Seviyor olabilir ama gurur sevgiden daha agir basiyor. O yuzden vazgec ondan, onune bak. Dunya sadece ondan ibaret degil.Kale alıyorum tabiki alıyorum ama yük oldu bana kurtulmak istedim. Sevmiyor mu sence beni? Şu yazdıklarına bakarsan
Muhtemelen değer veriyor sana yoksa çok daha sert bir tepki verirdi. Adam olması gerekeni yapmış kardeşi o sonuçta farklı bir cevap beklemen hata.Kale alıyorum tabiki alıyorum ama yük oldu bana kurtulmak istedim. Sevmiyor mu sence beni? Şu yazdıklarına bakarsan
Evet. Ben ihtimali öldürdüm.Kardeşiyle sevgili olarak çok büyük bir hata yapmışsın. Artık unutmaya bak. Olmaz çünkü.
Bence tasinmali. Sende saplanti haline gelmis durumda. Mantikli dusunemiyorsun.Cevap olarak ben seni sevmiyorum yazmış. Burdan taşınmanı istemiyorum. Seni rahatsız edicek değilim.yazdım. Seninle karşılaşmak dahi istemiyorum,iyi geceler yazdı. Of ama daha iyiym söyledim çok zor evet ama söyledim.
Onada yazdım ben ihtimali öldürdüm diye. Neleri öldürmedin ki yazmış
Seviyorum utanıyorum pişmanım nefes alamıyorum off
Mert gerçekten adam gibi adam. Asla bakmaz bana biliyorum bişey varsa bile tutuyodur.o değil ben gitcem. Burasi o varken anlamlı. O yokken naparım bilmiyorum babam uyusun annemede durumu anlatıcam.Bence tasinmali. Sende saplanti haline gelmis durumda. Mantikli dusunemiyorsun.
Anliyamiyorsun boyle birseyi hic kimsenin kabul etmiyecegini.
Kabul etse bile kardesiyle dalga gectigini zannedip seninle bi iki gun cikar, eglenir atar seni koseye. Oyle daha fena olursun demedi deme.
Evet bi kez olsun vedalaşıp gitmek istiyorum. Bu karar çok zor gerçekten çok seviyorumKardeşini silip seni secmesi çok zor o yüzden kardeşi kardeşe düşürme bence kapansın konu ayrıldıgın coxuk bunu abisinin bildgni bilse bile araları bozulur.
aman sende çoocu öpmeEvet bi kez olsun vedalaşıp gitmek istiyorum. Bu karar çok zor gerçekten çok seviyorum
Yanlş yapmssn canm kardeşine hiç yaklaşmicaktn sen elinle yapmıssım sevgine söZüm yokEvet bi kez olsun vedalaşıp gitmek istiyorum. Bu karar çok zor gerçekten çok seviyorum
Sadece 1 kez, hayat öpücüğünden birşey olmaz :))aman sende çoocu öpme
Kendi kendime sonumu getirdimYanlş yapmssn canm kardeşine hiç yaklaşmicaktn sen elinle yapmıssım sevgine söZüm yok
Seninle karşılaşmak dahi istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?