- 2 Temmuz 2023
- 10
- -15
- 1
- 29
- Konu Sahibi meryemaktay
-
Doğacak çocuğa yazık, belki de doğmak istemezdi hiç...Merhaba herkese 28 yaşındayım evli adamdan hamile kaldım adam istemedi terk etti kürtaj istemiyorum zaten en büyük günahım evli adamla ilşki yaşamamilk hamileliğim biraz zor geçiyor 7 haftalık.Çalışmıyorum ve ailem burda değil babalık davası açmak istemiyorum adam zaten istemiyor bizi acaba doğacak bebeğe haksızlık ediyormuyum bu şartlarda doğması aynı duruma düşenler varsa yazsın lütfen
Kadınlar şunu anlamıyor mu adam kaç yıllık karısına hayat arkadaşına ihanet ediyor da sizi mi el üstünde tutacak? Çalışmıyorsanız geçiminizi nasıl sağlayacaksınız? Bebek bakmak öyle hayaller gibi değil malesef. Bir paket bez ne kadar? Çoğu insan evliyken eş ve anne desteği ile zor bakıyor bebek bakması kolay mı ? Hayaller aleminde yaşamayın ya . Konunun fake olduğunu düşünüyorumMerhaba herkese 28 yaşındayım evli adamdan hamile kaldım adam istemedi terk etti kürtaj istemiyorum zaten en büyük günahım evli adamla ilşki yaşamamilk hamileliğim biraz zor geçiyor 7 haftalık.Çalışmıyorum ve ailem burda değil babalık davası açmak istemiyorum adam zaten istemiyor bizi acaba doğacak bebeğe haksızlık ediyormuyum bu şartlarda doğması aynı duruma düşenler varsa yazsın lütfen
Bu da bence yeni trollerden..Merhaba herkese 28 yaşındayım evli adamdan hamile kaldım adam istemedi terk etti kürtaj istemiyorum zaten en büyük günahım evli adamla ilşki yaşamamilk hamileliğim biraz zor geçiyor 7 haftalık.Çalışmıyorum ve ailem burda değil babalık davası açmak istemiyorum adam zaten istemiyor bizi acaba doğacak bebeğe haksızlık ediyormuyum bu şartlarda doğması aynı duruma düşenler varsa yazsın lütfen
Merhaba herkese 28 yaşındayım evli adamdan hamile kaldım adam istemedi terk etti kürtaj istemiyorum zaten en büyük günahım evli adamla ilşki yaşamamilk hamileliğim biraz zor geçiyor 7 haftalık.Çalışmıyorum ve ailem burda değil babalık davası açmak istemiyorum adam zaten istemiyor bizi acaba doğacak bebeğe haksızlık ediyormuyum bu şartlarda doğması aynı duruma düşenler varsa yazsın lütfen
Evli adamların altına yatana kadar aklın neredeydi? Çocuğun soy bağını değiştirmeye hakkın yok yedin bı bok bundan sonra gereğini yap o cucugun babasını tanımaya hakkı var.Merhaba herkese 28 yaşındayım evli adamdan hamile kaldım adam istemedi terk etti kürtaj istemiyorum zaten en büyük günahım evli adamla ilşki yaşamamilk hamileliğim biraz zor geçiyor 7 haftalık.Çalışmıyorum ve ailem burda değil babalık davası açmak istemiyorum adam zaten istemiyor bizi acaba doğacak bebeğe haksızlık ediyormuyum bu şartlarda doğması aynı duruma düşenler varsa yazsın lütfen
Neden gerçek olmasın ki o kadar çok şerefsiz erkekler varken herşey mümkünGerçekçi gelmedi nedenseee
Neden gerçek olmasın ki o kadar çok şerefsiz erkekler varken herşey müm
Yoo ne haksızlığı. Çok güzel bir hayat onu bekliyor ve bunun mimarı da siz olacaksınızMerhaba herkese 28 yaşındayım evli adamdan hamile kaldım adam istemedi terk etti kürtaj istemiyorum zaten en büyük günahım evli adamla ilşki yaşamamilk hamileliğim biraz zor geçiyor 7 haftalık.Çalışmıyorum ve ailem burda değil babalık davası açmak istemiyorum adam zaten istemiyor bizi acaba doğacak bebeğe haksızlık ediyormuyum bu şartlarda doğması aynı duruma düşenler varsa yazsın lütfen
FabrikatörtörEn sevdigim konu hxhxhx babasi milyardortör mü seninkinin de?
Bu adamin 3 çocuğu var di miMerhaba herkese 28 yaşındayım evli adamdan hamile kaldım adam istemedi terk etti kürtaj istemiyorum zaten en büyük günahım evli adamla ilşki yaşamamilk hamileliğim biraz zor geçiyor 7 haftalık.Çalışmıyorum ve ailem burda değil babalık davası açmak istemiyorum adam zaten istemiyor bizi acaba doğacak bebeğe haksızlık ediyormuyum bu şartlarda doğması aynı duruma düşenler varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?