Yasak aşk!!!

eşine sahip çıkmayan bir adam... Mutluşuğu yaşatmayan hergün ızdırap içinde bir hayat sunuyor bana. Benim yaptığım bana vermediği mutluluğu başkasında arayıp kısada olsa bulmam.... Yine de tek suçlu benim dimi? Haklısınız....:5:

boşansaydın ondan sora ne istiyosan yaşasaydın arkadaşım hey allahım ya:53::53::53::53::53:

eşine sahip çıkmayan bir adam... Mutluşuğu yaşatmayan hergün ızdırap içinde bir hayat sunuyor bana. Benim yaptığım bana vermediği mutluluğu başkasında arayıp kısada olsa bulmam.... Yine de tek suçlu benim dimi? Haklısınız....:5:

Boşansaydınız o zaman

Bu dedikleriniz yaptığınızı haklı çıkartmaz

Biraz empati yapın, eşinizi kendi yerinize koyun

evet mesaj tekrarı olmuş nasıl olmuş anlamadım. uyarı için teşekkürler.

Son düzenleme:

o ''korkak'' yüzünden evliliğinin bitmemesine niye çok sevındın o zaman? madem mutsuzsun?? senın gibi bir insan mutsuz ise anında eşinden ayrılacağını düşünüyorum.
aldatmak her kadının harcı değil çünkü.

sebebin kesinlikle bu değil.

hikâye genel ancak her zaman iş görür.
Kurgu kısa, cümledeki zaman geçişleri karışık, olay ve mekan uyumu yok denecek kadar az, ayrıca şahıslar ve tepkilerin açıklaması oldukça yavan.
tad vermiyor, sanki yerel bir gazetede fotoroman okuyormuş hissi uyandırıyor.
naçizâne puanım 10 üzerinden 3.

iki kere aynı mesajı yayınlamışım, pardon.

Son düzenleme:
Valla bunu yapan evli erkeklere çok kızardım, birde evli olduğunuz halde bunu yapıyorsanız ben kocamdan değilde evli kadınlardan daha çok korkuyorum artık.

Hangi evlilik dört dörtlükki bir boşluktan yararlanıp bunu yapabildiniz ve birlikte olupda eşinizin koynuna girdiniz. Yazacak çok şey varda sadece dua etde Allah seni affetsin...

sok oldum bu yazıyı okurken başka birinden hoşlansan bile kızın için eşine duydugun saygı için bunu yapmaman gerekirdi
hergün kocanın yüzüne nasıl bakabiliyorsun onun ekmeğini yerken utanmıyor musun çok merak ediyorum

yargılamak istemiyorum Allah islah etsin ne diyelim...bunu aşk mış gibi de anlatmayın AŞK MASUMCA YAŞANIR

diğer insanlar gibi ağır eleştirmesemde.. kızı olan minik bi yawrusu olan evli bir kadının böyle seyler yapması hiç etik değil..eşimle aram düzeldi iyiki boşanmamışım diyecek kdarda rahat bi anlatım şaşırtıcı.. türkiyede böyle kadınlarda varmış..

Ahmet Altan'ın bir romanı vardı ''Aldatmak''. Anlattıklarınız bu romanla neredeyse birebir örtüşüyor.

Gerçekçi değilsiniz. Çocuğunuz olduğunu söylüyorsunuz ancak profilinizde, çocuğunuzun olmadığı belirtmişsiniz.

Kimse kimseyi kandırmasın!

Back
X