Yasak ilişkiden hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz nikahlı kocamızdan hamile kalmak için yıllardır düşünüyoruz bunlar elin kocasından lönk diye hamile kalıyor çok şaşkınım

Konuya tek yorumum bebeği aldır ya da aldırma diye kimseden akıl alma.
Düşün ve kendin karar ver

Biz nikahlı kocamızdan hamile kalmak için yıllardır düşünüyoruz bunlar elin kocasından lönk diye hamile kalıyor çok şaşkınım
Kesin yanlışlıkla(!) olmuştur. Bunca yıllık seks hayatım var bir kere bile tedbiri elden bırakmadığım için hamile kalmadım, hayret bir şey.

Cocugun babasini tanimaya hakki var demis ya. Tanisma tek tarafli olmuyo ki. Adam istemiyorum dedikten sonra en fazla alacagi ayda 1000 lira para olur
Burada bir üye var böyle evlilik dışı çocukları sahiplenmeye çalışıyor. Birazdan gelir doğur bana ver bebeği diye

Bez mama parası denilmiş ama hastane si giyeceği eğitimi de var yardım edecek olmayınca çalışamazsınız da hadi çalıştın bakıcıya gider kazandığın.......korunmayı bilmeyen beceremeyen ilişki yaşamamalı

Muskayla korunuyorlar galiba başka açıklaması yok
Benimse doğum kontrol hapı, prezervatif üstüne bir de üç harfli market poşetleri sarmadığım kalıyor. Kaza kurşunu yemeye imkân bırakmıyordum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…