Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel iradenize hayran kaldım. Ben ailemle yaşıyorum ve herkes sigara kullanıyor nasıl bırakırım bilmiyorum.Burada bir üye bir konu açmıştı; sigarayı bıraktığı ama görümcesinin de bırakacağım demesine rağmen, kaçamak yaptığı, bunun kendisini etkilediği hakkında. Ben o tarihte içiyordum. O konuya cevap yazdım, çok üzüldüğümü, çünkü en yakınımdaki insanların benzer hareketleri yüzünden benim de bırakma denememin sabote olduğunu, sonraki yıllarda da tekrar cesaret edemediğimi vs...söyledim, kendimce bir takım şeyler tavsiye ettim.
Ama bunları yazdıktan sonra, içim bir türlü rahat etmedi, mesele kafamda döndü durdu.
Açıkçası, orada yazıya dökünce gördüğüm şey, yani cesaret edemiyor olmak, çok şımarıkça geldi, kendime yakıştıramadım.
Eczaneden paketlerce nikotin sakızı aldım, sigaram bitti, satın almadım, sakıza başladım.
Gece uyurken bile ağzıma sakızları alıp öyle uyuduğum bir dönem oldu. Sonra sakızı da bıraktım. O üyeye de yazdım sonrasında, ben yazışmamızdan sonra bıraktım, vesile oldunuz, umarım siz de bırakırsınız diye.
Üç-dört ay, ağlama krizleri, konsantrasyon güçlüğü, kendi kendime öfke nöbetleriyle dört duvar arasında çile çektim, deli gibi yedim, kilo aldım vs.... (Bu süreci zaten iş yerinde o kadar kişiyle yaşamam mümkün değildi.) Geçeceğini biliyordum, sabrettim. Şimdi sefasını sürüyorum çok şükür, geçti gitti işte...
Bırakmak istiyor olmanız ne güzel...Çok güzel iradenize hayran kaldım. Ben ailemle yaşıyorum ve herkes sigara kullanıyor nasıl bırakırım bilmiyorum.
Yoo aksine güldümCanım ben bence 30 dan fazla kitabın sadece kapını okumuşsun zira bu zihniyette ve okuduğunu anlamayacak kapasite de olup benim yazdıklarıma ilişmenden belli. hadi bakalım herkes kendi kapınısını önünü süpürsün :) sen kendi kalbinin ve çöplüklerinle ilgilen sanırım baya zoruna gitti bu söz :) millete ahlak dersi verecek durumda değilsin belli ki
Ablam sürekli şey diyor bana ‘bunlar okuldan gelecek anneeee bize bi sandviç yap diyecekler, koca somun ekmeği arasına 1 haftalık kahvaltılığı basacaksın, anca doyurursun’Ben de ikinciyi coook istiyorum ama yuzde elli erkek olma ihtimali beni vazgeçiriyor. Erkek cocuk cok guzel oglumu da cok seviyorum ama 2 erkekyazıyla iki, rakamla 2, ikisi de erkek.. o zor
2 erkek yeğenim var cidden bir oturuşta bir tepsi keki bitirip kalkiyorlar ve dal gibilerAblam sürekli şey diyor bana ‘bunlar okuldan gelecek anneeee bize bi sandviç yap diyecekler, koca somun ekmeği arasına 1 haftalık kahvaltılığı basacaksın, anca doyurursun’
Şuan bile isteklerine yetişemiyorum, gestapo bir anne olmazsam halim perişan.
Kız çocuğun eli bile başka, narin yahu.
Kimi okuyorsunuzAy niye inanmıyorsun ya ben kendimi buldum kitaplarima bayılıyorum herhalde en çok kitap okuduğum dönem .Niye telde uğraşıyorsunuz o kadar güzel kitaplar var ki.El sanatları bende sevmem o ayrı ama kitaplar candır ya .
Ahmet Ümit candır .Psikoloji seviyorsanız Gülseren Budayıcıoglu Camdaki Kız,Kral kaybederse.Farkli olsun müthiş olsun derseniz Kardeşimin hikayesi Leyla'nın evi Zülfü Livaneli .Didaktik olsun derseniz Ailede eğitim .Yok Türk klasiği olsun derseniz Muhaderat var söyleyeceklerim .Kimi okuyorsunuzben ahmet umite taktim bu ara. Biraz arka sokaklar tadinda oluyor ama olsun
.yabanci polisiye yazarlari çok uç konular iceriyor. Psikolojim bozuluyordu. Ahmet umit biraz daha hafif daha hayatin içinden olaylar yaziyor.
Sen kendini baştan olusturmussun resmen bacım bı öncesi sonrası olacak kadar olmuş yani .Hayran kaldım hayran kaldım hayran hayran ....Harıkasınız
Çok istiyorum ve sağlık sorunlarım yüzünden bırakmak da zorundayım ama ne yaptıysam olmadı maalesef. Herkes içince bırakmak zor oluyor.Bırakmak istiyor olmanız ne güzel...
Maalesef evde içen başkaları varsa, imkânsıza yakın, halbuki bırakmayı isteme noktasına gelmiş olmak ne kadar kıymetli.
Bu durumda, ya hep beraber ya hiç biriniz! deyip, hep beraber bırakmaya yanaşmıyorlarsa ayrı eve çıkın
Şaka bir yana, umarım siz de bırakırsınız, burası bambaşka bir dünya çünkü![]()
Valla ben mutfağa sardımhanımlar selamlar, sağlığımız için evde kaldığımız bir dönemdeyiz. kısıtlamalar daha ne kadar devam eder bilmiyorum. saat kısıtlaması olsun, hafta sonu tamamen yasak olsun artık iyice bunaldım ve evde yapacak hiçbir şey bulamıyorum. yanlış anlaşılmasın sözüm yasaklara değil, bunlar yapılmak zorunda. benim derdim bu dönemi evde nasıl geçirebileceğimle alakalı... sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum. özellikle benim gibi bekarları daha çok merak ediyorum zira evlilerin akşamları mutlaka eşiyle, çocuğuyla zamanı su gibi geçiyordur.
evden çalışıyorum zaten. koca gün pc ekranına bakıyorum. boş zamanlarımda pc'de bişey yapmak istemiyorum zaten sürekli baktığım için. tv aldık, netflix vs onları da izlemekten sıkılıyorum. kutu oyunu aldık, kardeşimle oynarız diye onun da şu an yüzüne bakan yok. çok bunaldım artık evde ne yapsam bilemiyorum. yasaklar gelmeden önce de çok dışarı çıkan biri değildim virüsten dolayı. sizler neler yapıyorsunuz, boş zamanınızda evde? yasaklar varken?
Ben polisan'ın sprey boyası olan altın varak rengiyle kozalaklarımı boyayıp TV ünitesine dekor yaptım. Plastik kaşıkları boyayıp dekoratif mumluk yaptım.Bende yapıyorum acayip kafa dinlendiriyokozalak boyayıp kütüklere monte ettim,cam boyama bide oda çok keyif veriyor.
Daha ben boya işine o kadar girmedim,tv sehpası boyanacak bizimde kısmet olursa.Ben polisan'ın sprey boyası olan altın varak rengiyle kozalaklarımı boyayıp TV ünitesine dekor yaptım. Plastik kaşıkları boyayıp dekoratif mumluk yaptım.Hızımı kesmeyip mutfak dolaplarımı beyaza çevirdim. Şimdi de evdeki zigon sehpalarımı X1 ile beyaz renge çevireceğim. Fotoğraf isteyenlere ve sorusu olanlarla yardımcı olabilirim.
![]()
Eskiler yenilenince insan mutlu oluyor :)Daha ben boya işine o kadar girmedim,tv sehpası boyanacak bizimde kısmet olursa.
Kozalakları boyamak çok zevk veriyor bende kapı süsü yaptım güzel oldu oda.
Aynen değişik bir şeyler üretmekte güzel ve keyifli oluyor,hatta konumda var isterseniz bakabilirsiniz acemice yaptığım işler onlarda:))Eskiler yenilenince insan mutlu oluyor :)