- 17 Ağustos 2013
- 50
- -19
- 98
- 39
- Konu Sahibi faarketmezki
-
Düzenli yazmak mı gerekiyor anlamıyorum neyin hesabı soruyorsunuz sprularımaçıkmve net ister cevap ver ister verme emin olmasam burayada yazmam herhalde hiç bir çıkarım yok ama beni bu kadar adi muamelesi yapan bir kişininde huzurlu olmasını istemiyorum. Beni defalarca kez uyarmama rağmen salak yerine koymaya çalışmaları ayrıca buluşmak için kullanmalarını kabullenemiyorum herkes düşüncesinde özgür
WhatsApp tan onları takip ettiginize inanamıyorumİkiside aynı anda çevrim içi olup çıkıyorlar sabah 6:30 gece 12:30 ve daha bir çok zaman arkadaşın istirahatli olduğu saatleri veya evdeki rutinini bildiğim için boş olduğu saatlerde öyle bir bakıyorum biri geliyor diğeri hazırda hemen içeride
İkiside aynı anda çevrim içi olup çıkıyorlar sabah 6:30 gece 12:30 ve daha bir çok zaman arkadaşın istirahatli olduğu saatleri veya evdeki rutinini bildiğim için boş olduğu saatlerde öyle bir bakıyorum biri geliyor diğeri hazırda hemen içeride
Size ters geliyorsa arkadaşlığınızı bitirirsiniz, şayet ben olsam eşine bile rahatça yalan söyleyen birinin beni aptal yerine koymasına hiç şaşırmam, böyle birine daha güvenip de arkadaşlık etmem. Siz neden hala arkadaşım diyorsunuz bu kadar kin güttüğünüz birine?Düzenli yazmak mı gerekiyor anlamıyorum neyin hesabı soruyorsunuz sprularımaçıkmve net ister cevap ver ister verme emin olmasam burayada yazmam herhalde hiç bir çıkarım yok ama beni bu kadar adi muamelesi yapan bir kişininde huzurlu olmasını istemiyorum. Beni defalarca kez uyarmama rağmen salak yerine koymaya çalışmaları ayrıca buluşmak için kullanmalarını kabullenemiyorum herkes düşüncesinde özgür
İnsanlarin hayatına hep bu kadar burnunuzu sokar mısınız ?Yöneticiye hediye edilmiş bir kitap ve içinde onun tarafından eşine yazıldığı söylenen bir not ama not kitap hediyesinden sonra içine giri veriyor ve ben bu notu orada birşey olacağından emin olarak ilk elimi atmam ile buldum
Bu kadar takıntı sizi hasta eder. Bırakın ne halleri varsa görsünler.İkiside aynı anda çevrim içi olup çıkıyorlar sabah 6:30 gece 12:30 ve daha bir çok zaman arkadaşın istirahatli olduğu saatleri veya evdeki rutinini bildiğim için boş olduğu saatlerde öyle bir bakıyorum biri geliyor diğeri hazırda hemen içeride
Yöneticiye hediye edilmiş bir kitap ve içinde onun tarafından eşine yazıldığı söylenen bir not ama not kitap hediyesinden sonra içine giri veriyor ve ben bu notu orada birşey olacağından emin olarak ilk elimi atmam ile buldum
Ailecek görüşüyorsanız. Eşlerine söyleyin. Hiç tanımasanız karışmayın derdim ama o insanların salak yerine konulmasına sizde göz yummuş oluyorsunuz.. Bence kötü bi durum.Taktım çünkü ben her uyarışımda beni hep tersledi sen bana nasıl yakıştırırsın bunu fln diye bende yanlış düşünüyorum diye düşündüm ve tabiki eminim birlikteler ikisi ilede ailecek görüşüyoruz
Neden bu kadar hırs yaptınız ki?Sizden tek şey istiyorum Allah aşkına bu olay ortaya çıkar mı
Kusura bakmayın ama bu davranışınız ve takıntınızın boyutu çok ciddi.yardım almanız lazım.İkiside aynı anda çevrim içi olup çıkıyorlar sabah 6:30 gece 12:30 ve daha bir çok zaman arkadaşın istirahatli olduğu saatleri veya evdeki rutinini bildiğim için boş olduğu saatlerde öyle bir bakıyorum biri geliyor diğeri hazırda hemen içeride
Ailecek görüşüyorsanız. Eşlerine söyleyin. Hiç tanımasanız karışmayın derdim ama o insanların salak yerine konulmasına sizde göz yummuş oluyorsunuz.. Bence kötü bi durum.
Ay size ne ? Bu kadar peşine düştünüzİkiside aynı anda çevrim içi olup çıkıyorlar sabah 6:30 gece 12:30 ve daha bir çok zaman arkadaşın istirahatli olduğu saatleri veya evdeki rutinini bildiğim için boş olduğu saatlerde öyle bir bakıyorum biri geliyor diğeri hazırda hemen içeride
Bende arkadaşı itiraf etmiş sandım.Konu sahibinin yorumlarını okuyun. Whatsappta aynı saatlerde çevrimiçi olmalarını delil sayıyor , ancak onların çevrimiçi olup olmadığını takip etmek için aynı saatlerde kendisinin de çevrimiçi olduğunu unutuyor.
Bende arkadaşı itiraf etmiş sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?