Tabi ki olmaz canim. Kim kabul eder boyle biseyi.Bence zaten olmaz da, içinde tutmaktan bıkmış artık.
Allah im ne guldum yaa sen cok yasa emi :)))Aazindan mi öpmüş
Ki oyle de oldu :)Biz seni anladıkta sen bizi anlamıyorsun ...canım olmaz bu iş ..iste veya isteme sev yada sevme sen kardeşiyle bir ilişki yaşamışsınAda'mın ailesin haberi olmuş sağ sol duymuş bu olayı ADAM olan Ada'm bunu kabul etmez ...,
Tut içinde yazmış.
Bu kadar zor olmamalı 4 kat aşağa inmek yazdım.
Indiğim 4 kat olmaz. Ben kardeşimi seviyorum. O içindekiler kalsın, çıkmasın gün yüzüne. Ben kardeş kaybedemem. Yazmış. Ben, benimle gel demiyorum. Sadece duy istiyorum. Yazdım. Biliyorum ama söyleme. Oğuza da konuyu açma.taşınman zor olabilir. Ben burdan gidebilirim benim için sorun olmaz. Yazmış. Ben bu tüm hislerim de yanıldım mı kızlar siz söyleyin ? Ben birlikte bir hayattan vazgeçtim sevmedi mi beni yani hicmi?
Eee simdi ne yapacaksin peki? Soylediklerimizi kâle almiyorsun.. Bari sen anlat planlariniŞuan karşımda oğuz var. Bakamıyorum yüzüne. Nasıl bir uçurum koydun aramıza farkında mısın? Neydi amacın? Neden şuan, şimdi? Bir daha sakın ,seni görmek istemiyorum yazdı. Yeni olmadı bu. Var olan sevgimi hep bastırdım bekledim bigun gelirsin diye. O gün gelmedi. Bak onun yüzüne burdaki tek suçlu benim. Dedim.
Bu yüzden kardeşimi mi seçtin? Yazdı. Seçmedim böyle olmasını hiç istemedim ki. Tam da böyle olsun istedin damla. Farklı olsaydı önce bana gelirdin. Bu kadar saçma sapan durumlara düşmezdik yazmış
Kale alıyorum tabiki alıyorum ama yük oldu bana kurtulmak istedim. Sevmiyor mu sence beni? Şu yazdıklarına bakarsanEee simdi ne yapacaksin peki? Soylediklerimizi kâle almiyorsun.. Bari sen anlat planlarini
Sorsana bunuKale alıyorum tabiki alıyorum ama yük oldu bana kurtulmak istedim. Sevmiyor mu sence beni? Şu yazdıklarına bakarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?