- Konu Sahibi selda_berrak
-
erkeklerın bu konudakı genel tavırları yuzunden bazı olaylar patlak verıyor...kımse benım karımda yapar yaptı dıyemez...sen evdekı kadını her anlamda doyurmazsan gözü takılır dısarıyo.(genelleme yapmıyorum)...maddı manevı doyursun ondan sora bakalım ihanet gelıyomu..gelırsede o kadının sütü bozuk derım..
aksini idda eden tek bır cümlem varmı doğru olduğunu söleyen yapılır yapılmalı dediğim bır cümlem?neden olarak gösterılıyor bu bı kılıf değil diyen de benım....ee nesı yanlış..söledıklerım..????????????????????????????????????????????
kımse benım karımda yapar yaptı dıyemez...sen evdekı kadını her anlamda doyurmazsan gözü takılır dısarıyo.(genelleme yapmıyorum)...maddı manevı doyursun ondan sora bakalım ihanet gelıyomu
buyurun.
evet bunlar oluyor...butarz bısı yapan benım komsum alt katta oturuyordu düne kadar...kocasının hareketlerıne karsı böyle ıntıkam aldığını söylerdı hep..en nıhayetınde evlılıği bitti..
ben bunun doğru olduğunu bılıyorum...benım doğrularım bana sızınkıler size...öyle dememişmiydi arkadasınız...
kım kımı aldatmak ısterse aldatır...buna ne örfler ne evlılık karşı koyamaz..yapılan sadakatsızliğin ötesınde ahlaksızlıktır...bunun sebebı ne olursa olsun yanlıştır...ama buna sebeb uydurmak,kılıf geçirmek yapılan hatalara eklenır...kendını savunma biçimidir..
ilginç. şimdi fikirde değiştirdin..bizle aynı düşünceye geldin.
benle aynı fikirde yazanlar. ay.çok soru soruyorsun. her kelimeyi tek tek açıklamaktan sıkıldım.siz derken?
ilginç. şimdi fikirde değiştirdin..bizle aynı düşünceye geldin.
benle aynı fikirde yazanlar. ay.çok soru soruyorsun. her kelimeyi tek tek açıklamaktan sıkıldım.
genelleme yapmıyorum dıye orya yazmısım ben görüyorum yoksa sız görmüyormusunuz?
benım açımdan gereğindfen fazla uzadı benım görüşlerım bunlar beğenen beğenır beğenmeyen beğenmez burası her görüşe açık bı site kımseye görüşlerınızi kabullendıremezsenız...formda ıyı eğlenceler!!!!!
benım açımdan gereğindfen fazla uzadı benım görüşlerım bunlar beğenen beğenır beğenmeyen beğenmez burası her görüşe açık bı site kımseye görüşlerınızi kabullendıremezsenız...formda ıyı eğlenceler!!!!!
arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamadım doğrusu
herkesin doğruları kendine
konunun ilk başındada yazdım
aşkın yasağı olmaz
yasak oluyorsa o aşk değil kaçamaktır diye
ayrıca bahanesi olduğu konusunada katılmıyorum
şimdi şurda yasak aşk yaşıyorum ama şu şu sebeplerden dolayı bir topik açılsa
kaç kişi o kişiyi haklı görür allah aşkına
olaya birazda bu açıdan bakmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?