Yasak ilişkiden hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldır bacım çocuğu doğurma. Nasıl bakacaksın yazık günah

Allah belani versin senin düşünceni siksiniler gerizEkyalı
Niye küfür ettin ki
Sen değilmisin evli adamla birlikte olup hamileyim diyen
Çocuğu istemeyen biriyle bide
Bence bu küfür en çok sana yakıştı metressin dostsun kumasin ve eğer doğruysa evlilik dışı evli birinden hamilesin
Düşünmekten dem vuracagina keşke o düşünme yetini kullansaydın da metres olmasaydın

Ben hakkına girmek istemem dedim bir can söz konusu. Suçsuz günahsız bir çocuk var ortada
Asıl bu çocuk doğduğu zaman hakkına girmiş olur babası tarafından istenmeyen bir çocuk. Kusura bakmayın elin evli adamıyla aşk yaşayan bir kadının çocuğu günün birinde bu gerçekle karşılaştığı zaman yaşayacağı travmayı düşünebiliyor musunuz

Diyelim ki hersey sorunsuz gecti doguma dek bebege 5 tl harcamadin, ilk alti ay anne sutu ile beslesen dahi ayda en az 40 adet bez harcayacak (40 adet bezin en uygun fiyatlisi 136 tl).
Ilk alti ay anne sutunden oturu gunde en az 2 kez kiyafet degistireceksin (ishal, kusma vs) dolayisiyla haftalik 12 adet zibin ve alt ust takim gerekecek (haftada 1 gun en azindan yikamalisin)
Zibinin en ucuzu su an 40 tl a101'de
Alt ust takimlar desen en uygunu 120-130 tl
Ilk alti ay bebegin en masrafsiz donemi bu kadarini sen hesap et.
Yani hamile kalmakla, dogurmakla bitmiyor.
Baba sevgisi olmadan, bu toplumda gayrimesru olarak dogmak hic kimsenin hakettigi bir konu degil.
O cocugu aldirman hem kendine hem de o yavruya en buyuk iyilik.
Ayrica su cagda korunmamak da ne bileyim, bir prezervatife dahi para harcamayan adamin size ne gibi bir yarari oldu cidden anlayamiyorum, evli adamla iliski kurmak kendi etik anlayisiniz ile alakali kinamak, yadsimak bana dusmez.
O cocugu aldirin, daha fazla gec olmadan. 1 kez gunaha gireceksiniz en azindan. Bir omur sizin sorumsuzlugunuz yuzunden bir yavrunun hayatiyla oynamaya hakkiniz yok. Gozlerine bakip, baban yok dediginizde doktugu gozyaslari bicak gibi kalbinize saplanir sonra.

Bi de nedense bu absürt konuları açan herkes de adı ve soyadı ile üye oluyor

Madem bir hikaye yazıyorsun az heyecan kat olaya be ablam be bak şimdi şöyle yapalım sen biraz daha çalış kompozisyon falan yaz sonra bidaha konu aç bakim gelişme olucakmı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…