- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
- Konu Sahibi meryemaktay
-
Biz nikahlı kocamızdan hamile kalmak için yıllardır düşünüyoruz bunlar elin kocasından lönk diye hamile kalıyor çok şaşkınımEvli heriflere sakız gibi yapışıp hamile kalmaya ne meraklısınız, aynı durumda asla olmayan biri olarak şahsi fikrim aldırın; o çocuğa iyi bir hayat sunacak bir ortamınız, imkânınız ve sıfatınız yok.
Saf oluyollaa acuk nxjxjxjBöyle konular niye hep ad+soyad kombinli konu sahipleri tarafından açılıyor ya
Kesin yanlışlıkla(!) olmuştur. Bunca yıllık seks hayatım var bir kere bile tedbiri elden bırakmadığım için hamile kalmadım, hayret bir şey.Biz nikahlı kocamızdan hamile kalmak için yıllardır düşünüyoruz bunlar elin kocasından lönk diye hamile kalıyor çok şaşkınım
Burada bir üye var böyle evlilik dışı çocukları sahiplenmeye çalışıyor. Birazdan gelir doğur bana ver bebeği diyeCocugun babasini tanimaya hakki var demis ya. Tanisma tek tarafli olmuyo ki. Adam istemiyorum dedikten sonra en fazla alacagi ayda 1000 lira para olur
Değil mi amaSaf oluyollaa acuk nxjxjxj
Muskayla korunuyorlar galiba başka açıklaması yokKesin yanlışlıkla(!) olmuştur. Bunca yıllık seks hayatım var bir kere bile tedbiri elden bırakmadığım için hamile kalmadım, hayret bir şey.
Saf lar çabuk hamile kalıyorSaf oluyollaa acuk nxjxjxj
Benimse doğum kontrol hapı, prezervatif üstüne bir de üç harfli market poşetleri sarmadığım kalıyor. Kaza kurşunu yemeye imkân bırakmıyordum.Muskayla korunuyorlar galiba başka açıklaması yok
Ben de konuyu okur okumaz o üyeyi düşündüm.Burada bir üye var böyle evlilik dışı çocukları sahiplenmeye çalışıyor. Birazdan gelir doğur bana ver bebeği diye
Niye normal yoldan evlat edinmiyo?Burada bir üye var böyle evlilik dışı çocukları sahiplenmeye çalışıyor. Birazdan gelir doğur bana ver bebeği diye
Cünkü hamileligin lönk diye olani makbüldür. Bi de tam bosanmaya karar verdiginde lönk diye hamile kalanlar var.Biz nikahlı kocamızdan hamile kalmak için yıllardır düşünüyoruz bunlar elin kocasından lönk diye hamile kalıyor çok şaşkınım
Bu da normalmiş. Alan razı veren razı dedi. Özellikle kız çocuğu arıyorNiye normal yoldan evlat edinmiyo?
Bi baktım ne göreyim aaaa hamileymişim.Cünkü hamileligin lönk diye olani makbüldür. Bi de tam bosanmaya karar verdiginde lönk diye hamile kalanlar var.
Çok korkunç değil mi? Resmen akbaba gibi. Yardım ediyormuş güyaBen de konuyu okur okumaz o üyeyi düşündüm.
Niye versinler ki? Belki organ mafyasisin. Allah allah ne sacmaBu da normalmiş. Alan razı veren razı dedi. Özellikle kız çocuğu arıyor
Fabrikatörtör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?