yasak..

Sanırım beni konu oyuzden sardı ahhah ordaki sinanıda sevmiyorum yağız hazan ikilisi olsın istiyorum ama olay gerçeğe dönünce insan bir tuhaf olıyor alışmısız ya dizilere
Umarım dizi de olurlar:)

Ayrıldığınızı biliyorum. Neden peki? Yazmış mert.. Sebebini yüz yüze mi konuşsak? yazdım. Ben bu konun neresindeyim,benle neden konuşuyorsun, damla. Oğuzla konuşup halledin bu durumu yazmış

Oğuz'a neden "sevgilim" dediğini anlamadım? (Kardeş)desen anlardık biz :).
Ve Mert durumu biliyor yani??
Karmaşık bir durum gerçekten.Gerçekten değil mi?

Mmm zor durum yani. Off bence bu konuyu Mert'le hiç konuşma.Unut gitsin. Konuşursan ileride pişman olursun inan.

Ben inanmadim seneryo yaziyor. Tutarsa fazilet hanimin dizisine karsi rakip yapacak galiba

Evet, bazıları bugün beni anlamakta güçlük çekti çok detaylı yazmaya özen gösteriyorum. O sebeple isim belirttim. Mert şuan ayrıldığımızı biliyor. Eminim ona karşı birşeyler hissettiğimi de biliyordur, farkındadır.

Ben inanmadim seneryo yaziyor. Tutarsa fazilet hanimin dizisine karsi rakip yapacak galiba
Siteden maddi bir çıkarım yok, yazar da değilim kitap reklamımı yapmadım. Keşke , keşke şuan saçmalık yapıyor olsaydım ama olay bu

Ee söyledin mi? Ben seni anladım içinde tutmaktan bikmissin ama komsuymussunuz yüz yüze bakacaksınız daha çok üzülürsün.

Bu arada konu gerçek değilse lütfen çaktırma çok ciddiye aldım çünkü

Tekrar yazdı şuan. Damla anladım aramamı istemiyorsun. Bu aklından geçen her neyse,geçmesin. Olamasın bu. Yazdı. Anladı anladı ama duymak istemiyor. Kalbim yerinden çıkacak of akıl verin

Anladı bile. Tüm samimiyetimle söylüyorum konu gerçektir. Kalbim yerinde değil inan ne demeliyim ne yapmalıyım.

Tekrar yazdı şuan. Damla anladım aramamı istemiyorsun. Bu aklından geçen her neyse,geçmesin. Olamasın bu. Yazdı. Anladı anladı ama duymak istemiyor. Kalbim yerinden cıkacak of akıl verin
Sen ayrilmak istiyorum demedin mi halen? Soyle ya bu is hatir gonul isi degil. Sevmeden biriyle sirf karsi taraf istiyor diye omur mu gecer?

İçimde tutmak istemediğim, tutamadığım şeyler var ve ben bunu bugün seninle konuşacam yazdım. Ayy yolladım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…