Yasak iliskiden hamile kalan kadin

Yani büyük ihtimalle bu cocuk konu sahibinin cocugunun ya kardesi olacak, yada kuzeni. Normalde böyle skandallar önce en yakin ailenin icinde konusulur. Adamin esinin haberi yok daha anladigim kadariyla.
Kocası olma ihtimali bile bana nedense uzak gelmedi

Facede gördüm öyle bir tiktok videosu... Yaa aklımı kaçıracağım koca koca adamlar, kadınlar böyle videolar çekiyorken biz çocuklarımızı nasıl geleceğe hazırlayacağız. Resmen midem bulanıyor. Çocuğum da tutturmuş yutubbır olacağım. Tabii ki hayır. Off.

Aklıma geçen gün magazine düşen bir olay geldi güya adamı arabada bayıltıp spermlerini çalmış bir manken ve öyle hamile kalmış adamın eşinin anlattı tam olarak bu
Benim okuduğum versiyonda Galata köprüsünden geçerken biri kafasına vurup bayıltmış ve o şekilde almışlar spermlerini Adam kendi instagram hesabından böyle yazmıştı

Kadindan daha beter sözleri hakediyor erkek. Ne demek kabul etmeyecek onu yaparken dusunecekti. Kadin tecavz etmis gibi tavir takınmışsınız. Ikiside birbirinden beter. Olan evdeki kadina olmuş

Kabul etmeyecek dediği kişi belki kadının kocasıdır, çok karışık yazmış.

Benim anladigim diger kadinin esi dna testi istiyormus ve cocugu ret eder haliyle onun degilse. Serefsiz erkek akrabasi adam bunu yapmasa cünkü o cocugu seve seve adamin nüfüsunda birakir. Ne talihsiz cocuklar var Allahim ya

Benim anladığım yasak iliski yasayan 2 kisi var.
Kadin hamile kalmis iliskiye girdiginin adina kimlik cikartmis cocuga. Simdi iliskiye girdigi adam karimi seviyorum çocuğu kabul etmem diyecekmis. Ben boyle anladim. Diger iliskiye girilen kadinin kocası konuda yer almiyor gibi ama bilemedim

Böyle saçma sapan konuları, işinize geldiği gibi yazıp neden sinirlerimizi bozuyorsunuz yahu.

Böyle akrabam olsa derdine falan düşmem ne hali varsa görsün, konu açmaya tenezzül etmez insan.

Ben de aynı şekilde düşündüm bir insan neden akrabasıyla ilgili böyle bir konu açar yani ortada doğru düzgün soru da yok sadece dedikodu için yazılan bir konu. Açıp gitmiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…