Yasal tabi ki..Kolejde de sinema salonunda izlettirebiliyoruz ama senede en fazla 3 oluyor..Arkadaslar selam,
Anaokulunda projeksiyon cihazından film izlettiriliyor mu? Bu serbest mi? Geçen sene özel okulda böyle bir durum olmadi,bu seneyse devlet okulunda yaşıyoruz bu durumu. Hftda 1 veya daha uzun araliklarda yarim saat vs.olsa anlarım da misal geçen hafta 3 gün izlettirmisler. Süresinin uzun olduğunu düşünüyorum çünkü kızımın gözleri kızarmıştı ve normalde hergun yaptıklarını hevesle anlatırken film izledikleri gün sadece boyama veya kısa bir etkinlik yapmışlar. Ben bu durumda ne yapmaliyim?
Haftanın 3 günü olmasını soruyorum yalnizYasal tabi ki..Kolejde de sinema salonunda izlettirebiliyoruz ama senede en fazla 3 oluyor..
Film süresi ne kadar acaba? Çocuklar konsantre olamaz ki uzun süre.. Yasal olmayan bir durum değil.Arkadaslar selam,
Anaokulunda projeksiyon cihazından film izlettiriliyor mu? Bu serbest mi? Geçen sene özel okulda böyle bir durum olmadi,bu seneyse devlet okulunda yaşıyoruz bu durumu. Hftda 1 veya daha uzun araliklarda yarim saat vs.olsa anlarım da misal geçen hafta 3 gün izlettirmisler. Süresinin uzun olduğunu düşünüyorum çünkü kızımın gözleri kızarmıştı ve normalde hergun yaptıklarını hevesle anlatırken film izledikleri gün sadece boyama veya kısa bir etkinlik yapmışlar. Ben bu durumda ne yapmaliyim?
Sizin gibiler yüzünden bu tarz soru sorarken 40 kez düşünüyorum. Bir uzak durun konumdan yaa.Kizinizi alın da evde egitimini verin siz. Yok müfredatta şu var mı yok mu, yok öğretmen böyle. Yok projeksiyon.
Birazdan bimerciler de gelir. Bu seçeneği de degerlendirebilirsiniz tabiki.
Kizinizi alın da evde egitimini verin siz. Yok müfredatta şu var mı yok mu, yok öğretmen böyle. Yok projeksiyon.
Birazdan bimerciler de gelir. Bu seçeneği de degerlendirebilirsiniz tabiki.
Sadece gözden anlamadım tabiki,kendi de söylüyor. Etkinlik de fazla yapmıyorlar o gun.İzletebilir. Konu ile alakalı ise de bu durumu müfredat gereği diye açıklayabilir öğretmen. Çocuğunuzun gözünün kızarmasından filmin uzunluğunu tahmin etmeniz ilginç geldi. Eğer çok rahatsız olursanız öğretmen ile görüşün derim
Eee sizin gibiler de benim canımı sıkıyor ne yapabilirim. Klavye basından duyarlı anne olunmuyor, gidin ogretmenle görüşün, burdan subliminal mesaj vereceginize. Araya sıkıştırmışsınız ozelde böyle degildi devlette boyle diye.Sizin gibiler yüzünden bu tarz soru sorarken 40 kez düşünüyorum. Bir uzak durun konumdan yaa.
Ama siz çok fazla takıyorsunuz.Sizin gibiler yüzünden bu tarz soru sorarken 40 kez düşünüyorum. Bir uzak durun konumdan yaa.
Ben de ogretmenim! Ve darp edilen minik sosyal mesajiyla yazdiklarim ne alaka anlayamadım?Ben de bir ogretmenim ama bu tavriniza karsiyim.
Herkes mesleginde cok ideal bir tabloya ulassaydi anaokulunda, kreste, huzur evlerinde darp edilen masumlar olmazdi.
Haftada 3 gun film izlettirmek hos degil.
Bu durumda anne evde daha fazla ilgilenir yani.
Benim kizim 2,5 yasinda.
Biraz fazla tv'ye dalsa uzuluyorum onun adina ve kendi isteklerimden feragat edip telefonumu kaldiriyor ya da tv'yi kapatiyorum.
Dolayisiyla anne de bu konuda hassassa bu duruma uzulmus ve tepki gosteriyor olabilir.
Siz çok iyi olduğunuzu düşünüyorsanız herkesi kendiniz gibi gormeyin. Belki öğretmen başından savmak için izlettiriyor? Haftada 3 gün izletilmesi müfredatta var mı diye sormamın nesine takılıp eski konumdan dem vuruyorsun? Özeli belirtmenin sebebi, 2 haftadır okul deneyimimiz yok,geçen seneden de tecrübeleyiz demek içindi. Gerçekten hayretler içindeyim,neyin mesajını vereyim başka?Eee sizin gibiler de benim canımı sıkıyor ne yapabilirim. Klavye basından duyarlı anne olunmuyor, gidin ogretmenle görüşün, burdan subliminal mesaj vereceginize. Araya sıkıştırmışsınız ozelde böyle degildi devlette boyle diye.
Körelme diye düşünmüyorum, sadece tv ye duyarlıyim,bir şey izleyecekse evde dursun evde izlesin madem yani normal bulmuyorum bu kadar sık izlenmesini.Ama siz çok fazla takıyorsunuz.
Yani çocuğunuzun köreleceğini düşünüyorsanız keşke devlete vermeseydiniz.
Çok pimpirikli olduğunuz için kendi canınızı sıkıyorsunuz bu durum kızınıza da yansırsa iyi bir şey olmayacak.
Bana da biraz fazla geldi ama bilemedim.Körelme diye düşünmüyorum, sadece tv ye duyarlıyim,bir şey izleyecekse evde dursun evde izlesin madem yani normal bulmuyorum bu kadar sık izlenmesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?