Bayıltıp sperm nasıl calınıo?
aBayıltıp sperm nasıl calınıo?
Parası vardır kesina
Çalınmıyor tabii ki, adamın 2. Bebişi... Adam bir orada bir burada. Paylaşılamayan adam. Nesine vuruldularsa, parası olabilir. Aynı kişiden bahsediyorsak tabiiAdamın karısına şaşıyorum rum daha çok. Nasıl hala aynı evde mutluluk pozları veriyorlar.
kadın tecavüz etmiştir.Burayi acikcasi ben de anlayamadim, cocuk yapilirken adamin nasil haberi olmayabilir ki
Kafaların cahilliğine bak insanın okurken midesi bulanıyor, kabul etmeyecekmıs ya hani ıffetsiz adam cocugu onunsa bile??? Mahkeme de ona " ha ok tmm o zmn.s.s.s" demeyecek tabiki de. Herkes ektiğini bıcecek.Evet zatem cok sevdigimiz bir ablamiz bizde cok uzuluyoruz duruma kadin da adam da iffetsiz rezalet is mahkemeye varirsa kabul etmiyekmis
Ünlü bir Müge anlı sözünü söylemek istiyorum adam da sanki Brad Pitt mişAltından herhal adamın şeysi. Değerli ki kadın illa bunu üreteceğim diyerek içkisine ilaç koyup adama tecavüz etmiş. Oysaki adam kafasını kaldırıp yanından geçene bakmazmış....
Bunlar ortalığı karıştırmak için yazılan konular. Sosyal medyada bir sürü tiktok videoları dolaşıyor. Kadının kocasıyla canlı yayında ekranına başka erkekten mesaj düşüyor, erkeğin ekranına başka kadından mesaj geliyor ve alta otomatik hesaplar öldürürüm, kadını yaşatmam vs diye hesaplar yazıyor. Öldürülen kadınların hep haberlerde şuh pozları var. Bir kaçının mazlum resimleri var.
Kendi aklınızı kullanarak bu soruyu cevaplayamiyor musunuz ? Hayirsa sizin durumunuz da vahim. Hanfendi iffetsiz erkek akrabanız kedi köpek mi ki uretip sokağa bırakıp gitsin. Hayret birşey.Evet zatem cok sevdigimiz bir ablamiz bizde cok uzuluyoruz duruma kadin da adam da iffetsiz rezalet is mahkemeye varirsa kabul etmiyekmis
Yakin erkek bir akrabam yasak iliskiden hamile birakmis esiyle asla ayrilmak istemiyor ,cocuk dogmus ve iffetsiz kadin cocugu kocasinin uzerine yazdirmis adam dna testine gidecek ve ciksa bile kabul etmiyecek cunku adamin haberi yok bu durumdan ,cocugu yasa karsisinda kabul etmeme hakki varmi
Bence de çok isabetli . Ama bir düzeltme daha ben yapmak isterim. Başlık şöyle olmalı :Bir de başlık bence “Karısını aldatıp başka kadını hamile bırakan şerefsiz adam” olmalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?