- Konu Sahibi selda_berrak
-
erkeklerın bu konudakı genel tavırları yuzunden bazı olaylar patlak verıyor...kımse benım karımda yapar yaptı dıyemez...sen evdekı kadını her anlamda doyurmazsan gözü takılır dısarıyo.(genelleme yapmıyorum)...maddı manevı doyursun ondan sora bakalım ihanet gelıyomu..gelırsede o kadının sütü bozuk derım..
Şaka gibi yaaaa. Kadını her anlamda doyur gözü dışarıda olmasın, doyurmazsan aldatmak haktır yani öylemi.
İster tok olun ister aç, yasak aşk denilen şerefsizliği yapıyorsanız ahlaki yapınız çökmüş demektir. Açsanız doyurulmuyorsanız boşanırsınız sonra ne halt edecekseniz edersiniz.
Aldatmanın hiçbir gerekçesi ve haklı bir nedeni yoktur. Aldatan başkalarında suç aramasın, asıl suçlu kendisi ve ahlaki yapısının bozukluğudur.
genelleme yapsanız ne olur yapmasanız ne olur?genelleme yapmıyorum dıye orya yazmısım ben görüyorum yoksa sız görmüyormusunuz?
genelleme yapmıyorum dıye orya yazmısım ben görüyorum yoksa sız görmüyormusunuz?
on kere okudum gene okuyorum şaka gibi
beni cinsel,maddi,manevi tatmin etmezse aldatabilitem var yane[/QU
bu tarz seyler zaten yanlış olduğu için çirkin ,aşşağılıkça,yakışıksız..siz bu sebeblerı kabul etmıyosunuz dıye yok mu sayıcaz şimdi ??? aldatmanın sebebı yok diyip kestırıp atmak sizin tarzınız olabılır...benım değil....bence sizin anlama tarzınız bayaaa şaka gibi!!!!sırf siz bunu böyle bılıyosunuz dıye duyduğumuz okuduğumuz onca sebebı unutamıycam kusura bakmayın!!!
ne farkeder. bunun genellemesi olsa ne olmasa ne.
yanlış yanlıştır. ahlaksızlıkta ahlaksızlıktır
genelleme yapsanız ne olur yapmasanız ne olur?
neticede azınlık bile olsa eşi yeterince tatmin etmedi diye(maddi,manevi,vs) aldatabilen kadın var demek istemedinizmi ?[/QUOTE
evet aynen öyle....siz kabul etsenız de etmeseniz de..
bende şaka gibiyim. sorma ..BEN,,sana artı rep vermişim eksi yerine. en şaka gibi benim.
on kere okudum gene okuyorum şaka gibi
beni cinsel,maddi,manevi tatmin etmezse aldatabilitem var yane[/QU
bu tarz seyler zaten yanlış olduğu için çirkin ,aşşağılıkça,yakışıksız..siz bu sebeblerı kabul etmıyosunuz dıye yok mu sayıcaz şimdi ??? aldatmanın sebebı yok diyip kestırıp atmak sizin tarzınız olabılır...benım değil....bence sizin anlama tarzınız bayaaa şaka gibi!!!!sırf siz bunu böyle bılıyosunuz dıye duyduğumuz okuduğumuz onca sebebı unutamıycam kusura bakmayın!!!
hemde çok yakınımda bırı yaptı bunu manevi olarak artık bısey alamadığını öne sürerek...bu bana göre yanlıştı ama oluyo olacakta...
ilginç ben hiç karşılaşmadım çevremde böyle bir durumla..manevi açlığı olan yakınlarım kocam beni tatmin edemiyo hakediyo diyip kocalarını aldatmadı ..
şaka gibi
şaka gibi[/QUOTE
güzel ne diyim yani...?
bişey demeyin hanfendi sizin fikriniz size bizim fikrimiz bize ...
o bahsettiğiniz azınlık gibi bu konudada azınlıktasınız size iyi forumlar .... !?!
yanımda oturan çalışma arkadaşım..ve karşımda olan diğer çalışma arkadaşım..
iksiide evli..
ikisininde çocuğu var..
ama birlikteler..
gizli bir aşk var ..
bir çok insanın gözünden kaçmayan ama onlar tarafından inkar edilen..
bakalım..
sonalrı ne oluck nasıl olucak bilemiyorum..
ama iksine de öfkeyle bakıyorum..
büyük saygısızlık..
ilginç ben hiç karşılaşmadım çevremde böyle bir durumla..manevi açlığı olan yakınlarım kocam beni tatmin edemiyo hakediyo diyip kocalarını aldatmadı ..
şaka gibi
şaka gibi[/QUOTE
güzel ne diyim yani...?
Biz doğru bulmasak,yanlış olduğunu düşünsek,onaylamasak bile eşini aldatma sebebi olarak bunları bahane eden bazı kadınlar olabiliyor desek daha mı doğru olucak ?
Biz doğru bulmasak,yanlış olduğunu düşünsek,onaylamasak bile eşini aldatma sebebi olarak bunları bahane eden bazı kadınlar olabiliyor desek daha mı doğru olucak ?
Bu topiği görünce eşim , kardeşim ve aileminde şahit olduğu bir yasak aşk geldi aklıma ;
Eşim ve kardeşimin ortak arkadaşının yaşadığı bir yasak aşk..
Üstelikte ODTÜ 'de son sınıftaydı bu arkadaş geçen yıl (erkek) , 1,5 yıldır sevdiği bir kadın vardı. Üstelik kadın evli ve 2 çocuk sahibi. Eşinin işi bulunduğu ilin dışında olduğu için bu çocuk üstelikte kadından 10 yaş küçük. O evde olmadığında kadınla birlikte oluyorlarmış eşim ve kardeşim uyarmalarına rağmen dinletememişler çocuk öyle kapılmış ki kadına...
Derken mezun olmasına yakın kadın adamdan boşanmış ve çocuğun memleketine yerleştiler. O çocuklar ve eş ortada kaldı. Çocuğun ailesi de kadının yaşını ve önceden evlenip boşandığını bilmiyorlarmış. Geçtiğimiz aylarda düğün yaptılar bizleride davet etmiş fakat eşimle kardeşim onun bu yaptıklarına karşılık gitmediler.
Üstelikte çocuğun mesleği öğretmenlik düşünebiliyormusunuz , çocuklara böyle bir insanın eğitim verdiğini, :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?