- Konu Sahibi selda_berrak
-
%99 kişi haksız görür.....:1closedeyes:
o geriye kalan yüzde birde yüzde doksan dokuzun hışmına uğrar :jeyyar:
topik anında karantinaya alınır ve kilit
bahaneler sanal için geçerli bahane demek kolay
gerçek bir olay olsun uygulamalı görelim bakalım o zaman bahane mi değil mi
Bunu normal görenler için bahane olmayabilir tabi....Hatta gayet doğal görüyorlardır muhakkak...-tatlicadiarzu-.Ama dışardan bakanların değerlendirmesi ile bunu yaşayanların eşlerini aldatma bahaneleri diye düşünülür...
bademin ricasıylaaldatmak nefis meselesıdır aldatan kendını haklı çıkartmak için bahaneler uydurur sadece kendını kandırabılır.....
anlamadım yani rica üstüne mi?
anlamadım yani rica üstüne mi?
Ben arkadaşımız bizimle aynı fikirde ..Sadece bu tarz kadınlar var demek istedi ama sanki bu tarz kadınları onaylıyor gibi oldu..Ben de yanlış anlaşıldığını ,açıklama yapsa daha iyi olur diye düşündüm ve bunu ona söyledim...Buraya yazmak onun kendi seçimiydi...Son yazıdaki düşünce kendisine aittir...
ben aldatılırsa bu sebebler geçerli olur demek istemedım sanıyorum kı öyle anlaşıldı....sadece yaşanılan bu çirkinliğe bu tarz etıketler yapıştırılıyor demek istedim....
bir arkadaşım eşini aldatıyordu. kocasını sevmediğini mutlu olmadığını ve mutluluk onun da hakkı olduğunu söylerdi. ama boşan dediğim de yapamam diyordu. çocuğum var, babam öldürür beni gibi bahaneler söylüyordu. bu arada adamla görüşürken ailen duysa öldürmez mi diyordum ses yok. yani nasıl bir duygu anlayamadım gitti. boşanmaya cesareti yok ama yasak aşka (!) cesareti var.
badem, bu anlattığım olayda ben ne mantık görmüştüm ne sevgi. hala da anlayamadım bir şeydir. tek bildğim arkadaşımın bu ilişkyi sürdürmek için bir çok konuda gözünü karartmasıydı. sadece bu arkadaşımda değil tüm tanıdığım aldatan kişilerde ben bunu gördüm. aynı özveriyi yada cesareti kendi evliliklerinde gösterseler bence daha mutlu olurlar.
o arkadaşımla araya mesafe koydum badem. artık görüşmek istemiyorum. yazın beni uzun bir süreden sonra aradı arkadaşım sevinmiştim sesini duyunca ama "o burda iş yerimde" diye anlatmaya başlayınca dedim artık tamam. görüşmek istemiyorum. inan ki bu ilişkiyi bilmek bile beni yordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?