- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.153
- 698
- Konu Sahibi meryemaktay
-
Bir de çifter üyelik ile geziyordu. Kesin bu konuya gelirNiye versinler ki? Belki organ mafyasisin. Allah allah ne sacma
Herkes sizinle ayni goruste olmak, ayni yonde gorus bildirmek zorunda degil. O cocugun hakkina dogurarak giriyolar. Babasinin istemedigi, maddi sikintilar icine dogacak gayrimesru bi cocuk olsam, beni niye dogurdun deme hakkim olur asil. Aldirsin diyorum, derim deKimse size burda çocuğunuzu aldırın diyemez dememeli, o çocuğun hakkına ben girmem asla böyle diyerek. Eğer korunmasız ilişki yaşadıysanız sonuçlarına katlanırsınız. Bu hayatta her şeyin bedeli vardır bedel ödemeden güzel hayat kurulmaz. Adam istemiyorsa babalık davası açarsın gerekeni devlet yapar zaten. Çalışmıyorsan bir zahmet çocuğuna bakmak için çalış para biriktir bu süreç eğer konu gerçekse zorlu geçecek.
Benim burda delirdiğim nokta korunmasız ilişki demesi yani evli heriften hamile kalmasını yadırgamıyorHerkes sizinle ayni goruste olmak, ayni yonde gorus bildirmek zorunda degil. O cocugun hakkina dogurarak giriyolar. Babasinin istemedigi, maddi sikintilar icine dogacak gayrimesru bi cocuk olsam, beni niye dogurdun deme hakkim olur asil. Aldirsin diyorum, derim de
Merhaba herkese 28 yaşındayım evli adamdan hamile kaldım adam istemedi terk etti kürtaj istemiyorum zaten en büyük günahım evli adamla ilşki yaşamamilk hamileliğim biraz zor geçiyor 7 haftalık.Çalışmıyorum ve ailem burda değil babalık davası açmak istemiyorum adam zaten istemiyor bizi acaba doğacak bebeğe haksızlık ediyormuyum bu şartlarda doğması aynı duruma düşenler varsa yazsın lütfen
Kim yadirgamiyor?Benim burda delirdiğim nokta korunmasız ilişki demesi yani evli heriften hamile kalmasını yadırgamıyor
Bende fake olduğunu düşünüyorum.Kadınlar şunu anlamıyor mu adam kaç yıllık karısına hayat arkadaşına ihanet ediyor da sizi mi el üstünde tutacak? Çalışmıyorsanız geçiminizi nasıl sağlayacaksınız? Bebek bakmak öyle hayaller gibi değil malesef. Bir paket bez ne kadar? Çoğu insan evliyken eş ve anne desteği ile zor bakıyor bebek bakması kolay mı ? Hayaller aleminde yaşamayın ya . Konunun fake olduğunu düşünüyorum
BazılarıKim yadirgamiyor?
BIlemedimBazıları
Allah iyiliğini versin bazı yorumları hedef almıştımAy simdi anladim bxbxhxhx pardon
Şaka gibisiniz takıldığınız noktalara hayret ettim. Neresinden tutsanız elde kalan bir olay zaten nesini yadırgamayım.Benim burda delirdiğim nokta korunmasız ilişki demesi yani evli heriften hamile kalmasını yadırgamıyor
Ben hakkına girmek istemem dedim bir can söz konusu. Suçsuz günahsız bir çocuk var ortadaHerkes sizinle ayni goruste olmak, ayni yonde gorus bildirmek zorunda degil. O cocugun hakkina dogurarak giriyolar. Babasinin istemedigi, maddi sikintilar icine dogacak gayrimesru bi cocuk olsam, beni niye dogurdun deme hakkim olur asil. Aldirsin diyorum, derim de
Allah belani versin senin düşünceni siksiniler gerizEkyalıKonu sahibi açtı konuyu seyre başladı galiba
Ortadan duman oldu
Yada doğruysa konu ki bana doğru gelmiyor
Senden hamileyim diyecek birini buldu acaba
Yani bi metresten de başka türlü bir üslup bekleyemezdik, yakışırAllah belani versin senin düşünceni siksiniler gerizEkyalı
Gerizekyalı ne kız, Gerizekya'da mı doğmuş?Yani bi metresten de başka türlü bir üslup bekleyemezdik, yakışır
Aaa hamile kadına yakışır mı böyle cümleler ayıppppAllah belani versin senin düşünceni siksiniler gerizEkyalı
E de büyük bi mesaj mı var acaba ama ben bilmiyor metresçeGerizekyalı ne kız, Gerizekya'da mı doğmuş?
Evliler yapamıyor yıllarca bekliyor bekarlarin maşallahı var asjsjdKadınlar şunu anlamıyor mu adam kaç yıllık karısına hayat arkadaşına ihanet ediyor da sizi mi el üstünde tutacak? Çalışmıyorsanız geçiminizi nasıl sağlayacaksınız? Bebek bakmak öyle hayaller gibi değil malesef. Bir paket bez ne kadar? Çoğu insan evliyken eş ve anne desteği ile zor bakıyor bebek bakması kolay mı ? Hayaller aleminde yaşamayın ya . Konunun fake olduğunu düşünüyorum
Lutfen sakin olun, bebegin sagligi cok onemli.Allah belani versin senin düşünceni siksiniler gerizEkyalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?