Yasak iliskiden hamile kalan kadin

Iffetsiz kadınmış kadın iffetsiz oluyor akrabanız ne oluyor afedersiniz ben yazardım ne olduğunu da sizin yüzünüzden ceza yiyemem

Bide çocuğu kabul etmeyecekmiş hemde seve seve kabul edecek anladiniz siz onu

Kadın namussuz oluyor ama adam karısından çocuğundan ayrılmak istemiyor ah canım haberi de yok çocuktan ne kadar masum adam birde çocuğu reddedecek hiç birşey olmamış gibi hayatına devam edecek

İffetli akraba niz ve iffetli konu sahibesi nolur iffetli nasıl olunur bizede öğretin zira siz cokk iffetli siniz . Biz kör cuhelalar a aciyin sizin akrabanız a biz nasıl ifetsiz dedik . Çuk cuk cuk . Alındı cevap vermiyor bayan ifetli akarabalar . Sctigimin ifetlileri .yazdıkça yazasim geliyor ya elime verecekler böylelerini ..

Babalık davası acablyor mecbur kabul edecek oyle bi yasa var müğe anlıdan ogrenmıştım bende

Dna sonucuna göre akrabanızın çocuğu çıkarsa kabul etmeme gibi bir durum söz konusu değil. Paşa paşa nüfusuna geçirecek. Geçmişte hatırlarsanız şarkıcı Emrahın da gayrı meşru bir çocuğu vardı. Çocuğu nüfusuna almak istemedi ve çok direndi. Dna sonucu onun çocuğu olduğunu gösterince mecburen nüfusuna geçirdi. Bu durumda akrabanız da iffetsiz, eşi bu durumu biliyor ve hala o adamla evli kalmak istiyorsa o da iffetsiz.

Yakın erkk akrabanz iffetlide kadın iffetsz mi tek başınamı yapmış kadın ki adamın haberi yok sarhoştu hatrlamıyorum der ckarm diye düşünmesin dogum gerçektir cocuk var ortada yazık bence ..aldatrkenn iyi şimdide karısı değeremi binmiş bence siz gidp karsına anlatın olayıda kadın saf saf kocam beni seviyr snmasın

Bnde öyle düşündümm burda cogu başkası gibi acıyor eleştri kabul etmemek içinn

Şimdi ben burda adamın (adam demeye bin şahit lazim) karisini aldatmasinami sovuyim, metresinden cocuk yaomasina mi söveyim yoksa cocugu yaptin birde kabul etmemek icin yol aramasina mi soveyim... allah ıslah etsin dicek birseyim yok yoksa bam yerim gerekte yok.

Bence en buyuk ıffetsız adam .Bu adam senin kocişin mi ?Adam demıcem ona .Senin koca egerkı kadınla ılıskıye gırdıyse hem adam hem kadın evlıyse 2 side tencere kapak .Ama dedıgım gıbı kadın gayet dogurabılır .İnşallah kadın evlı deıldır .

Aklıma geçen gün magazine düşen bir olay geldi güya adamı arabada bayıltıp spermlerini çalmış bir manken ve öyle hamile kalmış adamın eşinin anlattı tam olarak bu
Hani adamın eşi mutluluk pozları veriyor. Adam bir orada bir burada aynı kişiden bahsediyoruz sanırım. 2. Çocuğu hatta. Tesadüfen ekşidemdenk geldiğüm bir konu.
Konu sahibinin yaşanmışlıklarında bir bebeğe bir de bebeğin babası olmayan baba.

Bayıltıp sperm nasıl calınıo?

Sonradan açılan üst üste konulara bakınca birilerinin profesyonelce toplumun nabzını ölçmek için, oturup saçma sapan konu açıldığını düşünüyorum. Son zamanlarda taciz ve öldürülen kadınların da evli erkeklerle ilişkisi olduğunu öne çıkarıp, canice öldürüldüğünü, ruh hastası katillerin savunmada klasik “ başkaları ile mesajlaştığını gördüm, cinnet geçirdim” ifadelerini görünce...
Toplumun birbirine girmesini ısrarla isteyen, şeriat isteyen bir zihniyet. Nasıl şiddet doğallaştırılır, kabul ettirilir, normalleştirilir? Nasıl bir canın öldürülmesi haklı gösterilebilir? Sürekli kadın namussuzdur. İffet kadının iki bacağı arasından sorulur. Değil mi?

Bu hikayede gerçekse iki tarafında beraber olduğu kişilere saygıları ve çocuğa saygıları yok. Ama en azından kadın bu durumu kabullenmiş ve çocuğuna sahip çıkmış. Namussa hiç kimsenin birbiri hakkında ileri geri konuşma hakkı yok. Ama namussuzluksa iki taraf da aynı. Gözü dışarda ise neden evli?

Yasa ,çocuk senin ama kabul etmesende olur ,demez tabi ki...o çocuk babanın nüfusuna kaydedilir ve her ihtiyacı karşılanır
Aklima bir haber geldi.yıllar önce kadın evli ama sevgilisi var.kadın hamile kalıyor ve ikiz doğuruyor.baba da şüpheleniyor.çocuklardan birisini başkasına benzetiyor.dna testi yaptiriyor. Çocuklardan biri onun diğeri de öteki adamın çıkıyor
Bu kadın da baba kim bilmiyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…