Yasak ilişkiden hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

meryemaktay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
10
-15
1
29
Merhaba herkese 28 yaşındayım evli adamdan hamile kaldım adam istemedi terk etti kürtaj istemiyorum zaten en büyük günahım evli adamla ilşki yaşamam ilk hamileliğim biraz zor geçiyor 7 haftalık.Çalışmıyorum ve ailem burda değil babalık davası açmak istemiyorum adam zaten istemiyor bizi acaba doğacak bebeğe haksızlık ediyormuyum bu şartlarda doğması aynı duruma düşenler varsa yazsın lütfen

Doğacak çocuğa yazık, belki de doğmak istemezdi hiç...

Kadınlar şunu anlamıyor mu adam kaç yıllık karısına hayat arkadaşına ihanet ediyor da sizi mi el üstünde tutacak? Çalışmıyorsanız geçiminizi nasıl sağlayacaksınız? Bebek bakmak öyle hayaller gibi değil malesef. Bir paket bez ne kadar? Çoğu insan evliyken eş ve anne desteği ile zor bakıyor bebek bakması kolay mı ? Hayaller aleminde yaşamayın ya . Konunun fake olduğunu düşünüyorum

Bu da bence yeni trollerden..

Umarım doğru değildir. Böylesine hassas konuların sırf goygoy niyetiyle dillere plesenk edilmesine anlam veremiyorum. Eğer doğru değilse gerçekten ne kadar vebal aldığınızı hayal bile edemezsiniz. Orda 1-2 saat linç edilip zaman geçireceksiniz diye kullandığınız konu çoğu kişinin hayallerini süsleyen, maddi manevi herşeylerini ortaya koydukları bir konu. Allahım akıl fikir versin.

Evli adamların altına yatana kadar aklın neredeydi? Çocuğun soy bağını değiştirmeye hakkın yok yedin bı bok bundan sonra gereğini yap o cucugun babasını tanımaya hakkı var.

Neden bekar adam yok muydu?
Hic böyle bir laf söyleyeceğimi düşünmezdim ama maalesef ki aldırın diyeceğim çocuğa yazık

Yoo ne haksızlığı. Çok güzel bir hayat onu bekliyor ve bunun mimarı da siz olacaksınız

Bu adamin 3 çocuğu var di mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…