- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.803
- 248
- 35
... bey ve ogullari
İnanın aynen benimde ilk aklıma Fazilet Hanım ve Kızları dizisi geldi ,bende hiç kaçırmam
Umarım dizi de olurlar:)Sanırım beni konu oyuzden sardı ahhah ordaki sinanıda sevmiyorum yağız hazan ikilisi olsın istiyorum ama olay gerçeğe dönünce insan bir tuhaf olıyor alışmısız ya dizilere
Sakamisin senKeşke.. Buraya bulup okuyacaksa okusun.
Kızın anlattığıyla dizinin benzer yanları fazlasıyla var yani. Gerçek olduğunu düşündüm bende nedense cünkü haberlerde cok cıkıyor. Konu sahibi sakın öleyim deme bak adam vuruyorlar bunun icin aman diyim he... bey ve ogullari
Ayrıldığınızı biliyorum. Neden peki? Yazmış mert.. Sebebini yüz yüze mi konuşsak? yazdım. Ben bu konun neresindeyim,benle neden konuşuyorsun, damla. Oğuzla konuşup halledin bu durumu yazmış
Ben inanmadim seneryo yaziyor. Tutarsa fazilet hanimin dizisine karsi rakip yapacak galibaKızın anlattığıyla dizinin benzer yanları fazlasıyla var yani. Gerçek olduğunu düşündüm bende nedense cünkü haberlerde cok cıkıyor. Konu sahibi sakın öleyim deme bak adam vuruyorlar bunun icin aman diyim he
Benide benideSanırım beni konu oyuzden sardı ahhah ordaki sinanıda sevmiyorum yağız hazan ikilisi olsın istiyorum ama olay gerçeğe dönünce insan bir tuhaf olıyor alışmısız ya dizilere
Evet, bazıları bugün beni anlamakta güçlük çekti çok detaylı yazmaya özen gösteriyorum. O sebeple isim belirttim. Mert şuan ayrıldığımızı biliyor. Eminim ona karşı birşeyler hissettiğimi de biliyordur, farkındadır.Oğuz'a neden "sevgilim" dediğini anlamadım? (Kardeş)desen anlardık biz :).
Ve Mert durumu biliyor yani??
Karmaşık bir durum gerçekten.Gerçekten değil mi?
Mmm zor durum yani. Off bence bu konuyu Mert'le hiç konuşma.Unut gitsin. Konuşursan ileride pişman olursun inan.
Siteden maddi bir çıkarım yok, yazar da değilim kitap reklamımı yapmadım. Keşke , keşke şuan saçmalık yapıyor olsaydım ama olay buBen inanmadim seneryo yaziyor. Tutarsa fazilet hanimin dizisine karsi rakip yapacak galiba
Ee söyledin mi? Ben seni anladım içinde tutmaktan bikmissin ama komsuymussunuz yüz yüze bakacaksınız daha çok üzülürsün.Evet, bazıları bugün beni anlamakta güçlük çekti çok detaylı yazmaya özen gösteriyorum. O sebeple isim belirtti. Mert şuan ayrıldığımızı biliyor. Eminim ona karşı birşeyler hissettiğimi de biliyordur, farkındadır.
Anladı bile. Tüm samimiyetimle söylüyorum konu gerçektir. Kalbim yerinde değil inan ne demeliyim ne yapmalıyım.Ee söyledin mi? Ben seni anladım içinde tutmaktan bikmissin ama komsuymussunuz yüz yüze bakacaksınız daha çok üzülürsün.
Bu arada konu gerçek değilse lütfen çaktırma çok ciddiye aldım çünkü
Ama yağız öylemi cok efsane seviyor hazanı. Bunlardada öyleyse desteklerim uahaha. Sonuca dogru gidiyor sanırımBenide benidebende hiç sevmiyorum ya sinanı,valla öyle cidden
Sen ayrilmak istiyorum demedin mi halen? Soyle ya bu is hatir gonul isi degil. Sevmeden biriyle sirf karsi taraf istiyor diye omur mu gecer?Tekrar yazdı şuan. Damla anladım aramamı istemiyorsun. Bu aklından geçen her neyse,geçmesin. Olamasın bu. Yazdı. Anladı anladı ama duymak istemiyor. Kalbim yerinden cıkacak of akıl verin
Ayrıldım. Yazıştığım kişi şuan aşık olduğum kişiSen ayrilmak istiyorum demedin mi halen? Soyle ya bu is hatir gonul isi degil. Sevmeden biriyle sirf karsi taraf istiyor diye omur mu gecer?
Vazgec bu sevdadan. Sen olsan bacinla cikan biriyle sirf aslinda seni seviyor diye cikar miydin?Ayrıldım. Yazıştığım kişi şuan aşık olduğum kişi
Artık mesajlaşma, ara benceİçimde tutmak istemediğim, tutamadığım şeyler var ve ben bunu bugün seninle konuşacam yazdım. Ayy yolladım gitti
Bence zaten olmaz da, içinde tutmaktan bıkmış artık.Vazgec bu sevdadan. Sen olsan bacinla cikan biriyle sirf aslinda seni seviyor diye cikar miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?