Nasıl?
Her ikiside iğrenç
Babalık davası acablyor mecbur kabul edecek oyle bi yasa var müğe anlıdan ogrenmıştım bendeYakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Yakın erkk akrabanz iffetlide kadın iffetsz mi tek başınamı yapmış kadın ki adamın haberi yok sarhoştu hatrlamıyorum der ckarm diye düşünmesin dogum gerçektir cocuk var ortada yazık bence ..aldatrkenn iyi şimdide karısı değeremi binmiş bence siz gidp karsına anlatın olayıda kadın saf saf kocam beni seviyr snmasınYakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Bnde öyle düşündümm burda cogu başkası gibi acıyor eleştri kabul etmemek içinnNeresine üzülüyorsanız tam olarak adam pipisinin keyfini sürmüş iş ciddiye binince de paçası tutuşmuş, siz kafasız kadın akrabalara da üzülmek mi düşüyor
Bana bak kız bu kadar üzüldüğüne göre sen adamın karısı mısın doğru söyle bak
Bu kadın eşinizin sevgilisimi ?
Bizede atsana o konuyu burda bizimi kandırıoBu çok akıllı adamın akrabası konu sahibi başka yere konu açmış
Şimdi ben burda adamın (adam demeye bin şahit lazimYakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Hani adamın eşi mutluluk pozları veriyor. Adam bir orada bir buradaAklıma geçen gün magazine düşen bir olay geldi güya adamı arabada bayıltıp spermlerini çalmış bir manken ve öyle hamile kalmış adamın eşinin anlattı tam olarak bu
Yok bence eşiii !!! Kadın niye ıffetsız olsun adamın yapmadıgını yapıoOlabilir tabi. Veya abisi halti yiyen
Bayıltıp sperm nasıl calınıo?Hani adamın eşi mutluluk pozları veriyor. Adam bir orada bir buradaaynı kişiden bahsediyoruz sanırım. 2. Çocuğu hatta. Tesadüfen ekşidemdenk geldiğüm bir konu.
Konu sahibinin yaşanmışlıklarında bir bebeğe bir de bebeğin babası olmayan baba.
Bir yaşıma daha girdimBayıltıp sperm nasıl calınıo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?