Yasak aşk

bu bir ahlaksızlık örneği , ailenin temelini sarsar ..aile ise toplumun temelidir..bir toplumun temeli sarsılırsa o toplum bozulur .. bu ve buna benzer olaylarda buna sebebiyet ve bunun normal karşılanması insanlarda özenti yaratır ve normalmiş gibi çoğu insan özellikle evli olanlar buna yeltenir..
böğle durumda olmanın hiç bir bahnesi yoktur memnun değilsen yetmiyosa bırak şerefinle ..
yok ilgisizlik,yok tatmin olmama ona bakarsanız çoğu insan böğle yaşıyo ve her böğle yaşayan bu tür etik olmayan ilişkilermi kursun bundan bu mantık çıkar..insanlar hiçbir zaman memnun olmaz ve hep daha fazlasını ister...resmen mide bulandırıcı ..

Şaka gibi yaaaa. Kadını her anlamda doyur gözü dışarıda olmasın, doyurmazsan aldatmak haktır yani öylemi.
İster tok olun ister aç, yasak aşk denilen şerefsizliği yapıyorsanız ahlaki yapınız çökmüş demektir. Açsanız doyurulmuyorsanız boşanırsınız sonra ne halt edecekseniz edersiniz.
Aldatmanın hiçbir gerekçesi ve haklı bir nedeni yoktur. Aldatan başkalarında suç aramasın, asıl suçlu kendisi ve ahlaki yapısının bozukluğudur.

genelleme yapmıyorum dıye orya yazmısım ben görüyorum yoksa sız görmüyormusunuz?

genelleme yapmıyorum dıye orya yazmısım ben görüyorum yoksa sız görmüyormusunuz?
genelleme yapsanız ne olur yapmasanız ne olur?
neticede azınlık bile olsa eşi yeterince tatmin etmedi diye(maddi,manevi,vs) aldatabilen kadın var demek istemedinizmi ?

hemde çok yakınımda bırı yaptı bunu manevi olarak artık bısey alamadığını öne sürerek...bu bana göre yanlıştı ama oluyo olacakta...

Son düzenleyen: Moderatör:
hemde çok yakınımda bırı yaptı bunu manevi olarak artık bısey alamadığını öne sürerek...bu bana göre yanlıştı ama oluyo olacakta...

ilginç ben hiç karşılaşmadım çevremde böyle bir durumla..manevi açlığı olan yakınlarım kocam beni tatmin edemiyo hakediyo diyip kocalarını aldatmadı ..
şaka gibi
şaka gibi

aklıma bişi takıldı...sizin fikirlerınızı kabul etme zorunluluğumu var burdakı üyelerin...????

bak bi örnek daha varmış...

Bu topiği görünce eşim , kardeşim ve aileminde şahit olduğu bir yasak aşk geldi aklıma ;
Eşim ve kardeşimin ortak arkadaşının yaşadığı bir yasak aşk..
Üstelikte ODTÜ 'de son sınıftaydı bu arkadaş geçen yıl (erkek) , 1,5 yıldır sevdiği bir kadın vardı. Üstelik kadın evli ve 2 çocuk sahibi. Eşinin işi bulunduğu ilin dışında olduğu için bu çocuk üstelikte kadından 10 yaş küçük. O evde olmadığında kadınla birlikte oluyorlarmış eşim ve kardeşim uyarmalarına rağmen dinletememişler çocuk öyle kapılmış ki kadına...
Derken mezun olmasına yakın kadın adamdan boşanmış ve çocuğun memleketine yerleştiler. O çocuklar ve eş ortada kaldı. Çocuğun ailesi de kadının yaşını ve önceden evlenip boşandığını bilmiyorlarmış. Geçtiğimiz aylarda düğün yaptılar bizleride davet etmiş fakat eşimle kardeşim onun bu yaptıklarına karşılık gitmediler.
Üstelikte çocuğun mesleği öğretmenlik düşünebiliyormusunuz , çocuklara böyle bir insanın eğitim verdiğini, :uhm:

Biz doğru bulmasak,yanlış olduğunu düşünsek,onaylamasak bile eşini aldatma sebebi olarak bunları bahane eden bazı kadınlar olabiliyor desek daha mı doğru olucak ?

evet bunlar oluyor...butarz bısı yapan benım komsum alt katta oturuyordu düne kadar...kocasının hareketlerıne karsı böyle ıntıkam aldığını söylerdı hep..en nıhayetınde evlılıği bitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…