- 15 Şubat 2013
- 26.458
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.572
- 798
- Konu Sahibi meryemaktay
-
JetgillerdenBu adamin 3 çocuğu var di mi
Aynı duruma düşenler demiş,dağılınMerhaba herkese 28 yaşındayım evli adamdan hamile kaldım adam istemedi terk etti kürtaj istemiyorum zaten en büyük günahım evli adamla ilşki yaşamamilk hamileliğim biraz zor geçiyor 7 haftalık.Çalışmıyorum ve ailem burda değil babalık davası açmak istemiyorum adam zaten istemiyor bizi acaba doğacak bebeğe haksızlık ediyormuyum bu şartlarda doğması aynı duruma düşenler varsa yazsın lütfen
Geregi derken? Adam cocugu tanimak istemedikten sonra nasil zorlayacak?Evli adamların altına yatana kadar aklın neredeydi? Çocuğun soy bağını değiştirmeye hakkın yok yedin bı bok bundan sonra gereğini yap o cucugun babasını tanımaya hakkı var.
Naapsın kuma olarak adamın evine mi gitsin?Evli adamların altına yatana kadar aklın neredeydi? Çocuğun soy bağını değiştirmeye hakkın yok yedin bı bok bundan sonra gereğini yap o cucugun babasını tanımaya hakkı var.
Gayrimeşru çocuk = paraGeregi derken? Adam cocugu tanimak istemedikten sonra nasil zorlayacak?
Sonu Emrah'ın oğlu Tayfun gibi olur çocuğunAynı duruma düşenler demiş,dağılın
Bezini mamasını geç böyle bir kadının çocuğu olmak çok ağır bir yükKonu gercekse yedigi nanenin sorumlulugunu almayacak bir baba var. Yani baba yok. Sen calismiyosun. Ailen kabul eder mi bebegi? Nasil bakicaksin bezi mamasi?
Yani acınasıSonu Emrah'ın oğlu Tayfun gibi olur çocuğun
İstesin istemesin onu yaparken dusunecekti adam. Anne mahkeme açıp DNA ile kanitlayip nüfusuna aldirabiilir çocuğun bakım masraflarıni karşılasin baba.Geregi derken? Adam cocugu tanimak istemedikten sonra nasil zorlayacak?
Cocugun babasini tanimaya hakki var demis ya. Tanisma tek tarafli olmuyo ki. Adam istemiyorum dedikten sonra en fazla alacagi ayda 1000 lira para olurGayrimeşru çocuk = para
Emrah bi de bekardi ustelik. Gene de istemedi, sevemedi bi turlu. 1 ev karsiligi imza alip, cocuk haklarindan vazgecsin diye ugrasti durdu. Ne gereksiz travma yani. Anasi baban yok öldü dese daha iyiydi. Boyle zorla babalik yaptirmaya calisinca iyice ters tepiyoSonu Emrah'ın oğlu Tayfun gibi olur çocuğun
Adam da rezil olsun yaptığının da bı zahmet maddi kısmını çeksinİstesin istemesin onu yaparken dusunecekti adam. Anne mahkeme açıp DNA ile kanitlayip nüfusuna aldirabiilir çocuğun bakım masraflarıni karşılasin baba.
Meryem Aktaymis pardon, gerci ne fark eder kesin fake.Meltem Akyay: Ben fake degilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?