Yasal mı veya ben mi abartıyorum?

Bende ozel kresde çalistim.
Haftada 1 çoçuklarin çok sevdiği çizgi film izletiyorduk yarim saat

Dersimde kisisel gelisim odakli kisa videolar izletirim ben de. Ana fikri bulmaya calisiriz yorumlariz. Duz anlatimdan cok daha etkili olabiliyor.
Ama cocuklar evde derste film izliyoruz derlerse diye korkarim ayda bir yaparim bunu. Basima is almak istemem.
Cocuga ne izlettikleri ve nasil neden izlettikleri de onemli. Zaman doldurmak cocugu etkisizlestirmek icin mi yapiyorlar yoksa interaktif sekilde cozumleyerek mi?
Kizimin ana okulunda dortten besten sonra ogreciler dagiliyor. 6 ya kalan da var bu sure zarfinda hep cizgi film izletiliyor. Ben de dort oldu mu alirim kizimi. Bu sekilde olani icime sinmiyor. Eger boyleyse haklisiniz. Gidin konusun.

2 sınıfı birleştırıp fılm açıp izletıp kendilerine sohbet zamanı sağlayan anaokulu öğretmenleri de gördü bu gözler.Her mesleğin mesleğini seveni var sevmeyeni var hakkıyla yapanı car yapmayanı var.hemen savunmaya geçmek saçma meslektaşlarını hiç bir sektörün

Neler gördük neler?
Dediğiniz gibi her mesleği iyi yapan da var hakkını vermeyen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…