Yasak ilişkiden hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah var büyük konuşanların başına gelir kadın kadına duşman ahlak bekçileri amk Allah size vicdan versin
Sen başka bir kadının kocasıyla birlikte olurken neydin tam olarak, kadın dostu mu?
Kadın düşmanı olanlar sizin gibi metreler asıl.
Gelmiş burada ahkam kesiyorsunuz olmayan ahlakınizla.

Evet, o bez parasi diyen uye benim. Konuyu acan fake degilse, basina geleceklerin fragmani olsun diye ilk 6 ay uzerinden konuştum ki belki idrak eder.

Zaten en masrafsiz donemi ilk 6 ay bu miniklerin.

Ne saçmalıyorsun sen aklı başında dürüst kadınların başına gelmez. Böyle öfkelendiğine göre sen de belki bir haltlar yemişsin
Halt yemiş iste hemde büyük bir halt konuyu okumadınız mi evli adamdan hamile bundan öte halt mi olur

Bide ağzına Allah adını alıp kadın düşmanı diyor

Başka kadının yuvasını yikacak kalkmış küfür edip beddua ediyor

Bunun gibiler arsız oluyor maalesef ama tek suçlu konu sahibi değil herifte her kuyruk sallayanın peşinden gidiyor belli

Ben sadece bir şey sorup gidiyorum:
Ailen olsa doğur mu derdi?

Hepsinin farkındayım ama bebeğin kalbini duydum aldırmak istemiyorum o psikolojiyi kaldırmak zor olacak zaten öteki tarafın duymasını yuva bozulmasını istemem kimseyi rahatsiz etmiyorum da talep et etmiyorum kimse hiç bir kadın çocuğu babasız büyümesini istemez ama o annelik duygusu sardı beni yaptığım zinayı doğru bulmuyorum bulamayacağımda babası denen adama zaten göstermek istemiyorum öldürmeye kalktı bebeği ! Ama çocuğu Doğurmak istiyorum aldırırsam Allah bana bidaha çocuk nAsip edermi yuvası bozulmasın diye sesim çıkmaz

Yuvası bozulsun diye mercimeği fırına vermişsin ama sen bilirsin canım ya.

Önce adamla seviş sonra da yuva bozulmasın de. Ne ikiyüzlüsünüz siz ya. Kendinizi kandırın anca.

Çocuk bu şartlarda dünyaya gelmeyi başarırsa, sonrası için planınız var mı?
Babalık istemiyorum demişsiniz. Ailenize söylemediniz, çalışmıyorsunuz da.
Gelir kapısı nedir?
Muhtemelen çocuğun babası size tomarla para verdi yakasını kurtarmak için ama öyle bile olsa hazıra dağ dayanmaz.
Ne yapacaksınız bu zavallı bebeği?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…