- Konu Sahibi meryemaktay
-
Aldır bacım çocuğu doğurma. Nasıl bakacaksın yazık günahMerhaba herkese 28 yaşındayım evli adamdan hamile kaldım adam istemedi terk etti kürtaj istemiyorum zaten en büyük günahım evli adamla ilşki yaşamamilk hamileliğim biraz zor geçiyor 7 haftalık.Çalışmıyorum ve ailem burda değil babalık davası açmak istemiyorum adam zaten istemiyor bizi acaba doğacak bebeğe haksızlık ediyormuyum bu şartlarda doğması aynı duruma düşenler varsa yazsın lütfen
Niye küfür ettin kiAllah belani versin senin düşünceni siksiniler gerizEkyalı
Allah var büyük konuşanların başına gelir kadın kadına duşman ahlak bekçileri amk Allah size vicdan versinYani bi metresten de başka türlü bir üslup bekleyemezdik, yakışır
Git ötede oyna hadiii. Ahlak konusunu konuşacak kişi değilsin.Allah var büyük konuşanların başına gelir kadın kadına duşman ahlak bekçileri amk Allah size vicdan versin
Asıl bu çocuk doğduğu zaman hakkına girmiş olur babası tarafından istenmeyen bir çocuk. Kusura bakmayın elin evli adamıyla aşk yaşayan bir kadının çocuğu günün birinde bu gerçekle karşılaştığı zaman yaşayacağı travmayı düşünebiliyor musunuzBen hakkına girmek istemem dedim bir can söz konusu. Suçsuz günahsız bir çocuk var ortada
Birazdan uçarsın buradanAllah var büyük konuşanların başına gelir kadın kadına duşman ahlak bekçileri amk Allah size vicdan versin
Ahahha kedi mi bu ayolBu da normalmiş. Alan razı veren razı dedi. Özellikle kız çocuğu arıyor
Allah var büyük konuşanların başına gelir kadın kadına duşman ahlak bekçileri amk Allah size vicdan versin
Ağzınızdan da düşmüyor, mecazen değil.Allah belani versin senin düşünceni siksiniler gerizEkyalı
Bacim ucmadan tavsiyem aldir o cocuga yazik. Anca cile cekip damga yiyecek. Sefaleti de cabasiAllah var büyük konuşanların başına gelir kadın kadına duşman ahlak bekçileri amk Allah size vicdan versin
Evli herifin koynuna girerken hiç aklına gelmiyordu Allah falan seni gidi seni.Allah var büyük konuşanların başına gelir kadın kadına duşman ahlak bekçileri amk Allah size vicdan versin
Bugün de kadın düşmanı olduk şükürAllah var büyük konuşanların başına gelir kadın kadına duşman ahlak bekçileri amk Allah size vicdan versin
Geçen gece geldi aklıma hahahahaÜyelere bakıyorbirimizin duvarına hakaretler yağdırma loading
Aynı küfürbazlıkGeçen gece geldi aklıma hahahaha
Normalde beddualar sırayla gelirdi, kombosunu ilk kez gördüm.Allah var büyük konuşanların başına gelir kadın kadına duşman ahlak bekçileri amk Allah size vicdan versin
Ya küfür ya kandırma kaç gündür ikimize denk geliyorAynı küfürbazlıkdeli mıknatısıyım bu da gelir bana musallat olur.
Madem bir hikaye yazıyorsun az heyecan kat olaya be ablam be bak şimdi şöyle yapalım sen biraz daha çalış kompozisyon falan yaz sonra bidaha konu aç bakim gelişme olucakmıMerhaba herkese 28 yaşındayım evli adamdan hamile kaldım adam istemedi terk etti kürtaj istemiyorum zaten en büyük günahım evli adamla ilşki yaşamamilk hamileliğim biraz zor geçiyor 7 haftalık.Çalışmıyorum ve ailem burda değil babalık davası açmak istemiyorum adam zaten istemiyor bizi acaba doğacak bebeğe haksızlık ediyormuyum bu şartlarda doğması aynı duruma düşenler varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?