yasak..

Kale alıyorum tabiki alıyorum ama yük oldu bana kurtulmak istedim. Sevmiyor mu sence beni? Şu yazdıklarına bakarsan
Seviyor olabilir ama gurur sevgiden daha agir basiyor. O yuzden vazgec ondan, onune bak. Dunya sadece ondan ibaret degil.

Kale alıyorum tabiki alıyorum ama yük oldu bana kurtulmak istedim. Sevmiyor mu sence beni? Şu yazdıklarına bakarsan
Muhtemelen değer veriyor sana yoksa çok daha sert bir tepki verirdi. Adam olması gerekeni yapmış kardeşi o sonuçta farklı bir cevap beklemen hata.

Kardeşiyle sevgili olarak çok büyük bir hata yapmışsın. Artık unutmaya bak. Olmaz çünkü.

Cevap olarak ben seni sevmiyorum yazmış. Burdan taşınmanı istemiyorum. Seni rahatsız edicek değilim.yazdım. Seninle karşılaşmak dahi istemiyorum,iyi geceler yazdı. Of ama daha iyiym söyledim çok zor evet ama söyledim.

Oğuzada başkasını seviyorum özür dilerim yazdım

Bunun üzerine mertten cevap geldi üzme kardeşimi yazmış

Onada yazdım ben ihtimali öldürdüm diye. Neleri öldürmedin ki yazmış
Seviyorum utanıyorum pişmanım nefes alamıyorum off

Bence tasinmali. Sende saplanti haline gelmis durumda. Mantikli dusunemiyorsun.

Anliyamiyorsun boyle birseyi hic kimsenin kabul etmiyecegini.

Kabul etse bile kardesiyle dalga gectigini zannedip seninle bi iki gun cikar, eglenir atar seni koseye. Oyle daha fena olursun demedi deme.

Kardeşini silip seni secmesi çok zor o yüzden kardeşi kardeşe düşürme bence kapansın konu ayrıldıgın coxuk bunu abisinin bildgni bilse bile araları bozulur.
Onada yazdım ben ihtimali öldürdüm diye. Neleri öldürmedin ki yazmış
Seviyorum utanıyorum pişmanım nefes alamıyorum off

Mert gerçekten adam gibi adam. Asla bakmaz bana biliyorum bişey varsa bile tutuyodur.o değil ben gitcem. Burasi o varken anlamlı. O yokken naparım bilmiyorum babam uyusun annemede durumu anlatıcam.

Kardeşini silip seni secmesi çok zor o yüzden kardeşi kardeşe düşürme bence kapansın konu ayrıldıgın coxuk bunu abisinin bildgni bilse bile araları bozulur.
Evet bi kez olsun vedalaşıp gitmek istiyorum. Bu karar çok zor gerçekten çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…