yasaklarda evde yapacak bişey bulamamak... sorun bende mi?

Ben artık eve niye kapandığımızı unutmak üzereyim, aşırı alıştım bu duruma. Sanki olması gereken de buymuş gibi.
Nasıl çıkacağız abi tekrar dışarı, napılıyordu çıkınca :KK70:
Bu mesajınızı beğendim diğer mesajınızı beğenmedim affedin 😔evde nasıl boş vaktiniz yok neler yapıyorsunuz hergün aynı işleri yapınca da sıkılıyor insan dolap sil dolap topla yerleri sil süpür aktivite bulmak lazım

Cani sagolsun yeter ki ogluma arkadas olsun 🤣 ben yetemiyorum
Hayır canım ben sadece kızımı yollamıcam değiş tokuş yapıcaz sen oğlanı bana vereceksin bigün ben de kızımı sana senin oğlan benim evi dağıtacak benim kız da sizin evi 😂bence uslu uslu otururlar 😂

Hayır canım ben sadece kızımı yollamıcam değiş tokuş yapıcaz sen oğlanı bana vereceksin bigün ben de kızımı sana senin oğlan benim evi dağıtacak benim kız da sizin evi 😂bence uslu uslu otururlar 😂
Ben veremem oglumu kimseciklere 🤪 kusuruma bakma. Şansını filmdelisi filmdelisi nde dene

Ben de evden çalışıyorum hiçbir şekilde sosyal hayatım yok .üstelik tek yaşıyorum..Ve sürekli evdeyim çok ev işi yemek ütü vs.yapan biri değilim .Ama bu ara bir seri var onları okuyorum.Zaman bana çok hızlı geçiyor . Hatta bir günümü bosaltsam mı diye düşünüyorum oderece ..

Ah bekar olsammm neler yapardim
Mesela denemeye cekindiginiz zor yemekleri tatlilari yapin spor yapin
Kisa yuruyuslere cikin acik havada tenhada
Say say bitmez yahu keyfini cikarin

Durup durup ‘bu evde çok erkek var, bunaldım’ diye haykırıyorum.
3 kadının egemen olup, babamı bezdirdiği bir aileden sonra böyle yaşamak çok zor😂
Ben de ikinciyi coook istiyorum ama yuzde elli erkek olma ihtimali beni vazgeçiriyor. Erkek cocuk cok guzel oglumu da cok seviyorum ama 2 erkek 😱 yazıyla iki, rakamla 2, ikisi de erkek.. o zor

Kitap okuyorum. Kafa dağıtmalık kitaplar var su gibi akıp gidiyor. Sıkılınca okumak istemiyorum diyorsanız öyle şeyleri tercih edin. Daha önce denizden topladığım taşlar vardı akrilik ile boyar resim çizerdim. Her bulduğum düz yuvarlak taşı almışım.onlari yapıyorum. Öyle çok yetenekli olmaya da gerek yok. Nazar boncuğu yapıyorum mesela taştan öyle başlamıştım basit o çok da güzel oluyor sonra zaten akıyor bir şekilde. Ben h.sonu da bir şekilde çalışıyorum öyle de zaman geçiyor ama 2 gün kafam rahat olsun isterdim o ayrı. Şimdi de isim var hatta 9da başlayacağım poff. Onun dışında kağıt oyunlari oynayabilirsiniz pisti mesela en basidi. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız belli temalar oluşturup çekebilirsiniz evde. Mesela bir çiçek saksının etrafında gelişen vs. Yazmak da iyi geliyor insana. Gibi gibi

Kız sen dedin ya yukarıda birine ben oğlumu yollayım azcık size diye o kişi yerine ben kabul ettim ben de kızımı veremem inan ki :63:
Cok cani sıkılmış diye kıyamadım 🤪🤪 sizin kiz sizin evde durmak sartiyla oglumu da veririm, sorun yok 🤣 yeter ki bulundugu yerde arkadaşi olsun. Oglum bizdeyken sizi kizi da alirim. Ama oglum yokken napim sizin kizi 🤪🤪🤪

Cok cani sıkılmış diye kıyamadım 🤪🤪 sizin kiz sizin evde durmak sartiyla oglumu da veririm, sorun yok 🤣 yeter ki bulundugu yerde arkadaşi olsun. Oglum bizdeyken sizi kizi da alirim. Ama oglum yokken napim sizin kizi 🤪🤪🤪
En iyisi biz size oturmaya gelelim böyle olmucak ikisine de arkadaş lazım madem çift maske takar geliriz :KK70:

En iyisi biz size oturmaya gelelim böyle olmucak ikisine de arkadaş lazım madem çift maske takar geliriz :KK70:
Bana uyar 😍
Size bir oglan anasi tavsiyesi. Ben degil de, eş dost akraba bir gun size oğlunu birakirsa, tuvaletini yaptirirken dikkat edin djskks erkek cocuklar hortum gibi her yere cis bulastirabilme özelliğine sahip

Back
X