- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
- Konu Sahibi selda_berrak
-
tamam burda şöyle olmalıydı :
amcamın kızının arkadaşı patronumun oğlunun kızı .......vs eşini aldatıyor
-ya gerçek mi,namussuz,şerefsiz,salak ölmeli bu yaşaması haram günah ahlaksız kepaze ,rezil,kınıyorum
süper demi delikafadulden
Yasak olan şey; aşkı yaşama şeklidir...
Bir şeker hastası, tatlıyı sevmesinden dolayı suçlu değildir; ama tatlıyı yediğinde başına geleceklerin suçlusu kendisidir.
Bu durumda kalp değil; kalbindeki duyguyu şuursuzca ve onursuzca yaşayan insan yargılanmalıdır...
Bir şeker hastası, tatlıyı sevmesinden dolayı suçlu değildir; ama tatlıyı yediğinde başına geleceklerin suçlusu kendisidir.
Bu durumda kalp değil; kalbindeki duyguyu şuursuzca ve onursuzca yaşayan insan yargılanmalıdır...
Aşk aşk dır yasak olan kendinize ait olmayan başkasının hayatını çalmak ve yaşamaktır.Yanlış olan da bunu bile bile yaşayıp birde aslında kendinizin bile inanmadığınız bahanelerin arkasına sığınıp yaşanılan şeyi haklı göstermeye çalışmaktır.................
Sardunya_zakkum güzel bir noktaya değinmişsin.
İşte hatada burda zaten. Kimse evliliği bitirmek için
sevgisinin bitmesini yeterli görmüyor bu durumlarda....
Biraz daha devam edeyim olmazsa zaten bir diğeri
nasılsa var düşüncesi ile giriliyor bu ilişkilere...
Ne yardan, ne serden dedikleri de bu olsa gerek.
Olmuyorsa olmuyordur...
Kimsenin eşini o konuma düşürme hakkı yok.
tartışma ortamı olmuş sanırım,herkesin günahı kendine ameller niyetlere göredir diye bir hadisi şerif var arkadaşlar,eleştirmek bize düşmez,eleştiri yaparkende insan önce kendini bir tartmalı,bu kötü yola düşen genelevde çalışan kadınlarımız var,kim ister bu durumlarda olmak,öyle güzel anlıyorumki onları bu dünyada belkide benden iyi kimse anlayamaz,aldatan insanları eleştirmek onlar için kötü sözler sarfetmek kimsenin haddine değil,
benim haddim.
Eleştirmek herkesi haddi!! Herkesin hakkı!!
Bir hırsız bir evden bir şey çaldığında;
O ev sahibinin hakkını gaspetmiş olur; ev sahibinin hesap sormaya hakkı vardır.
Komşularının hakkını gaspetmiş olur; komşularının hesap sormaya hakkı vardır.
Toplumda huzuru bozduğu için, polisin hesap sormaya hakkı vardır.
Haksız yolla kendine ait olmayan bir malı çaldığı için, devletin hesap sormaya hakkı vardır.
Düzeni bozduğu için; halkın hesap sormaya hakkı vardır.
Yaratıcının kurallarına baş kaldırdığı için; İlahi Adaletin hesap sormaya hakkı vardır.
bilirsin seni severim....
eleştiri yaparken kendini genelev kadınları yerine mağdur eş yerine koymanı rica ediyorum ....
aldatan insanları eleştirmek onlar için kötü sözler sarfetmek kimsenin haddine değil
benim haddim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?