yasak..

Biz seni anladıkta sen bizi anlamıyorsun ...canım olmaz bu iş ..iste veya isteme sev yada sevme sen kardeşiyle bir ilişki yaşamışsın Ada'mın ailesin haberi olmuş sağ sol duymuş bu olayı ADAM olan Ada'm bunu kabul etmez ...,

Tut içinde yazmış.
Bu kadar zor olmamalı 4 kat aşağa inmek yazdım.
Indiğim 4 kat olmaz. Ben kardeşimi seviyorum. O içindekiler kalsın, çıkmasın gün yüzüne. Ben kardeş kaybedemem. Yazmış. Ben, benimle gel demiyorum. Sadece duy istiyorum. Yazdım. Biliyorum ama söyleme. Oğuza da konuyu açma.taşınman zor olabilir. Ben burdan gidebilirim benim için sorun olmaz. Yazmış. Ben bu tüm hislerim de yanıldım mı kızlar siz söyleyin ? Ben birlikte bir hayattan vazgeçtim sevmedi mi beni yani hicmi?

Valla adam ;adam gibi cevap vermiş helal olsun .....

Ki oyle de oldu :)

Seni sevdigini bilsen daha zor olur. Bilme bosver birak gitsn

Ben ne dedim adam kabul etmez. Sen badta dusuneektin bunlari

Konu sahibinin Kendisi4 kac yukari cikti galiba ?!

Şuan karşımda oğuz var. Bakamıyorum yüzüne. Nasıl bir uçurum koydun aramıza farkında mısın? Neydi amacın? Neden şuan, şimdi? Bir daha sakın ,seni görmek istemiyorum yazdı. Yeni olmadı bu. Var olan sevgimi hep bastırdım bekledim bigun gelirsin diye. O gün gelmedi. Bak onun yüzüne burdaki tek suçlu benim. Dedim.
Bu yüzden kardeşimi mi seçtin? Yazdı. Seçmedim böyle olmasını hiç istemedim ki. Tam da böyle olsun istedin damla. Farklı olsaydı önce bana gelirdin. Bu kadar saçma sapan durumlara düşmezdik yazmış

Ana kızzzzzz buda başımıza yağız egemen çıktı hahaja buda seviyor bence ama adama kapı bırakmamıssın komple kilit çakmışsın bacım. Nolacak simdi

Eee simdi ne yapacaksin peki? Soylediklerimizi kâle almiyorsun.. Bari sen anlat planlarini

Eee simdi ne yapacaksin peki? Soylediklerimizi kâle almiyorsun.. Bari sen anlat planlarini
Kale alıyorum tabiki alıyorum ama yük oldu bana kurtulmak istedim. Sevmiyor mu sence beni? Şu yazdıklarına bakarsan

Özür dilerim yaptığım tüm saçmalıklar için, gelmediğim için. Yazdım
Dileme. Olmamış var say yazdı

En son es degistirdiniz sonra sarki soyle diye abisine mi dediniz.
Devrelerim yandi anlayan anlatsin.

Seni seviyorum yazdım artık bitti söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…