Size en çok yakısani duyarim yani.Aynen öyle. Ancak hakaret duyarsınız benden
Ben de sizi fazla hiddet, şiddet takıntılı gordum, benim de bu hosuma gitmedi
Olayın annelik boyutundan bakarsak ben de cocugum dolu dolu tv izlesin istemem. Tamamen kaldirilmasa da sınırlar cizilir. Ama bu olaya bakcak olursam yapılması gereken ogretmenle konusmak olur. Konu sahibi idareyle mi konuşsam diyor, ogretmen olarak Veliniz direkt idareyle konuşsa hoşunuza gider mi?
Kazanım boyutunda, anaokulu anasınıfı ogretmeni degilim. Ama daha bir cok kazanım soyleyebilirim ve haftada 3 gun izletilmis. Saydıklarım için uc gunun fazla oldugunu düşünmüyorum.
Sıkmayın canınızı.Yasal derken şikayet edeceğim anlamında demedim. Normal mi demek istedim yani her okul böyle mi? Neyse..
Bilemiyorum. Biraz daha bekleyeyim o zaman. Sonra öğretmenle mi konuşmak lazım,idareyle mi?
Bilmediğimden soruyorum,ogretmen kendi yapmiyordur oyle soyleniyordur belki diye.Teşekkür ederim öğretmenle konusurumYalniz once ogretmenle konusmak elbette cok daha iyi olur.
İdareye sikayet seklinde yansir, hos olmaz.
Sizce aynı ya da benzer birşey mi? Çizgi film izleniyor haftada 3 gün. Öğretici çizgi film dahi olsa o kadar sık olması normal mi yani size göre?Bir gün dersin tamamını konuşma etkinliğine ayırmıştım. İngilizce ogretmeniyim bu arada. Çocukları belli bir konu çerçevesinde konuşmaya teşvik ederek dersi isledim. Kimi çok konuştu kimi hiç konuşmadı ama yine de güzel bir ders oldu. Dersin sonlarına doğru en çalışkan öğrencilerimden bir tanesi el kaldırarak"öğretmenim, derse ne zaman geçeceğiz?" Diye sordu bana. Standart deftere yazma ya da kitaptan okuma gibi yöntemlere o kadar alışmış ki bu yaptığımızin ders olduğunun farkında değildi.
Başka birşey yazmayacagim.
Bence siz okulunuzu ve öğretmeninizi benimseyemediniz. Devlet okulu olmasını da küçük görüyorsunuz sanki. Kanuna aykırı bir durum yok. Ama rahatsızsanız burada konu açmak yerine direkt öğretmeninizle konuşun. Burada sizinle aynı fikirde olanlarla motive oluyor, aksi fikirde olanları yasal mı yani doğru mu yani diye kendi fikrinize çekmeye çalışıyorsunuz. Tekrar tavsiye size, rahatsızlıklarınızı uygun bir dille öğretmeninizle konuşun.Sizce aynı ya da benzer birşey mi? Çizgi film izleniyor haftada 3 gün. Öğretici çizgi film dahi olsa o kadar sık olması normal mi yani size göre?
Hayır tam tersi özelden daha memnunum bu okuldan,ilk günkü onyargim yok. Ama daha bir kişi bile 'Bizde anaokulundayız,evet o sıklıkta izletiyorlar' demedi. Doğru bulmadığım bir konuda öğretmenle okulla konuşmadan önce genelden fikir almak gereksizmis bugün bunu anladimBence siz okulunuzu ve öğretmeninizi benimseyemediniz. Devlet okulu olmasını da küçük görüyorsunuz sanki. Kanuna aykırı bir durum yok. Ama rahatsızsanız burada konu açmak yerine direkt öğretmeninizle konuşun. Burada sizinle aynı fikirde olanlarla motive oluyor, aksi fikirde olanları yasal mı yani doğru mu yani diye kendi fikrinize çekmeye çalışıyorsunuz. Tekrar tavsiye size, rahatsızlıklarınızı uygun bir dille öğretmeninizle konuşun.
Cidden ya. Bu devirde öğretmen olmak da cok zor. Veliler sürekli öğretmeni yönlendirme çabasında.Kizinizi alın da evde egitimini verin siz. Yok müfredatta şu var mı yok mu, yok öğretmen böyle. Yok projeksiyon.
Birazdan bimerciler de gelir. Bu seçeneği de degerlendirebilirsiniz tabiki.
Genelin fikri niye önemli ki? Sizin fikriniz önemli. Eğer size fazla geliyorsa medenice öğretmenizle görüşün, bu kadar basit.Hayır tam tersi özelden daha memnunum bu okuldan,ilk günkü onyargim yok. Ama daha bir kişi bile 'Bizde anaokulundayız,evet o sıklıkta izletiyorlar' demedi. Doğru bulmadığım bir konuda öğretmenle okulla konuşmadan önce genelden fikir almak gereksizmis bugün bunu anladim
Ya gerçekten evhamlı mi oldum:)Okul bismillah yeni açıldı
Bu şekilde evhama kapılıp rahatsız olmak için düzenin oturup belirli bir zamanın geçmiş olmasını beklemek gerekiyor
İkinci çocuktan sonra sizin bakış açınız falan çok değişti,aşırı takıntılı hale geldiniz bunda da çocuğunuzla yasadiginiz problemler etken sanırım
İlk etapta bekleyin,durumu bilmiyorsunuz tam olarak bilmeden anlamadan olaya direkt dalmayın
Hayır tam tersi özelden daha memnunum bu okuldan,ilk günkü onyargim yok. Ama daha bir kişi bile 'Bizde anaokulundayız,evet o sıklıkta izletiyorlar' demedi. Doğru bulmadığım bir konuda öğretmenle okulla konuşmadan önce genelden fikir almak gereksizmis bugün bunu anladim
Diğer okulları merak ettim aslında,genelin fikrini değil. Ileriki haftalarda konuşacagim öğretmenle de.Genelin fikri niye önemli ki? Sizin fikriniz önemli. Eğer size fazla geliyorsa medenice öğretmenizle görüşün, bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?