- Konu Sahibi selendemircan
-
Evli bir adamla hiçbir şekilde işim olmaz zaten benim. Eşi bilmiyor evet söyleyecekti ama boşandıktan sonra daha doğru olur dedi, beni kandırmıyor her ne kadar aşık olsam da salak değilim.
Çok güzel yazmışsınız bende aynen boyle dusunuyorum bende evlıyım ve boyle kadınları anlamıyorum bır kadın nasıl baska bır kadının bıle bıle uzer anlamıyorum o kadının haberı bıle yok ben o kadıncagıza acıdım uzuldum allah kımseye vermesın ne kadar kotu bıseydır yaÖncelikle tam da benim söylemek istediklerimi dile getirmişsin arkadaşım. Alkışlıyorum seni bu mantıklı açıklamaların için.
Gelelim sana konu sahibi arkadaşım;
Bile bile evli bir adamla birlikteysen kaçarı yok, 3. Kişisin demektir. Aksini iddia edemezsin. Aksi mümkün değil.
Kimse kusura bakmasın da ben evli adamlarla haşır neşir olan kadınlara iyi gözle bakamıyorum.
Ben de evliyim belki de ondandır bilemiyorum.
Saçmalığın dibi yani; neymiş yuvayı yıkan o değilmiş, o evlilik zaten bitmiş de falan filan.
He yani he.. Masumsun sen. Sizinki sihirli bi aşk kutsal bi aşk tövbe tövbe yok öyle birşey! İn şu pembe bulutlardan. Pat diye çakılacaksın yere!
Madem seni "yarım kalmış aşkı" olarak görüyordu, madem özeldin onun için NEDEN EVLENDİ?? kadın istemiş de o da hadi deneyelim demiş palavra. Oyun mu canım bu?
Az akıllı ol yahu.
Öncelikle tam da benim söylemek istediklerimi dile getirmişsin arkadaşım. Alkışlıyorum seni bu mantıklı açıklamaların için.
Gelelim sana konu sahibi arkadaşım;
Bile bile evli bir adamla birlikteysen kaçarı yok, 3. Kişisin demektir. Aksini iddia edemezsin. Aksi mümkün değil.
Kimse kusura bakmasın da ben evli adamlarla haşır neşir olan kadınlara iyi gözle bakamıyorum.
Ben de evliyim belki de ondandır bilemiyorum.
Saçmalığın dibi yani; neymiş yuvayı yıkan o değilmiş, o evlilik zaten bitmiş de falan filan.
He yani he.. Masumsun sen. Sizinki sihirli bi aşk kutsal bi aşk tövbe tövbe yok öyle birşey! İn şu pembe bulutlardan. Pat diye çakılacaksın yere!
Madem seni "yarım kalmış aşkı" olarak görüyordu, madem özeldin onun için NEDEN EVLENDİ?? kadın istemiş de o da hadi deneyelim demiş palavra. Oyun mu canım bu?
Az akıllı ol yahu.
Aylarca aramayip evlendigni duyunca aramis arkadaslar :) evlendigi icin yeniden asik olmus 😂😂
arkadaslar biri bana nolur açıklama yapsın konu başlığı yasak ilişki mi yaşıyorum şeklinde değil mi yanlış mı okuyorum ama bu arkadas ısrarla her cevabında 2.kadın olmadıgını onların zaten bosanacak olduğunu araya kendısının bozmadıgını söyluyor kendınden emin bir tavırla tama madem eminsin konunun başlığı neden? sen eminsin yasak ilişki yaşamadığından verdiğin cevapları oku .. bize sordugun bır soru varsa cevap verelim biz
Çok güzel yazmışsınız bende aynen boyle dusunuyorum bende evlıyım ve boyle kadınları anlamıyorum bır kadın nasıl baska bır kadının bıle bıle uzer anlamıyorum o kadının haberı bıle yok ben o kadıncagıza acıdım uzuldum allah kımseye vermesın ne kadar kotu bıseydır ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben kendi argümanlarımı dile getiriyorum size karşı, öyle düşünmüyorum bakın böyle böyle diyorum. bir de okuduysanız kadın boşanmak istemiyor mu instagram hesabına hala düğün fotograf yüklüyor daha yeni dedim bunu da sordum
sen bu adamla evlenmek ister misin bugunn gelse evlenır mıydın
Bakın ben küçüklüğümde babam ve babamın sevgililierinden çok çektim, başkasına asla böyle bir şey yaşatmam buna vicdanım el vermez zaten. Hayatta en nefret ettiğim şey evli insanlara iş atan kadınlardır. Ama bu başka biliyorum içim rahat o yüzden. 3. kişi değilim çünkü onlar artık cift falan değil, bitmiş her şey, evleri ayrı, boşanıyorlar, o kadar sene denemişler olmamış, anlaşamıyorlar, ben burda dahil değilim ki benim yüzümden olmadı ki bu olaylar, yalnızca hukuki sürecten dolayı böyle zor bir durumdayız.
neden evlendi olayını çok düşündüm çok sordum ama bir kadın ona hayatımı mahvettin diyor geçmişleri var en azından evlenip denemesi gerektiğini vicdanını öyle rahatlatacağını düşünüyordu, vicdanı onun için çok önemli hayattaki en önemsediği şey onuru. ben de diyorum iyi ki evlenmişsin aklında kalacaktı pişman olacaktın diye en azından deneyip görmüş oldu[/QUOTE
arkadasım içim rahat diyosun ..yalnızca hukukı surecten dolayı zor durumdayız dıosun başlığın yasak ilişkimi seklınde ya sende sorun var ya da bende ... bırde ıyıkı evlenmıssın deneyıp gördun demıssın yanı yuh sana artık ya çocuk oyuncağı bu resmen sen adamı fişekliyorsun ayrılsın diye
Ben genel olarak evlenmek istemeyen bir insanım zaten o yüzden istemezdim hem o uzun bir ilişkiden cıktı zaten ama ilerde evlenirim olabilir zaman ne gösterir bilinmez ama tek bildiğim hayatımda her zaman her anımda yanımda olmasını istiyorum
hayatının her anında olsun ıstıyorsun ama suan evlenmek ıstemezdın.... ironi var burda.. sen gel dön bu yoldan
Çok onurluymuş gerçekten. ..
Ben başka bir hemcinsimi üzmem öyle bir kadın değilim, sevgilim söyle dedim zaten, o da gerek yok zaten bitti gitti dedi
Ben genel olarak evlenmek istemeyen bir insanım zaten o yüzden istemezdim hem o uzun bir ilişkiden cıktı zaten ama ilerde evlenirim olabilir zaman ne gösterir bilinmez ama tek bildiğim hayatımda her zaman her anımda yanımda olmasını istiyorum
hayatının her anında olsun ıstıyorsun ama suan evlenmek ıstemezdın.... ironi var burda.. sen gel dön bu yoldan
hayır evlilik şart değil onu demek istiyorum tabii ki evlenirim de nede evlenmeyeyim. ben çok seviyorum çok aşığım her zaman yanındayım onun ben eminim kendimden yoksa bu zor duruma bile nasıl katlanabilirdim ki
Nasıl bitmiş gitmiş hala evliler ve eminim bosanmıycaklar bak ve gor eger cesaretin varsa sen gitte kadınla konus evlı adama sevgılım sevgılım deyıp duruyosun ama o kadıncagız haberı bıle yok oyle olsaydı bu kadın evlılık fotosu koymazsı cok bellı bır yakan ve sende bılıyısun ama ınanmak ıstemıyosun hadı boyle bısey yaptın bıraz arastırmazmı ınsan ya adamın lafıyla hareket edıyosun o adam o kadını secmıs evkenmıs sonrada yenı heyecan yasamak ıcın senı aramıs senle olesıne konusuyı bak bıkac ay sınra bu dedıklerım bır bır cıkınca buraya yıne yazabılcekmısun kandırıldım dıye gıt ve arastır bu işi bıtır yuva yıkma
hayır evlilik şart değil onu demek istiyorum tabii ki evlenirim de nede evlenmeyeyim. ben çok seviyorum çok aşığım her zaman yanındayım onun ben eminim kendimden yoksa bu zor duruma bile nasıl katlanabilirdim ki
tamam ozaman mevzu kapanmıştır bence daha diyecek bırsey bulamıyorum ben at gözluguyle bakmıyorum gayet okumuş her yerden bakabılen vicdanlı bır ınsanım eğer sen bunları sadece zıhnınde kalbınde yaşasam yadırgamazdım ınsan evlı bır adama kadına aşık olabılır cok normal ama faliyete ge-çe-mezzzzz ...cunku falıyete gectıgı anda mesul olur dusundugunden değl yaptığından mesul olur.. bazen orf ve adetlerın hukukun yazılı kuralları olmasını ve maddi müeyyıdesi olmasını diliyorum
yuva yıkmak istemem zaten öyleyse de aradan çekilirim sorun değil ama öyle değil işte sevgilim emin kendinden benimle bir heves birliklte olmadığını da biliyorum ama kadına boşanmak istiyorum askerde düşünmeme gerek yok demesine rağmen kadın da ona benim için ölüsün zaten demesine rağmen hala neden evlilik fotoları paylaşıyor kadın vazgeçti ve geri kazanmaya calışıyor sevgilimin de haberi yok o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?