Yasak ilişki mi yaşıyorum?

herkesin yargı kıstasları farklı onun içi rahat hiçbir zaman bir kadını aldatmadım biriyleyken birlikte olmadım diyor ki inanıyorum öyle olduguna dediğim gibi hukuki süreç yüzünden bu durumdayız

Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Adam hem evli hem sevgilisi var hemde kimseyi aldatmadim diyor sizde inaniyorsunuz. Bu durumda bizim tek yapmamiz gereken sey Allah sizin ve SEVGILINIZ gibi biriyle karsilastirmasin diye dua etmek. Birde tabi o kadinin da boyle igrenc bir iliskiden en az zararla kuttulmasini dilemek.

tipik bir erkek değil inanıyorum çünkü ona insan sevdiği insana inanır, güvenir, ben neden muhatap olayım ki kadınla kadın kendi kafasınca evliliğini kurtarmak istiyor demek ki o yüzden fotograf yüklüyor sevgilimin haberi bile yok

hiçbir konuyla burddakı bukadar uzun uzun ugrasmadım kesın ve net kararım siz ne dediğinizi bile bilmiyorsunuz.hakkınızda hayırlısı

Yahu bak adamın bunları kadına soyledıgını ne bılıyosun bunkar adamın anlattıkları sadece herkes burdakı herkes anladı sen anlamıyısun sana yardumcı olmaya calısıyı herkes bu anla arastır bu kadın nerde oturuyo esıyje yasadıgı evde oturuyo muhakkak bu kadını bu adamı arastır o zaman bızım ne demek ıstedımızı anlıycaksın nasıl guvenıyosun bu kadar hersey cok acık ben bekar olsam varya bole yası benden bıraz buyuk bı erkekle tanıssam hemen nufus cuzdanına bı bakardım once arastırırdım sen kendını dusunuyosun okadının yerıne koy kendını o kadın hıc bısey bılnıyo bosanmıycaklar olan sana olcak hıc bır erkek bole bı sebepten bosanmaz erkekler karısını oyle kolay kolay bosamaz buny burda evlı olan butun hanımlar bılır erkekler nolursa olsun karısına doner cok buyuk bısebp yokken bosanmazlar emın ol bu ıs benım dedıgım gıbı cıkacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz sabaha kadar telefondayız sabah ben uyandırıyorum onu alışverişte yemek yerken falan hep birlikeyiz kadınla birlikte olsa zaten anlamaz mıyım kadın izin verir mi? kadın aramaz mı dönmez mi sevgilim de? Ben zaten daha onu ilk aradığımda kötüydü avukatlarla görüşüyorum diyordu benim alakam yokken ki gerçekten yok.

ki arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum, kadın benim evlenmem hemen de hamile kalmam gerekiyor demiş sevgilime, yani kadın da arayış içerisinde zaten.

ne yani sen 8 sene once sevgiliyken 13yasindaydin yani oylemi enteresan:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar kadın evli olduğu adama benim evlenmem lazım hamile kalmam lazım haberin olsun diyor boşanacaklarını konuşurlarken falan, yani bu kadın da arayış içinde rahat rahat bunu söylüyor da?

Soruna cvp veriyorum evet yasak iliski yasiyorsun.
Kadin da kendi kafasinda evliligini kurtarmak istiyor da ne demek ya, ne ictiniz siz. Siz yasak askinizi ove ove bitiremeyin, kadinda 8 senelik kocasini elleriyle size teslim etsin. Oh ne ala memleket. Ben eminim bu durumun farkinda ve kocasini elde tutmak icin elinden ne geliyorsa yapacak. Yapsin da zaten. Yuva kolay mi kuruluyor, kac senesini vermis adama.

Ya arkadaşlar kadın adama boşanacaklarını konuştuklarında benim hamile kalmam lazım evlenmem lazım hemen haberin olsun falan demiş yani bunu rahat rahat söyleyen arayış içinde olan bir kadın da var unutmayalım

Ah ah senin gibi anlamak istemeyenler olduktan sonra evlilikler daha çooook bozulur.
Ben tahmin edeyim sen bu adamla Facebook ta tanıştın ilk sonra çok kendini yakın hissettin sanki ruh ikiziymiş gibi.adamın seninle konuştuğu tlf hattı farklı. Normal de kullandığı numarayı bilmiyorsun. Onun yaşadığı şehre hiç gitmedin. Sadece 2 yıl görüşme sürecinde en fazla 2 defa seni görmeye geldi. Geri kalan bütün ilişkiniz sanal. Ailesini arkadaşlarınıda bizzat tanımadın. Cinsellik yaşamadığın için kendini sütten çıkmış ak kaşık zannediyorsun.
Bunları geç aklından çıkar. Aç gözlerini evlilik kadar kutsal bişeyden bahsediyoruz sen zaten boşanacaklar diye uçuyorsun. Üzgünüm ama 3. Şahıssın be bu ilişki baştan sona yasak ve komik.

Katılıyorum
He bide toz kondurmuyo deli oldum ya aldatmak sadece yatıp kalkmak görüyorlar. Allahım sen akıl fikir ber

Konunu esime anlattim, diyo ki askerligini yalniz gecirmeme plani yapiyo o.
Daha ne diyim yani, al sana erkek bakis acisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…