Yasak aşk

%99 kişi haksız görür.....:1closedeyes:

o geriye kalan yüzde birde yüzde doksan dokuzun hışmına uğrar :jeyyar:
topik anında karantinaya alınır ve kilit
bahaneler sanal için geçerli bahane demek kolay
gerçek bir olay olsun uygulamalı görelim bakalım o zaman bahane mi değil mi

Bunu normal görenler için bahane olmayabilir tabi....Hatta gayet doğal görüyorlardır muhakkak...-tatlicadiarzu-.Ama dışardan bakanların değerlendirmesi ile bunu yaşayanların eşlerini aldatma bahaneleri diye düşünülür...

aldatmak aldatılmak çok iğrenç bir durum
ama daha iğrencide varmış biliyorum artık
evli biriyle aldatılmak belkide hamile
hangi bahane bu gerçeği gölgeleyebilir ki
sağlam değer yargılarına sahip insanlarla karşılaştırsın allahım bizi
ne diyebilirim ki başka allah kimsenin başına vermesin böyle bir durumu

aldatılmak ne kadına yakışır ne erkeğe... her kım yapıyorsa o onursuzun önde gidenidir. aldatmak için herkes şuan sorsam 100 tane neden bulur, ama arasından belkı bır kışı bunu kullanarak kendını aldatmak için telkın eder. bu kışı de bunu yapacagına boşanmalıdır hemen. bu bır vicdan ve ahlak meselesıdır bana göre.

bademin ricasıylaaldatmak nefis meselesıdır aldatan kendını haklı çıkartmak için bahaneler uydurur sadece kendını kandırabılır.....

anlamadım yani rica üstüne mi?

Ben arkadaşımız bizimle aynı fikirde ..Sadece bu tarz kadınlar var demek istedi ama sanki bu tarz kadınları onaylıyor gibi oldu..Ben de yanlış anlaşıldığını ,açıklama yapsa daha iyi olur diye düşündüm ve bunu ona söyledim...Buraya yazmak onun kendi seçimiydi...Son yazıdaki düşünce kendisine aittir...

aynen öyledir...

Arkadaşlar,durum böyle yani..Umarım yanlış anlaşılma olduğu görülmüştür...Hepimiz aynı şeyi savunuyoruz ,ama kendimizi ifade ederken gerekli açıklamaları da yaparsak hiç bir sorun kalmaz sanırım...:1hug:

ben aldatılırsa bu sebebler geçerli olur demek istemedım sanıyorum kı öyle anlaşıldı....sadece yaşanılan bu çirkinliğe bu tarz etıketler yapıştırılıyor demek istedim....

insanlar duygularının hakimi değildir ama hareketlerinin hakimidir hepimiz heran bir başkasına aşık olabiliriz
ve bu fikrimce yasak aşk sayılmaz o anında olan bir şeydir ama işi karşılıklı
pratiğe dökersek işte o zaman yasak aşk olur vijdan irade artı inanç üçünden biraz
varsa korkmayın dördüncü şeytan olmaz

bir arkadaşım eşini aldatıyordu. kocasını sevmediğini mutlu olmadığını ve mutluluk onun da hakkı olduğunu söylerdi. ama boşan dediğim de yapamam diyordu. çocuğum var, babam öldürür beni gibi bahaneler söylüyordu. bu arada adamla görüşürken ailen duysa öldürmez mi diyordum ses yok. yani nasıl bir duygu anlayamadım gitti. boşanmaya cesareti yok ama yasak aşka (!) cesareti var.

Çok ilginç bir mantığı varmış arkadaşınızın...:1no2:

ızzeti Nefis oLayı ßunlar... Maymun iştahLıLık.....Niye evLeniyorsun madem kendine güvenmiyorsun? Niye evLeniyorsun da cocugunu kocanı yaLnız bırakıyorsun? ınsan kendinden emin oLdugu zaman daha net oLur ilişkiLeri.....

badem, bu anlattığım olayda ben ne mantık görmüştüm ne sevgi. hala da anlayamadım bir şeydir. tek bildğim arkadaşımın bu ilişkyi sürdürmek için bir çok konuda gözünü karartmasıydı. sadece bu arkadaşımda değil tüm tanıdığım aldatan kişilerde ben bunu gördüm. aynı özveriyi yada cesareti kendi evliliklerinde gösterseler bence daha mutlu olurlar.

Kesinlikle haklısın canım..Peki sonu ne oldu bu hikayenin ? Hala devam ediyor mu bu durum ?

o arkadaşımla araya mesafe koydum badem. artık görüşmek istemiyorum. yazın beni uzun bir süreden sonra aradı arkadaşım sevinmiştim sesini duyunca ama "o burda iş yerimde" diye anlatmaya başlayınca dedim artık tamam. görüşmek istemiyorum. inan ki bu ilişkiyi bilmek bile beni yordu.

Benim de buna benzer bir durumum oldu..Arkadaşım eşini çeşitli kişilerle aldatıyordu,ben görüyordum ama bir şey yapamıyordum...Yatma olayı yoktu ama sevgili oluyordu..o kişilere de bir sürü yalanlar söylüyordu..evli değilim ,bakireyim diyordu..yani başka şeyler talep etmesinler diye..ama öpüşüyordu,elele tutuşuyordu..Eşine bir şekilde söylemek istedim ama olmadı...Gizlice birine telefon ettirip söylemek ya da iş yerine mektup yollamak falan istedim arkadaşımın eşinin..Ama çekindim işte o zaman..Yaşım daha gençti...Bu durumu kaldıramayacğımı düşündüğüm için arkadaşımla çok uzun yıllar görüşmedim..Şimdi bir şey vesile oldu 40 yılda bir konuşuyoruz telde falan..Şu an 5 yaşında bir oğlu oldu..O zamanlar çocuğu yoktu..(çocuk eşinden bu arada..) Belki artık akıllanmıştır diye eskilerden bahsetmiyorum hiç...Ama yine de aramızda mesafe var...Ben öyle olmasını istiyorum ..Çünkü yaşam tarzını benimsemiyorum ve eşine yaptığı haksızlıkları unutamıyorum....Şimdi de adama gidip böyle böyle olmuştu dememin bir manası yok....:sm_confused: Umarım artık ailesinin kıymetini biliyordur..Ne de olsa geçen yıllar onu da olgunlaştırmıştır....Umarım....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…