- 13 Haziran 2015
- 1.300
- 1.833
- 63
- 37
- Konu Sahibi mutlulukHabercisi
Metres olmayı kendine yedirecek misin? Başlarım öyle aşka sevgiye!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kadın diğer bir kadına "altına yatmak" terimini nasıl kullanıyor,aklım almıyor.
uzaktan mı sevıyorsunuzBencillik derken ben ne yaptım ki sadece sewiyorum boşan demiyorum benmle ewlen demiyorum sadece uzaktan sewiyorum bunu paylaşmak istedim sadece insan yanlş kişiyi sewebilir ama hataların bedelini kendi öder bende zaten yaşadıgö mutsuzlıkla ödüyorum kimseye bi zararı yok kendmden başka
Savunduğumu nerden çıkardınız?Yatiyor cunku. Hayirdir evli adamla cinsellik yasayan kadin mi savunuluyor melek hanim?
Uzaktan sevişiyorlarmışuzaktan mı sevıyo
uzaktan mı sevıyorsunuz
hıc bulusmadınız mı
4 yıldır bi ilişki içindeyim cinsellikte var ama o beni seviyor mu emin değilim diyor bende böyle anladımSevisiyoruz yazmamış,adamın haberi bile yok sanırım arkadaş uzaktan platonik seviyor. Orda cinsel derken cinsellik olarak arzuladığını söylemiş en azından ben oyle anladım.
Konular böyle yarım yamalak açılınca,yorumlarda 2'ye bölünüyor4 yıldır bi ilişki içindeyim cinsellikte var ama o beni seviyor mu emin değilim diyor bende böyle anladım![]()
Benim de aklim bu tip kadinlari savunanlari almiyor. Neden acaba?