunuz sprularımaçıkmve net ister cevap ver ister verme emin olmasam burayada yazmam herhalde hiç bir çıkarım yok ama beni bu kadar adi muamelesi yapan bir kişininde huzurlu olmasını istemiyorum. Beni defalarca kez uyarmama rağmen salak yerine koymaya çalışmaları ayrıca buluşmak için kullanmalarını kabullenemiyorum herkes düşüncesinde özgür

İnsanlar sizin bütün uyarilarinizi dinlemek zorunda değiller ki. Siz onların annesi babası değilsiniz, ki çocuklarımız bile birer birey diye bir yere kadar karişabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…