Yasal mı veya ben mi abartıyorum?

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Arkadaslar selam,
Anaokulunda projeksiyon cihazından film izlettiriliyor mu? Sık sık olmasi serbest mi? Geçen sene özel okulda böyle bir durum olmadi,bu seneyse devlet okulunda yaşıyoruz bu durumu. Hftda 1 veya daha uzun araliklarda yarim saat vs.olsa anlarım da misal geçen hafta 3 gün izlettirmisler. Süresinin uzun olduğunu düşünüyorum çünkü kızımın gözleri kızarmıştı ve normalde hergun yaptıklarını hevesle anlatırken film izledikleri gün sadece boyama veya kısa bir etkinlik yapmışlar. Ben bu durumda ne yapmaliyim?

Son düzenleme:
Yasal tabi ki..Kolejde de sinema salonunda izlettirebiliyoruz ama senede en fazla 3 oluyor..

Film süresi ne kadar acaba? Çocuklar konsantre olamaz ki uzun süre.. Yasal olmayan bir durum değil.

Kizinizi alın da evde egitimini verin siz. Yok müfredatta şu var mı yok mu, yok öğretmen böyle. Yok projeksiyon.
Birazdan bimerciler de gelir. Bu seçeneği de degerlendirebilirsiniz tabiki.
Sizin gibiler yüzünden bu tarz soru sorarken 40 kez düşünüyorum. Bir uzak durun konumdan yaa.

İzletebilir. Konu ile alakalı ise de bu durumu müfredat gereği diye açıklayabilir öğretmen. Çocuğunuzun gözünün kızarmasından filmin uzunluğunu tahmin etmeniz ilginç geldi. Eğer çok rahatsız olursanız öğretmen ile görüşün derim

Kizinizi alın da evde egitimini verin siz. Yok müfredatta şu var mı yok mu, yok öğretmen böyle. Yok projeksiyon.
Birazdan bimerciler de gelir. Bu seçeneği de degerlendirebilirsiniz tabiki.

Ben de bir ogretmenim ama bu tavriniza karsiyim.
Herkes mesleginde cok ideal bir tabloya ulassaydi anaokulunda, kreste, huzur evlerinde darp edilen masumlar olmazdi.
Haftada 3 gun film izlettirmek hos degil.
Bu durumda anne evde daha fazla ilgilenir yani.

Benim kizim 2,5 yasinda.
Biraz fazla tv'ye dalsa uzuluyorum onun adina ve kendi isteklerimden feragat edip telefonumu kaldiriyor ya da tv'yi kapatiyorum.
Dolayisiyla anne de bu konuda hassassa bu duruma uzulmus ve tepki gosteriyor olabilir.

Sadece gözden anlamadım tabiki,kendi de söylüyor. Etkinlik de fazla yapmıyorlar o gun.

Sizin gibiler yüzünden bu tarz soru sorarken 40 kez düşünüyorum. Bir uzak durun konumdan yaa.
Eee sizin gibiler de benim canımı sıkıyor ne yapabilirim. Klavye basından duyarlı anne olunmuyor, gidin ogretmenle görüşün, burdan subliminal mesaj vereceginize. Araya sıkıştırmışsınız ozelde böyle degildi devlette boyle diye.

Ama siz çok fazla takıyorsunuz.
Yani çocuğunuzun köreleceğini düşünüyorsanız keşke devlete vermeseydiniz.
Çok pimpirikli olduğunuz için kendi canınızı sıkıyorsunuz bu durum kızınıza da yansırsa iyi bir şey olmayacak.

Ben de ogretmenim! Ve darp edilen minik sosyal mesajiyla yazdiklarim ne alaka anlayamadım?
Anne hassassa gider ogretmenle konusur. Ogretmenin ne şekilde izlettigini bilmiyoruz sonucta. Belki bolum bolum izletip sorular soruyor? Belki toplulukla bir seyler izleme kültürü olusturmaya çalışıyor.
Darp edilen minik diye sosyal aciterasyon yapacaginiza bu boyutlarini dusunseniz keşke madem ogretmensiniz!..

Siz çok iyi olduğunuzu düşünüyorsanız herkesi kendiniz gibi gormeyin. Belki öğretmen başından savmak için izlettiriyor? Haftada 3 gün izletilmesi müfredatta var mı diye sormamın nesine takılıp eski konumdan dem vuruyorsun? Özeli belirtmenin sebebi, 2 haftadır okul deneyimimiz yok,geçen seneden de tecrübeleyiz demek içindi. Gerçekten hayretler içindeyim,neyin mesajını vereyim başka?

Körelme diye düşünmüyorum, sadece tv ye duyarlıyim,bir şey izleyecekse evde dursun evde izlesin madem yani normal bulmuyorum bu kadar sık izlenmesini.

Körelme diye düşünmüyorum, sadece tv ye duyarlıyim,bir şey izleyecekse evde dursun evde izlesin madem yani normal bulmuyorum bu kadar sık izlenmesini.
Bana da biraz fazla geldi ama bilemedim.
Müfredatı sormuştunuz ya şimdi de film izlediklerini söylediniz hani hep böyle mi geçecek şeklinde düşünüyorsanız diye ben körelme sözcüğünü kullandım.
Ama dediğim gibi devletle özel bir olmuyor siz de biliyorsunuz.
Biraz da şans işi belki iyi bir öğretmen, ilgili bir öğretmen denk gelirse devlet de iyi olur tabii :)

Çocuğum olmadığı için sizi anlayamıyorum ama Eminim ben de anne olduğumda beter bir pimpirikli olurum. Ama forumda normal veya anormal diyenlerin parametreleri farklı olacağı için çok net cevaplar alamayacaksınız. Veya aldığınız cevaplar sizi tatmin etmeyecek. Muhatabınız kızınızın öğretmenleri olmalı. Sıkıntınızı anlıyorum, saygı duyuyorum fakat tüm konularınız okulla ilgili ama her öğretmen ve her okul şahsına münhasırdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…