- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
Yani ilk hafta olduğundan zaman geçirmek için yapılmış olabilir. 1-2 hafta daha bekleyip her gün çocuğunuza okulda ne yaptığını sorun. Devam ediyorsa idareyle konuşabilirsiniz.Bilemiyorum. Biraz daha bekleyeyim o zaman. Sonra öğretmenle mi konuşmak lazım,idareyle mi?
Siz çok iyi olduğunuzu düşünüyorsanız herkesi kendiniz gibi gormeyin. Belki öğretmen başından savmak için izlettiriyor? Haftada 3 gün izletilmesi müfredatta var mı diye sormamın nesine takılıp eski konumdan dem vuruyorsun? Özeli belirtmenin sebebi, 2 haftadır okul deneyimimiz yok,geçen seneden de tecrübeleyiz demek içindi. Gerçekten hayretler içindeyim,neyin mesajını vereyim başka?
Müfredat konusu geçti benim için,yaşayarak gördüm ki öğretmen gelişi güzel örnek vermis(önceki konumdan bahsediyorum ). Çok güzel etkinlikler yapıyorlar eve getiriyor görüyorum,en önemlisi cok mutlu,özel okulda son aylar mutsuzdu Iyiki bu sene yollamadım. Keske bu film konusu düzelse,tek sorun bu.Bana da biraz fazla geldi ama bilemedim.
Müfredatı sormuştunuz ya şimdi de film izlediklerini söylediniz hani hep böyle mi geçecek şeklinde düşünüyorsanız diye ben körelme sözcüğünü kullandım.
Ama dediğim gibi devletle özel bir olmuyor siz de biliyorsunuz.
Biraz da şans işi belki iyi bir öğretmen, ilgili bir öğretmen denk gelirse devlet de iyi olur tabii :)
Ben de ogretmenim! Ve darp edilen minik sosyal mesajiyla yazdiklarim ne alaka anlayamadım?
Anne hassassa gider ogretmenle konusur. Ogretmenin ne şekilde izlettigini bilmiyoruz sonucta. Belki bolum bolum izletip sorular soruyor? Belki toplulukla bir seyler izleme kültürü olusturmaya çalışıyor.
Darp edilen minik diye sosyal aciterasyon yapacaginiza bu boyutlarini dusunseniz keşke madem ogretmensiniz!..
Öğretmenin kasını gözünü sorgulamak? Siz baya dolmuşsunuz lütfen kendi velilerinizle uğraşın benim vaktim yok.İyi niyetli gelmiyorsunuz bana öğretmen konusunda buyuzden mudahil oldum konuya. İzletilmesi gelisimi icin uygun mu demiyorsunuz mesela. Yasal mi? Diyorsunuz. Neden? Sikayet etmek icin. Ben de tanimiyorum ogretmeni iyi mi kötu mu bilemem ama bukadar takiliyorsanız alın çocuğunuzu basinizdan savmayarak dolu dolu egitin diyorum. Ama öğretmenin kasini gözünü sorgulayacak moddasınız. Ogretmenin amacinin neler olabildigine dair seyleri yazdım eski mesajlarda. Lütfen bir sorun yaşadıginizda arkadan olumsuz seyler dusunmek yerine karsinizdaki insana bunu guzelce sorun.
Öğretmenin kasını gözünü sorgulamak? Siz baya dolmuşsunuz lütfen kendi velilerinizle uğraşın benim vaktim yok.
:)
Bu hiddet de cok hosuma gitmedi ama yine de anlatayim.
O ornek anlik olarak aklima geldi.
Konuyla alakasi da su; siz madem alin evde yetistirin dediginiz icin ben de "boyle uc ornekler de var, ebeveynlerin endiselenmesi ya da izleme sayisini gun olarak fazla bulmasi yani bir yaniyla elestirmesi dogru olabilir, hemen kestirip atamayiz" demek istedim.
Cocuklari tamamen tv' den soyutlayamayiz ancak ne kadar az izlense o kadar kârdır dusturum oldugu icin bu yas grubuna haftada 3 gunu ben de fazla buldum.
Tamamen anne olarak baktim duruma.
Cunku cocuklar cok hareketliler ve yaslarina uygun bircok secenek var.
Ayrica saydiginiz kazanimlar haftada 3 gun icin yine fazla.
Olan vaktimi hakedene,bana bir şey katacak olana harcarım. Size de tavsiye ederim. Iyi forumlarEvet dolmuşlugu kabul ederim boyle seyler gordukce doluyorum. Velilerimle bir sıkıntım yok neyseki.
Bana da bayagi boş vaktiniz var gibi geldi nedense
Keşke evde eğitim yasalaşsa, kızlarımı göndermem.Kizinizi alın da evde egitimini verin siz. Yok müfredatta şu var mı yok mu, yok öğretmen böyle. Yok projeksiyon.
Birazdan bimerciler de gelir. Bu seçeneği de degerlendirebilirsiniz tabiki.
Bana bir sey katmayacaginizin meşru hali yani :) saygılar, iyi forumlar.Olan vaktimi hakedene,bana bir şey katacak olana harcarım. Size de tavsiye ederim. Iyi forumlar
Ben ilk duyunca çok sevindim izledikleri şeyler de hansel ve gretel veya baska hikayeler ama anne bugün de izledik diye sürekli tekrarlanınca noluyoruz dedim. Sizin izletme sikliginiz nedir? Soruyorum çünkü böyle devam ederse, öğretmenle bikac hafta sonra konuşurum diğer okullar hakkında bilgim olsunbende anasınıfı öğretmeniyim... bende egitici çizgi film iletiyorum ama 10 dk ve konu ile ilgi mesela el yıkama dış fırçalama gibi ... zaten 15 ek dan sonra dikkatleri dağılır ve izlemezler endi aralarinda konusmaya kipirdanmaya baslarlar çocuklar öyle uzun sure izlettiklerini sanmiyorum acikcasi... ve evet egitici oldugu surece yasal
Yaklasiminiz bana da cok itici geldi.Arkadaslar selam,
Anaokulunda projeksiyon cihazından film izlettiriliyor mu? Sık sık olmasi serbest mi? Geçen sene özel okulda böyle bir durum olmadi,bu seneyse devlet okulunda yaşıyoruz bu durumu. Hftda 1 veya daha uzun araliklarda yarim saat vs.olsa anlarım da misal geçen hafta 3 gün izlettirmisler. Süresinin uzun olduğunu düşünüyorum çünkü kızımın gözleri kızarmıştı ve normalde hergun yaptıklarını hevesle anlatırken film izledikleri gün sadece boyama veya kısa bir etkinlik yapmışlar. Ben bu durumda ne yapmaliyim?
Aynen öyle. Ancak hakaret duyarsınız bendenBana bir sey katmayacaginizin meşru hali yani :) saygılar, iyi forumlar.
Yasal derken şikayet edeceğim anlamında demedim. Normal mi demek istedim yani her okul böyle mi? Neyse..Yaklasiminiz bana da cok itici geldi.
Yani gelişimi için iyi mi diye sormayıp, direkt yasal mi diye sormanız, elinize kanitlarla güm güm şikayet edeceğiniz hissini uyandırıyor ki sanki özellikle açık arıyor gibi geldiniz.
Şöyle ki süresini bilmiyorsunuz ki?
Kızınızın gözü başka bir sebepten kızarmış olabilir mi?
Zaten projeksiyon öyle tv yakından izleme gibi değil. O kadar gözü kızartması için tüm gün dibinde izlemesi gerek ki, o kadar uzun süre uslu uslu izlemeyecekleri için 15 dk geçeceğini zannetmiyorum sürenin.
Ha eğer açıp 2 saat izlemiyorsa bu da cok saçma ama eğitici videolar zaten 10 15 dk birşey. Açıp gün boyu şirinler izletmiyordur sanıyorum.
Çocuğum yok yasal olup olmadığını bilmiyorum ama etrafimda gördüğüm kadarı ile yasal.
Yine de öğretmenle konuşabilirsiniz biz tv izleme konusunda hassasız, süresi ne kadar falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?