Yasak ilişkiden hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse size burda çocuğunuzu aldırın diyemez dememeli, o çocuğun hakkına ben girmem asla böyle diyerek. Eğer korunmasız ilişki yaşadıysanız sonuçlarına katlanırsınız. Bu hayatta her şeyin bedeli vardır bedel ödemeden güzel hayat kurulmaz. Adam istemiyorsa babalık davası açarsın gerekeni devlet yapar zaten. Çalışmıyorsan bir zahmet çocuğuna bakmak için çalış para biriktir bu süreç eğer konu gerçekse zorlu geçecek.

Herkes sizinle ayni goruste olmak, ayni yonde gorus bildirmek zorunda degil. O cocugun hakkina dogurarak giriyolar. Babasinin istemedigi, maddi sikintilar icine dogacak gayrimesru bi cocuk olsam, beni niye dogurdun deme hakkim olur asil. Aldirsin diyorum, derim de

Benim burda delirdiğim nokta korunmasız ilişki demesi yani evli heriften hamile kalmasını yadırgamıyor

Evet haksızlık ediyorsun. Çalışmadan nasıl bakmayı düşünüyorsun?
Nasıl geçiniyorsun? Kendine bakabiliyor musun?

Bende fake olduğunu düşünüyorum.
Etkileşim almak , çekirdek alıp elinde eğlenmek için çarpıcı konular açıldığını düşünüyorum.
Yeni üye hiç güvenilir değil.

Ben hakkına girmek istemem dedim bir can söz konusu. Suçsuz günahsız bir çocuk var ortada

Evliler yapamıyor yıllarca bekliyor bekarlarin maşallahı var asjsjd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…