• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasak aşk

Bencillik derken ben ne yaptım ki sadece sewiyorum boşan demiyorum benmle ewlen demiyorum sadece uzaktan sewiyorum bunu paylaşmak istedim sadece insan yanlş kişiyi sewebilir ama hataların bedelini kendi öder bende zaten yaşadıgö mutsuzlıkla ödüyorum kimseye bi zararı yok kendmden başka
Kullanılan her "w" kalbime bıçak gibi saplanıyor. Ne olur klavye bozuk de :'(

Evli adamların yakasindan düşün be artık yazık günah ya bu nasıl bi sapıklık yuva yılanın yuvası olmaz yaptığın çok çirkin kınıyorum seni

Türk Ceza Kanunu
Hakaret
Madde 125- (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden (...) (1) veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir. (2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.

Ayrıca;

Madde 4- (1) Ceza kanunlarını bilmemek mazeret sayılmaz.

Bu nedenle hepimiz yorumlarımıza dikkat edelim.

Ama bize haksiz BEN BURDA 3 GUNDUR KONU acmamak icin kendimi zor tutuyorum
bardagi tasiran son damlayida gectim acmiyorum
siz sacma sapan sebeplerden sayfa doldurun:KK11:

Umarım bi gün basına gelmez

gelmez gelmez
insan azıcık kafasını kullanarak hareket ederse gelmez.

evli birine aşık oldum uzaktan seviyorum desen kimse sana böyle tepki vermez
ama sen maşallah cinsellik de var, sevgili olmak da var.
bu sence güzel bişey mi?

Umarım bi gün basına gelmez
gören de başına dünyalar yıkılmış sanır.
nooldu ağır hastamısın ,anan baban mı öldü,
işin mi battı,hayatın mı kaydır nedir yani.
dramaya bağlıyorsunuz.
bak canım bile isteye bir kadının haysiyetine yakışmayan bir ilişki içindesin.
bırakmaya da niyetin yok dualar ettiğine göre.
ee bile isteye böyle bir hayat sür yılllarcaa ve sonra da eleştirenlere umarım başına gelmez de.
komik oluyor.
kk nın klasiğidir ama böyle konularda konu sahibi ilk 3 dakika içinde zaten yazar bu cümleyi.
alışkınız bir yerde:))
neyse neyse.
muhtemelen yalnız kalmaktan korkuyorsun adamı kaçırmak istemiyorsun.
nasıl bir psikolojidesin bilmiyorum ama önce niyetini değiştir.
gerisi gelecektir.

suanda takıldıgın adamla evlı oldugunu dusun -

yarın bır gun sen gıbı duyguları olan ve cınsel anlamdada esınle bırseyler paylasan bır kadın dusun -

naparsın ? yolarsın hayatı zından edersın - mahfolursun dımı ?

şimdi yüreğindeki sevgiyi sakince yere bırak - kaldır ellerını semaya en dogru ve hayırlı olan yolu ıste RABBIM den ?

ve o adamla bırlıkte hıc bırseyden haberı olmayan kadının gunahına da gırdıgınız ıcın tövbe et - benden demesi bacım

Dunyada erkek kalmamis gibi evli adama mi asik oldun. Birak bu askin pesini. Ayrica bu konu patlar:kahve::duduk:
yasak bir ilişki içindeyim çok sewiyorum onu
Sevgili değiliz. Beni sewdiğimden emin bile değilim aslında yaklaşık 4 yıldır dewam eden bi durum.günah biliyorum ama elimde değil.
Yinede beni sevsin diye dua ediyorum.böyle bi konuda dua etmek günahmıdır?ewet tabiki günahtır ama insanın elinde değil.siz olsanız ne yapardınız?

Neden sevdiğin bir adamla hayatı beraber yaşamak varken kısıtlı saatlere kendini mahkum ediyorsun ? Gönlünce ailene tanıştırmak varken ,bebek sahibi olmak varken ve bunun gibi bir çok güzelliği yaşarken evli kadınlar sen neden bunu kendine çok görüyorsun ?
Herkes günah vs yazmış ben yazmayacağım .
Bitir bu ilişkiyi ve özgür bir hayatı seç.Kendin için ..

Back
X